tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2017 › Digitale Vlinder juni 2017

Digitale Vlinder 16 juni 2017

   

 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

 • Jubileumfeest 1 juli 2017
 • Vacature ledenadministrateur
 • Inschrijving Clubkampioenschappen senioren 2017
 • Jeugd Clubkampioenschappen (inschrijving geopend)
 • Wie komt ons helpen bij de Worldtour?
 • Vooraankondiging Senior Plus Event 2017
 • Zet vast in je agenda 17 september vrijwilligersactiviteit
 • Atalanta Zomer Competitie (AZC)
 • Diefstal van fietsten bij tc Atalanta

Jubileumfeest 1 juli 2017
Op 1 juli vieren we ons 30-jarig bestaan. Er is een actief middagprogramma waar iedereen zich voor kan aanmelden (junioren en senioren). Vervolgens wordt er een heerlijke bbq georganiseerd door Trudy en Jorgen en dan een feest met DJ en volkszanger. Kijk in de bijlagen voor het programma en hoe je je kan aanmelden. Mis het niet!

Vacature ledenadministrateur
Beste leden van tc Atalanta,

Zo’n twee en een half jaar geleden gaf de toenmalige ledenadministratie zijn taken terug aan het bestuur. Om ons als bestuur uit de brand te helpen, heeft Tijmen aangeboden deze taken tijdelijk waar te nemen. Tijmen doet al heel veel voor onze club binnen de baancommissie. Van wekelijks baanonderhoud via zorgen dat groot onderhoud uitgevoerd wordt tot het bouwen van schuurtjes om onder andere de sponsor doeken op te ruimen. Echter begint het tijdelijk waarnemen als ledenadministratie nu wel een heel permanent karakter aan te nemen en Tijmen heeft daarom aangegeven dit jaar te stoppen met deze extra taak. Vandaar deze oproep aan jou om je aan te melden als ledenadministrateur. Het mooiste zou zijn wanneer je dit met je tennismaatje kunt gaat doen, zodat je de taken en inspanning kunt verdelen en toch veel lol kunt hebben.

Wat zijn o.a die taken dan, die jij straks gaat doen?

 • Communicatie met de KNLTB over de leden;
 • Nieuwe leden aanmelden bij de KNLTB en wijziging in lidmaatschap doorgeven (van junior naar senior of naar medisch lidmaatschap);
 • Opzeggingen verwerken, zodat zij op tijd zijn uitgeschreven bij de KNLTB;
 • Passen aanvragen (en indien nodig versturen) en op de twee ‘pasjes-avonden’ aanwezig zijn om dit te organiseren en hierin mee te helpen, samen met het bestuur;
 • Vragen van leden, in samenspraak met de penningmeester, over wijziging in lidmaatschap beantwoorden;
 • Commissies voorzien van informatie.

Waarom is de ledenadministratie zo belangrijk?
Naast een kloppende ledenlijst, moet de ledenadministratie alle leden tijdig bij de KNLTB hebben aangemeld voor het nieuwe tennisseizoen. Want dan kan de KNLTB alle leden registreren in haar administratie. En dit is nodig om:

 • Nieuwe tennispasjes voor het komende seizoen te laten maken;
 • Jou als lid mee te laten doen aan alle leuke toernooitjes in de omgeving bij andere tennisverenigingen;
 • Last but not least, ervoor te zorgen dat alle leden mee kunnen doen aan hun competitie (of het nu de Tenniskids, dinsdag, woensdag, vrijdagavond, zaterdag of zondagcompetitie is, zowel in het voorjaar als in het najaar).

De ledenadministratie is dé linking pin naar de KNLTB.

Wat krijg je ervoor terug?
Een hele hoop dankbare leden en wederom een spetterend tennisseizoen waarin we in staat worden gesteld om competitie te blijven spelen en aan toernooien mee te blijven doen.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande mail de urgentie van een ledenadministratie snappen en het gemis ervan niet willen ervaren, meldt je aan. . Vanzelfsprekend zullen we je uitgebreid inwerken en zorgen dat je ondersteuning hebt bij de uitvoering van je taken. Als je je nu alvast aanmeldt, heb je de komende maanden alle tijd om je te verdiepen in alle taken. Wil je meer weten of je aanmelden, stuur dan een mail aan secretaris@tcatalanta.nl .

