tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2017 › Digitale Vlinder juli 2017

Digitale Vlinder 19 juli 2017

   

 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Voorstellen nieuw bestuurslid Hans-Willem Eppinga
  • Organogram bestuur
  • Senior Plus Event 2017
  • Inschrijven Clubkampioenschappen Senioren 2017
  • Jeugdkampioenschappen- schrijf je in voordat je op zomervakantie gaat!
  • Vrijwilligersmiddag 17 september 2017
  • Open Toernooi Doordraaiers 2017

Voorstellen nieuw bestuurslid Hans-Willem Eppinga
Even voorstellen… (Kijk in de bijlage voor een foto van Hans-Willem)

Als nieuw gezicht binnen het bestuur stel ik me graag even voor aan diegenen die mij nog niet zo goed kennen.

Ik ben Hans en woon samen met Margot sinds 1996 in Houten met onze kinderen Stijn, Thirza en Rick. De mannen zijn fervente voetballers en Thirza is ook lid bij tc Atalanta en speelt tennis mee in de Kids World Tour.

Mijn werk in de Sales en Marketing van kapitaalgoederen heeft me op vele plaatsten in de wereld gebracht, maar ik ben altijd blij als ik weer thuis ben en op vrijdagavond weer lekker mee kan doen met de gezellige competitie.

Dat is voor mij, en ik weet inmiddels ook voor vele van jullie een belangrijk aspect van onze tennisvereniging Atalanta. Tijdens het Kwast-Open toernooi van afgelopen week ontdekte ik dat velen met mij naast de sociale dimensie toch ook heel graag zouden tennissen op een hoger niveau. Van een achtje naar een zeven en van een zeventje naar een zes. Wat is het een genot om (de kunst af) te kijken naar de sterke spelers die ook binnen onze vereniging zijn opgeleid. Ik denk dat als we met elkaar ambitieus blijven op persoonlijk vlak en voor de vereniging we de mooie 30 jaar kunnen voortzetten naar een nieuw lustrum in 2027.

Uiteraard is mijn benoeming pas formeel na instemming van de leden. Daartoe zal ik als kandidaat-bestuurslid, tijdens de Algemene Ledenvergadering van begin 2018, door het bestuur formeel worden voorgedragen. Tot die tijd draai ik al volop mee, zodat ik in januari 2018 volledig ingewerkt van start kan gaan.

Met sportieve groet,
Hans-Willem Eppinga

Organogram Bestuur
Met de komst van nieuwe bestuursleden Rob Matser (voorzitter), Jan-Maarten van Dijk (penningmeester) en kandidaat-bestuurslid Hans-Willem Eppinga heeft het bestuur de bestuurstaken binnen de vereniging opnieuw verdeeld. Kijk in de bijlage voor de verdeling van taken.

Senior Plus Event 2017
Op woensdag 9 augustus 2017 vindt op de banen bij tc Atalanta het Senior Plus Event, voorheen het 50+ Eendagstoernooi, plaats. Dit sportieve en gezellige toernooi organiseren wij voor alle 50 plussers, in de categorieën 6,7,8 en 9. Ook deze keer spelen wij alleen dubbels (heren, dames, mix) met een vaste partner.

Reserveer de datum, woensdag 9 augustus, alvast in je agenda!
Je schrijft in als team dus mocht je (nog) geen tennispartner hebben, ga dan alvast op zoek. Attendeer ook je team- en tennismaten op dit gezellige eendagstoernooi!
Je kan je inschrijven via www.tcatalanta.nl . De sluitingsdatum is 31 juli.

Met sportieve groet,
Annemiek Reijnders en Raymund Peters ()

Inschrijven Clubkampioenschappen senioren 2017
Wil jij ook zo'n gezellige slotdag op Atalanta meemaken? Schrijf je dan nu in voor de clubkampioenschappen 2017!
Van 31 augustus tot en met 10 september 2017 worden de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. Je kan inschrijven via www.toernooi.nl
Je verhinderingen kan je, tot en met einde inschrijftermijn (25-08-2017) zelf bijhouden.

Wij zouden het erg leuk vinden als er een groot aantal deelnemers mee gaat doen, dus zien je inschrijving graag tegemoet.
We maken geen gebruik van het Dynamisch Speelsterkte Systeem, dus dat kan jou niet weerhouden van deelname J

Sportieve groet van Fieke en Donny, namens de organisatie van de CK

Jeugd Clubkampioenschappen - Schrijf je in voordat je op zomervakantie gaat!
Dit jaar zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd van zaterdag 26 augustus tot en met 10 september. Jij doet toch zeker ook (weer) mee? We gaan er met zijn allen weer twee gezellige weken van maken. Dat mag je niet missen! Heb jij nog nooit meegedaan en misschien nog nooit een echte wedstrijd gespeeld, dan is dit je kans. Geef je op, alleen of met zijn tweeën. Heb je geen partner, maar wil je wel dubbelen of mixen, geef je toch op. Wij zoeken dan een tennismaatje voor je. Je kunt natuurlijk ook iemand van je tennisles of competitieteam vragen.

Je kunt je inschrijven in de categorie Rood, Oranje, Groen, Geel t/m 14 jaar en Geel t/m 17 jaar. Je doet in principe mee in de categorie waarin je in 2017 competitie hebt gespeeld, tenzij je zelf besluit om een categorie hoger mee te doen. Een categorie lager inschrijven dan waar je competitie in hebt gespeeld kan niet.

Rood en Oranje spelen we op twee zondagochtenden met een finale op 10 september. Je speelt in die categorieën veel wedstrijdjes op 1 ochtend. De wedstrijden in Groen en Geel spelen we verdeeld over de twee weken, ook met de finales op 10 september.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 22 augustus via Toernooi.nl. Wees er op tijd bij, want na 22 augustus is inschrijven niet meer mogelijk in verband met het plannen van wedstrijden. We hopen op veel deelnemers en veel sportieve en spannende partijen!

Sportieve groet van de Jeugdcommissie

Vrijwilligersmiddag 17 september 2017
Op 17 september vanaf 15. 00 uur organiseren we weer een bijeenkomst voor alle vrijwilligers. We gaan eerst tennissen met elkaar en daarna buffet of bbq verzorgd door Brasserie&Zo. Binnenkort ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Heb je die niet ontvangen en ben je vrijwilliger bij tc Atalanta, meld je dan alsnog aan via

Open Toernooi de Doordraaiers
Ons eigen Kwast Consult Atalanta Open toernooi zit er weer op. Heb je de smaak te pakken gekregen? Of baal je dat je er niet bij kon zijn? Schrijf je dan in voor het open toernooi van onze Houtense collega-tennisvereniging de Doordraaiers. Het Restaurant De Engel Doordraaiers Open 2017 vindt dit jaar weer plaats van zaterdag 26 augustus t/m zondag 3 september 2017. Je kunt je inschrijven via toernooi.nl tot en met maandag 14 augustus via deze link https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2D1076CD-FCAB-485D-B3F7-56F8B84BFE67


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...