tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2017 › Digitale Vlinder maart 2017

Digitale Vlinder 15 maart 2017

   

  

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

 • Datum ophangen winddoeken verplaatst naar zaterdag 25 maart 2017, 10.00 uur
 • Belangrijke data in maart 2017
 • Laatste nieuws van Baan 14
 • Feestnummers gezocht voor het Lustrumfeest op 1 juli 2017
 • Afsluiting schooltennis een groot succes
 • 2 april Openingstoernooi Jeugd Groen en Geel
 • Openingstoernooi senioren, 2 april 2017
 • Worldtour en tenniskids
 • Baanonderhoudscommissie, bedankt!
 • Maandag 17 april start tennisladder. Naast de enkel nu ook een dubbelladder!
 • Bezoek aan ABN-Amro Tennis
 • De Groencommissie staat al in de startblokken
 • Voorbereidingen Open Toernooi gestart
 • Een fles wijn voor vrijwilligers die gestopt zijn met hun werkzaamheden
 • De scooter van de grote loterij in 2016 is nog steeds niet opgehaald

Datum ophangen winddoeken verplaatst naar zaterdag 25 maart 2017, 10.00 uur
In verband met de voorspelde slechte weersomstandigheden voor zaterdag a.s. (op dit moment 70% neerslagkans) is besloten het ophangen van de doeken een week uit te stellen en wel naar zaterdag 25 maart om 10.00 uur.
Degenen die zich al hadden opgegeven voor a.s. zaterdag willen wij hartelijk danken voor hun bereidwilligheid; hopelijk kunnen zij zaterdag 25 maart ook van de partij zijn.
Er zijn veel helpende handen nodig dus wij hopen dat 25 maart een grote opkomst is. Immers veel handen maken licht werk. Willen jullie je opgeven bij Conny Schilthuis ()?

Na afloop is er koffie/thee met iets lekkers erbij.

Belangrijke data in maart 2017:

 • Pasjesavonden 20 en 21 maart 2017 van 19.00 tot 20.30 uur (Let op: alleen als de contributie is betaald en de automatische incasso niet is gestorneerd, wordt het pasje meegegeven!)
 • Captainsavond competitie, donderdag 23 maart (let op gewijzigde datum). Captains krijgen hier persoonlijk bericht over

Laatste nieuws van Baan 14
Het is bijna zo ver. Vrijdag 31 maart is onze laatste dag op Baan 14. Na 4 jaar komt er een einde aan.
Afgelopen maanden hebben we velen van jullie niet kunnen spreken. De meesten hielden een “winterslaap” of hebben in de hal getennist. Via deze nieuwsbrief nemen we afscheid en willen we jullie bedanken voor het vertrouwen, de steun en de vele leuke momenten.
4 jaar lang was de club onze way of life. We zullen het toch ook gaan missen. De komende maanden gaan we misschien wel het spreekwoordelijke gat invallen. Weinig om handen en wennen aan het feit dat de gang naar de baan niet meer gemaakt hoeft te worden.

Zoals een aantal inmiddels weten zijn we ondertussen gestart met plannen maken voor een nieuwe horeca zaak op het Rond. We hopen dat we dit deze zomer kunnen realiseren en zien dan natuurlijk uit naar jullie bezoek. Hou social media en lokale krant in de gaten.
Gelukkig wordt de bar vanaf 1 april gerund door een nieuwe huurder. De inboedel wordt door hen overgenomen zodat jullie het seizoen toch enigszins in vertrouwde omgeving kunnen starten.
Voor ons is donderdag 30 maart de laatste avond achter de bar. Je bent meer dan welkom als je een drankje wilt komen drinken. Wij zullen zorgen voor een borrelhapje.
We wensen de nieuwe huurders heel veel succes en wensen jullie een mooi tennisseizoen toe.

Vriendelijke groeten,
Roelie en Richard


Feestnummers gezocht voor het Lustrumfeest op 1 juli 2017

Zaterdag 1 juli vieren we het 30-jarig bestaan van tc Atalanta. Hou jij ook wel van een feestje? Geef je dan op om samen met Yvonne Stoop er een spetterend feest van te maken voor de jeugd en voor de senioren. Stuur een mailtje aan

Afsluiting Schooltennis 2017 een groot succes!
600 kinderen hebben tijdens de gymles kennis gemaakt met tennis, verzorgd door onze tennisschool WeTennis. Zondag 12 maart vond de afsluiting van het schooltennis plaats op de club met een clinic voor de kinderen. Het was prachtig weer en de 33 kinderen en hun ouders waren razend enthousiast. Het was een enorm geslaagde ochtend!

2 april Openingstoernooi Jeugd Groen en Geel
Ook weer zo’n zin om lekker buiten te tennissen of nog even te oefenen voordat de competitie weer begint? Doe dan op zondag 2 april 2017 gezellig mee met het Openingstoernooi. Tussen 10 en 13 uur speel je een aantal 'dubbel partijtjes' met verschillende partners en tegenstanders. Ook is er een leuke extra activiteit en sluiten we af met een 'rondje om de baan'.

Omdat op 2 april de jeugd van de Worldtour rood/oranje al speelt, is dit openingstoernooi vooral bedoeld voor de jeugd in de categorieën GROEN (hele baan t/m 11 jaar) en GEEL (hele baan 11 t/m 17 jaar).

Je kunt je inschrijven tot 29 maart a.s., via www.toernooi.nl
Hulp nodig bij het inschrijven of vragen? Stuur dan een mailtje naar .

