tc Atalanta

U bent hier: Home › Wedstrijdtennis › Najaarscompetitie 2018

KNLTB Najaarscompetitie 2018

INSCHRIJVING SLUIT OP 15 juni 2018

 

Inschrijfmogelijkheden
De senioren kunnen zich inschrijven voor dinsdag- en donderdagochtend- , vrijdagavond-, zaterdag- (district) en zondagcompetitie (landelijk). Je kunt in verschillende categorieën inschrijven. Donderdagmorgen samen met vrijdagavond alleen maar dubbels, voor de zaterdag en zondag speelt men ook singels in de verschillende categorieën. Als de bond te weinig ingeschreven teams heeft, kan het zijn dat bepaalde leeftijdscategorieën (bijv. 35+) vervallen. De TC schrijft het team dan in in een 17+ categorie.
Inschrijven kan alleen per team. Het is van groot belang dat teams voldoende compleet zijn en dat er niet teveel teams zijn. Wij hebben op vrijdag beperkt plek. De TC besluit uiteindelijk wie wanneer kan spelen. Wilt je je alleen opgeven als beschikbare reserve speler? Vul dit dan bij 'opmerkingen' in. De inschrijving van de jeugd neemt de jeugdcommissie voor haar rekening.

Selectie
Ook de selectieleden schrijven zich in. Ook al zijn zij verplicht om competitie te spelen. De trainer deelt hen in.

Indeling
De indeling wordt verzorgd door de TC; dit doen wij samen met de trainers.
Inschrijven per team is mogelijk, waarbij de eindbeslissing bij de TC ligt om de teams te wijzigen, te weigeren of te verplaatsen naar een andere competitiesoort. Met name op de vrijdagavond is de kans groot dat we niet alle aanmeldingen kunnen honoreren en dat enkele teams door middel van loting niet geplaatst kunnen worden. Deze teams, mits zij voor de helft van het team gelijk zijn gebleven, hebben dan wel voorrang bij de voorjaarscompetitie.
De teamvolgorde wordt bepaald volgens de richtlijnen van de KNLTB (gemiddelde speelsterkte per team) en niet op basis van ‘oude’ rechten.

Aanvoerder
De TC wijst per team een (voorlopige) aanvoerder aan, tenzij men met een team inschrijft, dan vermeldt men zelf de aanvoerder.

VCL
Gezien de zeer beperkte animo van vrijwilligers wordt één team per competitiedag aangewezen als ‘dag-VCL.’. De aanvoerders ontvangen hierover tijdens de aanvoerdersavond meer informatie.  

Competitiedata en beschikbaarheid
De competitiedata voor 2018 zijn (onder voorbehoud) al bekend en staan hieronder.
Bij aanmelding van de competitie wordt verwacht dat men ook beschikbaar is op deze dagen. Noteer deze data dus nu alvast in de agenda!

Kosten
De kosten per team bedragen  € 100 voor die teams die per wedstrijddag 2 blikken nodig hebben, € 125 voor die teams die per wedstrijddag 3 blikken nodig hebben en voor die teams die 4 blikken nodig hebben per speeldag, bedragen de kosten € 150.

Competitiedata

Speeldata NJC 2018

Inschrijven
Nadat je de toelichting hebt gelezen kun je inschrijven door de Excelsheet in te vullen (1 formulier per team)

De inschrijving voor onze vereniging sluit op 15 juni 2018

 

De Technische Commissie:

Anja, Ellen, Jeroen en Renzo

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juni 2018 »
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...