Sportieve groet,
Rob Matser
Voorzitter tc Atalanta

Inschrijven Clubkampioenschappen senioren 2017
Wil jij ook zo'n gezellige slotdag op Atalanta meemaken? Schrijf je dan nu in voor de clubkampioenschappen 2017!
Van 31 augustus tot en met 10 september 2017 worden de clubkampioenschappen voor de senioren gehouden. Je kan inschrijven via www.toernooi.nl
Je verhinderingen kan je, tot en met einde inschrijftermijn (25-08-2017) zelf bijhouden.

Wij zouden het erg leuk vinden als er een groot aantal deelnemers mee gaat doen, dus zien je inschrijving graag tegemoet.
We maken geen gebruik van het Dynamisch Speelsterkte Systeem, dus dat kan jou niet weerhouden van deelname J

Sportieve groet van Fieke en Donny, namens de organisatie van de CK

Jeugd Clubkampioenschappen (inschrijving geopend!)
Dit jaar zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd van zaterdag 26 augustus tot en met 10 september. Jij doet toch zeker ook (weer) mee? We gaan er met zijn allen weer twee gezellige weken van maken. Dat mag je niet missen! Heb jij nog nooit meegedaan en misschien nog nooit een echte wedstrijd gespeeld, dan is dit je kans. Geef je op, alleen of met zijn tweeën. Heb je geen partner, maar wil je wel dubbelen of mixen, geef je toch op. Wij zoeken dan een tennismaatje voor je. Je kunt natuurlijk ook iemand van je tennisles of competitieteam vragen.

Je kunt je inschrijven in de categorie Rood, Oranje, Groen, Geel t/m 14 jaar en Geel t/m 17 jaar. Je doet in principe mee in de categorie waarin je in 2017 competitie hebt gespeeld, tenzij je zelf besluit om een categorie hoger mee te doen. Een categorie lager inschrijven dan waar je competitie in hebt gespeeld kan niet.

Rood en Oranje spelen we op twee zondagochtenden met een finale op 10 september. Je speelt in die categorieën veel wedstrijdjes op 1 ochtend. De wedstrijden in Groen en Geel spelen we verdeeld over de twee weken, ook met de finales op 10 september.

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 22 augustus via www.toernooi.nl . Wees er op tijd bij, want na 22 augustus is inschrijven niet meer mogelijk in verband met het plannen van wedstrijden. We hopen op veel deelnemers en veel sportieve en spannende partijen!

Sportieve groet van de Jeugdcommissie

Wie komt ons helpen bij de Worldtour?
Wegens het vertrek van 2 dames bij de Tenniskids-commissie, zijn we naarstig op zoek naar ondersteuning om de Worldtour-competitie voor het voorjaar van volgend jaar te kunnen draaien. Als je niet van vergaderen houdt, maar wel een paar keer op zondagochtend kunt komen om de competitie ter plekke te begeleiden, nodigen we je van harte uit om te reageren naar tenniskidstcatalanta@gmail.com.

Sportieve groet van de Jeugdcommissie

Vooraankondiging Senior Plus Event 2017
Op woensdag 9 augustus 2017 vindt op de banen bij tc Atalanta het Senior Plus Event, voorheen het 50+ Eendagstoernooi, plaats. Dit sportieve en gezellige toernooi organiseren wij voor alle 50 plussers, in de categorieën 6,7,8 en 9. Ook deze keer spelen wij alleen dubbels (heren, dames, mix) met een vaste partner.

Reserveer de datum, woensdag 9 augustus, alvast in je agenda!

Je schrijft in als team dus mocht je (nog) geen tennispartner hebben, ga dan alvast op zoek. Attendeer ook je team- en tennismaten op dit gezellige eendagstoernooi!
Vanaf 20 juni kun je je inschrijven via de Atalanta-site. De sluitingsdatum is 31 juli.

Met sportieve groet,
Annemiek Reijnders en Raymund Peters (seniorplusevent@tcatalanta.nl)

Zet vast in je agenda 17 september vrijwilligersactiviteit
Ben je vrijwilliger bij tc Atalanta, dan ben je van harte welkom op de vrijwilligers-dag op 17 september 2017. Nadat we eerst gezellig hebben getennist, sluiten we de dag af met een bbq of buffet, verzorgd door Trudy en Jorgen van Tennis&Zo. Doe je mee? Meld je dan aan via

Atalanta Zomer Competitie (AZC)
De Atalanta Zomer Competitie gaat niet door vanwege het geringe aantal aanmeldingen

Diefstal van fietsen bij tc Atalanta
Helaas is ook bij tc Atalanta een fietsendief actief geweest op klaarlichte dag. Zet je fiets met een extra slot vast.


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...