Openingstoernooi senioren 2 april 2017
Schrijf je in voor het Openingstoernooi Senioren 2017 zondag 2 april van 13.00 – 17.00 uur. Het toernooi zal plaatsvinden op ons park. Het toernooi is voor alle seniorenleden van tc Atalanta van alle niveaus. Inschrijven? Mail tot uiterlijk 26 maart via en vermeld daarbij je naam, man/vrouw, telefoonnummer, mailadres en speelsterkte.
Verdere informatie is op www.tcatalanta.nl .

Ben je de afgelopen maanden nieuw lid geworden bij tc Atalanta, geef je dan op voor de kennismaking op 2 april om 13.00 uur. Bij voldoende belangstelling organiseren we een clinic voor de nieuwe leden die nog niet zoveel tenniservaring hebben. Meld je aan bij

Worldtour en Tenniskids
Op zondag 19 maart begint de Worldtour-competitie voor kinderen met speelsterkte rood en oranje alweer, en op zondag 9 april start ook de groene competitie. De indelingen staan inmiddels op tenniskids_toernooi.nl (inloggen onder de naam van het kind). Voor beide competities is nog een kleine bijdrage verschuldigd, waarover de ouders komende week zullen worden geïnformeerd. Ook zal binnenkort bekend worden gemaakt wanneer de ballen voor de groene competitie kunnen worden afgehaald (de ballen voor oranje en rood worden op de competitiedag zelf ter beschikking gesteld).

Baanonderhoudscommissie, bedankt!
De afgelopen weken is er door de Baanonderhoudscommissie veel werk verricht op de rode en groene banen.
De rode banen zijn gewalst, gesleept en geveegd. Bij de groene banen zijn alle lijnen er weer met de hand in gestamd. Een zwaar karwei. Daarna gewalst, gesleept en geveegd.
Vanaf 7 maart waren alle banen weer beschikbaar. Hulde mannen.
Binnenkort begint het groot onderhoud van de rode banen. Ook de groene banen krijgen een onderhoudsbeurt.

Maandag 17 april start tennisladder. Naast de enkel nu ook een dubbelladder!
Op maandag 17 april starten we met de nieuwe TC Atalanta tennisladder, en het werkt heel leuk en gemakkelijk.
Elke 2 weken wordt er een leuke wedstrijd voor je geregeld.

 • Je kiest zelf op welke dagen je graag speelt.
 • Je wordt ingedeeld op jouw speelniveau.
 • Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat.
 • De volledige reglementen vind je hier.

Naast de enkelladder kan je je nu ook opgeven voor de dubbelladder. Je schrijft als team in.
Speel je ook mee? Je hoeft alleen je niveau op te geven en welke dagen je graag speelt:
Meld je aan via deze link

Of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Bezoek aan ABN Amro Tennis
Woensdag 15 februari was het dan zover. Meer dan 55 (jeugd)leden en ouders vertrokken met een volle dubbeldekker naar Rotterdam om de toppers in het echt te kunnen aanschouwen. De woensdag is altijd ‘kidsday’ dus er waren allerlei leuke activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kon deelnemen. Daarnaast hebben wij natuurlijk kunnen genieten van een paar mooie wedstrijden. Genoeg inspiratie voor iedereen om het komende tennisseizoen extra gemotiveerd de baan op te gaan.

Graag bedanken wij tc Atalanta voor het regelen van het vervoer zodat wij met zijn allen in met de bus konden gaan. Dit heeft zeker bijgedragen aan het goede groepsgevoel.
Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij !!


De groencommissie staat al in de startblokken
De groencommissie staat al in de startblokken, met zaag en schaar in de hand. Voor het kleine groenafval hebben we een compostbak.
Maar eens in de zoveel tijd moet er flink gesnoeid worden en dat past er dan niet in. Voor zulke gelegenheden zoeken we een aanhanger. Heb jij een aanhanger en wil je die af en toe ter beschikking van de groencommissie stellen? (met of zonder chauffeur).
Je zou ons er enorm mee helpen.
Graag reageren op

Voorbereidingen Open Toernooi gestart: reserveer week 25 vast in je agenda!
Hoewel het tennisseizoen nog niet echt van start is, is de Open Toernooicommissie alweer begonnen met de eerste voorbereidingen om in week 25 het Kwast Consult Atalanta Open 2017 te organiseren. De wedstrijden zullen gespeeld worden in de week van maandag 19 juni tot en met zondag 25 juni, met ook wedstrijden in het voorweekend van 17/18 juni. Reserveer die week dus vast om mee te doen, wedstrijden te bekijken en te genieten van de sfeer en gezelligheid langs de baan. Meedoen kan op alle niveaus van categorie 3 tot en met 8. Wij gaan er in elk geval alles aan doen om er een topweek van te maken.

Namens de toernooicommissie, Hanneke van de Ven

Een fles wijn voor vrijwilligers die gestopt zijn met hun werkzaamheden
Tijdens de ALV zijn alle vrijwilligers, die gestopt zijn met hun werkzaamheden hartelijk bedankt door het bestuur. Voor iedereen stond een lekkere fles wijn klaar. Was je er niet op de ALV, dan kan je je fles wijn ophalen tijdens een van de pasjesavonden op 20 en 21 maart 2017.

De scooter van de grote loterij in 2016 is nog steeds niet opgehaald!
Helaas is de hoofdprijs met lotnummer 124 (de scooter) nog steeds niet opgehaald. Willen jullie allemaal toch nog eens goed kijken?? Het zou zonde zijn als deze mooie prijs aan iemand`s neus voorbij gaat. Mocht je de eigenaar van dit winnend lot zijn, dan kun je contact opnemen met . Cor de Rooij (tel. 06238 17065) zal er dan voor zorgen dat de scooter in jouw bezit komt.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...