tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2016 › Digitale Vlinder 9 november 2016

Digitale Vlinder 9 november 2016

   

  

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Opzeggen lidmaatschap (toegangspas
  • Trekking Atalanta loterij
  • Club van 50
  • Nieuws van Baan 14
  • Opbergkasten en winddoeken
  • Inschrijven competitie jeugd en senioren
  • Ladderwedstrijden
  • Introductie spelers

Opzeggen lidmaatschap
Natuurlijk hopen we niet dat je onze vereniging gaat verlaten, maar mocht je dat toch van plan zijn, let er dan op dat je dit uiterlijk 31 december 2016 bij de ledenadministratie kenbaar maakt. Dit kan via e-mail

Als je je lidmaatschap hebt opgezegd en je hebt een toegangspas, meld dit dan bij . Je krijgt dan je borg van € 10,- retour.

Trekking Atalanta loterij
De hoofdprijs met lotnummer 124 (de scooter) is jammer genoeg nog steeds niet opgehaald. Willen jullie allemaal nog eens goed kijken?? Het zou zonde zijn als deze mooie prijs aan iemand`s neus voorbij gaat. Mocht je de eigenaar van dit winnend lot zijn, dan kun je contact opnemen met . Cor de Rooij (tel. 06238 17065) zal er dan voor zorgen dat de scooter in jouw bezit komt.

Club van 50
Op 2 oktober is het G-Tennisteam verrast met een bedrag voor een gourmetmiddag. Zij hebben zich prima vermaakt bij Anita Ritzen thuis (zie bijgaande foto) en ook leuke spelletjes gedaan.


Dit bedrag was afkomstig uit de kas van de Club van 50. Zoals bekend is de Club van 50 er om activiteiten te ondersteunen die de normale Atalanta clubkas niet kan dragen.
Wil je ook lid worden, dan ben je van harte welkom. Met elke vrijwillige donatie van € 50 is tc Atalanta blij. Er kunnen dan bijzondere activiteiten of doelen worden ondersteund.
Ook is het mogelijk om je (bedrijfs)naam op een plafondtegel boven de bar te vermelden. Aan deze tegel zijn eenmalige kosten van € 12,50 verbonden.

Ben je geïnteresseerd in of wil je meer informatie over de Club van 50, neem dan contact op met Conny Schilthuis: of tel. 6374481.

Nieuws van Baan 14
Hollandsche Avond
Zaterdag 26 november organiseren we deze gezellige avond. Vanaf 17.00 uur zijn jullie van harte welkom. Voor de liefhebbers starten we met diverse bord- en kaartspellen. Rond 18.30 uur zal het buffet geopend zijn. Een heerlijk hollands stamppottenbuffet. Aansluitend zal er een optreden zijn van Het smartlappenkoor “nooit meer eenzaam”. Dit koor waarin atalantalid Lutzen Jansen zingt laat hollandse hits horen op een geheel eigen en ludieke wijze.

Vorig jaar was dit een groot succes en ook dit jaar hopen we op een grote opkomst.Kosten voor deze avond zijn slechts 10 euro pp. Meldt je snel aan via

Wijn- en Bierproeverij
Zondag 11 december kan je heerlijk genieten van diverse wijnen en bieren. Vanaf 16.00/16.30 uur serveren wij 4 verschillende kleine gerechtjes. Elk gerechtje wordt vergezeld van een bijpassende glas wijn of bier.Vorig jaar hebben 40 mensen genoten van deze unieke proeverij. Ook voor dit jaar hopen we op flink aantal lekkerbekken. De kosten voor deze proeverij inclusief 4 glazen bier of wijn zijn slechts 25 euro pp.Kids zijn welkom. Voor hun staat de spelcomputer klaar, kunnen ze bij mooi weer buiten ravotten en is er patat met een snack en ijs met slagroom toe voor slechts 5 euro. Neem vrienden, buren of familie mee. Aanmelden via

We ontvangen jullie graag de 11e vanaf 15.30 uur.

Opbergkasten en winddoeken
De Baanonderhoudscommissie heeft onder begeleiding van Tijmen van Goor en André van Amerongen opbergkasten gebouwd aan de achterkant van het clubhuis. Het bestuur dankt iedereen die hier aan mee geholpen heeft en daarmee de club een hoop geld heeft bespaard! Het resultaat mag er zijn, wind – en waterdicht.

Een van de kasten is bestemd voor het opbergen van de winddoeken. Gelukkig waren er op 5 november weer een aantal vrijwilligers die mee hebben geholpen met het afhalen van de winddoeken. Ook deze vrijwilligers hartelijk bedankt!


Inschrijven voorjaarscompetitie 2017
Senioren kunnen zich nog aanmelden tot 20 november 2016 via deze link.

Junioren kunnen zich nog aanmelden tot 15 november 2016 via deze link

Alle informatie over de competities vind je in de digitale vlinder van oktober 2016 (deze vind je op www.tcatalanta.nl /homepage/nieuwsbrieven)

Ladderwedstrijden
Dit seizoen is tc Atalanta gestart met de laddercompetitie via de app van Sportconnexions. In totaal zijn er dit seizoen 166 wedstrijden gespeeld. Ladderen is een leuke mogelijkheid om eens met anderen te spelen of als je nieuw lid bent, andere leden te leren kennen. Op dit moment is er een winterstop. Volgend voorjaar in april starten we weer. Tot nu was het alleen mogelijk om te enkelen. Volgend seizoen zullen we ook met dubbelladders starten. We houden je op de hoogte!

Introductie spelers
Vind je het leuk om ook eens met iemand te tennissen die niet lid is van onze vereniging, dan kan je een introductiepas vragen bij Baan 14 in ons clubhuis. De kosten bedragen € 7,00 voor senioren en € 3,50 voor junioren.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...