tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2017 › Digitale Vlinder april 2017

Digitale Vlinder 23 april 2017

   

 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

 • Inschrijving Kwast Consult Atalanta Open 2017 geopend
 • Feestnummers gezocht voor het lustrumfeest op 1 juli 2017
 • Korting bij Daka Intersport Houten
 • Clubladder
 • Clubkampioenschappen 2017
 • Ricoh Open 2017
 • Scooter Atalanta Loterij 2016

Inschrijving Kwast Consult Atalanta Open 2017 geopend, met als thema Mexicaanse week! Schrijf je nu in!
Nu de eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld of de stramme spieren weer zijn opgewarmd in trainingspotjes, is het tijd om weer na te denken over deelname aan toernooien. Dan hoef je niet langer te wachten!! Schrijf je nu in voor ons eigen open toernooi. Dat kan via toernooi.nl dus kom in actie, wacht niet langer, zoek een maatje en schrijf je in! We spelen in de derde week van juni, van maandag 19 juni tot en met de finaledag op zondag 25 juni. Er kunnen ook wedstrijden in het voorweekend van 17/18 juni gespeeld worden indien je dan beschikbaar bent. We spelen singles, mixeddubbels en dubbels in de categorieen van 3 tot en met 8. Voor ieder wat wils dus. We omlijsten het toernooi uiteraard weer met veel gezelligheid; dat doen we in Mexicaanse sferen dit jaar. Meer details maken we later bekend, maar denk sombrero's, corona's, burrito's,, tortillachips en (hopelijk) een stralend zonnetje.

Namens de toernooicommissie, Hanneke van de Ven.

Feestnummers gezocht voor het Lustrumfeest op 1 juli 2017
Zaterdag 1 juli vieren we het 30-jarig bestaan van tc Atalanta. Hou jij ook wel van een feestje? Geef je dan op om samen met Yvonne Stoop er een spetterend feest van te maken voor de jeugd en voor de senioren. Stuur een mailtje aan

Korting bij Daka Intersport Houten
Voor degenen die dit nog niet weten: op vertoon van je pasje krijgen tc Atalanta leden bij onze sponsor Daka Intersport Houten 10% korting op hun aanko(o)p(en).

Clubladder
Naast de enkelladder is nu ook gestart met de dubbelladder. Het werkt heel simpel:

 • Elke 2 weken wordt er een leuke wedstrijd voor je geregeld.
 • Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt.
 • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
 • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
 • De volledige reglementen vind je hier.

Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt:

Meld je aan voor de Enkel of de Dubbel Of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Clubkampioenschappen 2017
De clubkampioenschappen 2017 worden gehouden van donderdag 31 augustus tot en met zondag 10 september 2017. Alle leden kunnen meedoen, ook daluurleden. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl met je eigen gebruikersaccount (loginnaam). Zodoende kan je gedurende de inschrijftermijn zelf je beschikbaarheid aanpassen. Als je emailadres of je 06-nummer verandert, denk er dan aan om dit aan te passen.
De inschrijftermijn start binnenkort en sluit op vrijdag 25 augustus 2017.

De beschikbaarheid van de deelnemers is een belangrijke factor bij het soepel laten lopen van het toernooi. De beschikbaarheidsvereisten voor enkelspelers en dubbelspelers als geheel luiden als volgt:

 • Bij 3 onderdelen: volledige beschikbaarheid
 • Bij 1 of 2 onderdelen: 1 dag van het eerste weekend, 4 avonden van de tweede (=hele) week en volledige beschikbaarheid in het finaleweekend.

Voor de dubbel en gemengd dubbelspelen dienen de partners de verhinderingen goed op elkaar af te stemmen voor voldoende beschikbaarheid. Heb je geen partner, schrijf je dan in met het verzoek “partner gezocht”.

De inschrijfkosten zijn €8,-- per onderdeel.

Voor de clubkampioenschappen maken we GEEN gebruik van het Dynamisch Speelsterkte Systeem. Je kunt je dus richten op het spelen van de wedstrijd zonder je zorgen te maken over je rating. Bij de clubkampioenschappen gaat het vooral om spelplezier (en een beetje ‘winnen!’)

We kijken uit naar een gezellig, plezierig en sportief tennistoernooi.

We zoeken nog enkele leden die gedurende het toernooi een paar keer tafeldienst willen draaien. Heb je zin om mee te doen en daarmee een hoop nieuwe leden te leren kennen, meld je dan aan via .

De toernooileiding is in handen van Gertjan Slob(voorzitter), Donny Appelhof, Fieke Kloosterman, Ingeborg van der Wiel, Sylvia Hof, Patricia Kooiman, Paul van den Boogart, Hugo van Vliet en Mike Ritzen. Tijdens het toernooi zijn we bereikbaar via 030-6380566. Informatie staat ook op www.tcatalanta.nl

Ricoh Open 2017
Ook dit jaar kan je weer met korting kaartjes kopen voor het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, met zelfs Grandslam winnaars Marin Cilic en Juan Martin Del Potro! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: (atalanta-ri17)
Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

De scooter van de grote loterij in 2016 is nog steeds niet opgehaald!
Helaas is de hoofdprijs met lotnummer 124 (de scooter) nog steeds niet opgehaald. Willen jullie allemaal toch nog eens goed kijken?? Het zou zonde zijn als deze mooie prijs aan iemand`s neus voorbij gaat. Mocht je de eigenaar van dit winnend lot zijn, dan kun je contact opnemen met . Cor de Rooij (tel. 06238 17065) zal er dan voor zorgen dat de scooter in jouw bezit komt.


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...