tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2016 › Digitale Vlinder 8 juni 2016

Digitale Vlinder 8 juni 2016

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Een bestuursfunctie wat voor jou?
  • Kwast Consult Atalanta Open (inschrijving sluit donderdag 9 juni om 18.00 uur)
  • 6e Beachtennis Toernooi Houten (let op: inschrijving sluit 12 juni)
  • Inschrijving Clubkampioenschappen Senioren 2016
  • Grote tc Atalanta loterij
  • Fotografen
  • Ricoh Open actie

Een bestuursfunctie wat voor jou?
Het huidige –koppige bestuur is nog steeds op zoek naar collega-bestuurders. Een bestuursfunctie is leuk om te vervullen, je leert nieuwe mensen kennen, het is een mooie aanvulling op je cv. Als je je nu aanmeldt, dan wordt je de komende maanden goed ingewerkt, zodat je het nieuwe bestuursjaar goed beslagen ten ijs komt! Wil je meer weten of wil je eens een bestuursvergadering bijwonen, stuur dan een mail aan

Schrijf je NU in voor het Kwast Consult Atalanta Open 2016 van 20-26 juni!
Zo halverwege de competitie is het tijd om weer aan toernooien te denken. De open toernooi commissie is alweer fanatiek bezig om een spetterend open toernooi te organiseren. Schrijf je dus nu in! Dat kan via www.toernooi.nl

We spelen in de week 20 tot en met 26 juni, met 18/19 juni als voorweekend. Kom op je eigen niveau van tennispartijen spelen en/of voor kom genieten van de partijen van anderen en de activiteiten op het park. We spelen in de singles, dubbels en mixen in de categorieën 3 tot en met 8. Op elk niveau voldoende uitdaging dus. Wat je daarnaast kunt doen om het toernooi tot een succes te maken, is het vast onder de aandacht brengen van het toernooi bij clubgenoten en (leuke) tegenstanders tijdens de competitie waarop je in het toernooi wel revanche wilt nemen of met wie je zelf wel eens zou willen dubbelen. We hopen jullie allemaal te zien in de toernooiweek!

6e Beachtennis Toernooi Houten
Op zaterdag 25 juni is het 6e Beach Tennistoernooi op het Stadstrand op Het Rond in Houten. Dit toernooi wordt georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen tc Atalanta en Beach Tennis Houten. Beachtennis kan worden gespeeld door iedereen die aar enige ervaring heeft met tennist, badminton of bijvoorbeeld speedminton. Doe lekker mee dit jaar op ons zonnige stadsstrand.

Uitleg beachtennis
Er wordt gespeeld op een beachvolley-terrein (zand) van 16 m bij 8 m met een racket, zonder snaren, en het net wordt op een hoogte van 1.70 m gespannen. De bal, oranje tennisbal, mag niet stuiten en de puntentelling gebeurt zoals bij het klassieke tennisspel. Enige verschil is dat er bij 40-40 winnend punt wordt gespeeld. De opslag hoeft niet gekruist te worden gespeeld en er mag geserveerd worden vanaf de hele breedte van basislijn. Het spel gaat gewoon door als het net wordt geraakt en de bal in het andere kamp valt. In de link is een filmpje te zien van beachtennis www.youtube.com/watch?v=E2I7uOOsaKA

Meedoen is mogelijk in verschillende categorieën en inschrijven kan voor maximaal twee onderdelen:

  • Herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel
  • Junioren van 12 t/m 16 jaar
  • Ouder kind t/m 9 en 10 t/m 12 jaar

Naar verwachting zullen de onderdelen voor en met de jeugd en ouder-kind in de ochtend worden gespeeld en de seniorenonderdelen in de middag. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal inschrijvingen in de verschillende categorieën. De gehele dag zijn er activiteiten van circa 10.00 – 18.00 uur.

Inschrijven is mogelijk tot 12 juni 2016 via toernooi.nl via de link http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=8885B5B5-95B8-4FFB-8964-441C07C037D7
Voor nadere informatie over dit toernooi kun je vinden op de website van Beach Tennis Houten www.beachhouten.nl.
Ook kun je contact opnemen met Gerco Wicherson via email of 0648276047.

Inschrijving Clubkampioenschappen Senioren 2016
De inschrijving voor de clubkampioenschappen senioren staat al open. Je kunt dus al inschrijven voor de clubkampioenschappen. Hoe eerder, hoe makkelijker voor de organisatie. Verhinderingen kunnen tot op het laatste moment worden opgegeven. De clubkampioenschappen zijn overigens van 27 augustus tot en met 11 september. Als je al op de site van toernooi.nl voor de Atalanta Open bent, dan kan je je meteen inschrijven voor de clubkampioenschappen.

Grote tc Atalanta Loterij
Op zondag 5 juni heeft de trekking van de grote loterij plaatsgevonden. De opbrengst, die geheel ten goede komt aan tc Atalanta, is Euro 2065.
De nummers van de winnende loten worden op de website vermeld: www.tcatalanta.nl. Als je niet bij de trekking aanwezig kon zijn, dan ben je alsnog in de gelegenheid om te kijken of je als loteigenaar toch in de prijzen bent gevallen.
Er zijn namelijk nog veel prijzen op te halen. Kijk gauw op de site of je tot een van een van de gelukkige winnaars hoort. N.B.: ook kun je nog steeds één van de hoofdprijzen winnen, zoals de scooter, de fiets en het espressoapparaat.
Mocht je een winnend lot hebben, dan kun je je melden bij . Cor de Rooij (tel. 0623 817 065) zal dan een afspraak met je maken om de prijs op te halen.

Niet in de laatste plaats: heel hartelijk dank aan allen (al dan niet sponsoren) die een prijs ter beschikking hebben gesteld. Het zijn er te veel om op te noemen.

Fotografen
Chantal Klerks was al onze fotografe maar naast Chantal zal ook Tamara Kievit gaan zorgen voor mooie foto`s bij evenementen en activiteiten etc.
Zij kunnen benaderd worden op de volgende e-mailadressen en telefoonnummers.
Chantal Klerks chantalklerks@outlook.com Tel. 0613 803 676
Tamara Kievit tamara@kievit.tk Tel. 0628 852 121

Koop kaarten voor het Rico-Open met korting
Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi. Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: atalanta-ri16

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart! 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...