tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2016 › Digitale Vlinder 11 mei 2016

Digitale Vlinder 11 mei 2016

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief

 • Grote tc Atalanta loterij 2016
 • Schrijf je in voor het Kwast Consult Atalanta Open 2016 van 20 – 26 juni!
 • Inschrijven najaarscompetitie nog mogelijk tot 20 mei!
 • Inschrijving Clubkampioenschappen Senioren 2016
 • Koop kaarten voor het Rico-Open met korting
 • Blessurepreventietraining door Fysiopraktijk De Molen
 • Vooraankondiging Senior Plus Event op 3 augustus 2016
 • Vrij spelen tijdens de competitie

Grote tc Atalanta loterij 2016
Tijdens de pasjesavonden zijn er al veel loten verkocht, maar we willen er natuurlijk véél meer verkopen.
Zoals bekend komt de gehele opbrengst van deze loterij ten goede aan tc Atalanta en zijn er veel mooie prijzen te winnen, zoals een splinternieuwe, rijklare scooter (merk AGM), een prachtige nieuwe fiets (merk Cortina), een Delonghi espressoapparaat en nog véél meer andere waardevolle prijzen.
Dus wees er tijdig bij en koop loten (Euro 5 per lot). Hopelijk win je één van bovengenoemde of andere prijzen. En zo niet, dan heb je onze Club in ieder geval op een goede manier gesteund.
De trekking is op zondag 5 juni om 17.00 uur (ter afsluiting van de KNLTB voorjaarscompetitie).

De loten zijn te verkrijgen bij:

 • de leden van de sponsorcommissie (Cor de Rooij, Lucas Hoenson, Conny Schilthuis, Marianne Vijfvinkel, Anke Wassink)
 • Baan 14 (Roelie en Richard)
 • de captains van de verschillende competitieteams
 • organisatie van World Tour (Martella Groenland)

Schrijf je NU in voor het Kwast Consult Atalanta Open 2016 van 20-26 juni!
Zo halverwege de competitie is het tijd om weer aan toernooien te denken. De open toernooi commissie is alweer fanatiek bezig om een spetterend open toernooi te organiseren. Schrijf je dus nu in! Dat kan via www.toernooi.nl

We spelen in de week 20 tot en met 26 juni, met 18/19 juni als voorweekend. Kom op je eigen niveau van tennispartijen spelen en/of voor kom genieten van de partijen van anderen en de activiteiten op het park. We spelen in de singles, dubbels en mixen in de categorieën 3 tot en met 8. Op elk niveau voldoende uitdaging dus. Wat je daarnaast kunt doen om het toernooi tot een succes te maken, is het vast onder de aandacht brengen van het toernooi bij clubgenoten en (leuke) tegenstanders tijdens de competitie waarop je in het toernooi wel revanche wilt nemen of met wie je zelf wel eens zou willen dubbelen. We hopen jullie allemaal te zien in de toernooiweek!

Inschrijven najaarscompetitie nog mogelijk tot 20 mei!
Tot 20 mei heb je de tijd om je op te geven voor deze competitie. Atalanta heeft wederom ervoor gekozen ivm baanbezetting en de beperkte TC capaciteit om alleen in te schrijven voor de senioren dubbel competitie op vrijdag en zaterdag en voor de jeugd op zondag.

 1. Senioren (vrijdagavond; zaterdag gehele dag)
 2. Junioren (zondagochtend)

Kijk voor meer informatie en de inschrijfmogelijkheden op de site van tc Atalanta

Inschrijving Clubkampioenschappen Senioren 2016
De inschrijving voor de clubkampioenschappen senioren staat al open. Je kunt dus al inschrijven voor de clubkampioenschappen. Hoe eerder, hoe makkelijker voor de organisatie. Verhinderingen kunnen tot op het laatste moment worden opgegeven. De clubkampioenschappen zijn overigens van 27 augustus tot en met 11 september. Inschrijven kan via www.toernooi.nl

Koop kaarten voor het Rico-Open met korting
Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi. Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.ricoh-open.nl/clubactie. Code: atalanta-ri16

Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

Blessurepreventietraining door Fysiopraktijk De Molen
De afgelopen 10 weken zijn verschillende Atalantaleden hard aan het werk gezet bij Fysiotherapie de Molen. Er werden trainingen gegeven door sportfysiotherapeut, Iris van den Berg. De trainingen waren erop gericht om fit aan het nieuwe tennisseizoen te beginnen en om tennisblessures te
voorkomen.
Er is hierbij aandacht besteed aan conditie, kracht en coördinatie van de schouders maar ook stabiliteit van de romp, knieën en enkels kwam aan bod. Daarnaast zijn de trainingen ook als erg gezellig ervaren en zijn alle oefeningen aangepast aan ieders eigen niveau.

Volgend seizoen wordt deze training weer gratis aangeboden door Fysiotherapie de Molen dus mocht u interesse hebben, houd de nieuwsbrief in de gaten.


Vooraankondiging Senior Plus Event
Op woensdag 3 augustus 2016 vindt op de banen bij tc Atalanta het Senior Plus Event, voorheen het 50+ Eendagstoernooi plaats. Dit sportieve en gezellige toernooi is voor alle 50 plussers, in de categorieën 6, 7, 8 en 9. Er worden alleen dubbels (heren, dames, mix) gespeeld met een vaste partner.
Mocht je (nog) geen tennispartner hebben, ga dan alvast op zoek Attendeer je team- en tennismaten ook op een eendagstoernooi!

Meer informatie volgt. Vanaf 20 juni kan er via de Atalanta-site worden ingeschreven voor het toernooi (sluitingsdatum 27 juli).Reserveer de datum van woensdag 3 augustus alvast in de agenda

Vrijspelen tijdens de competitie
Wil je vrij spelen op een competitiedag? Overleg dan even met de VCL (wie dat is, kan je vinden bij het afhangbord) op welke baan je kan gaan spelen. Let op, er zijn maar een zeer beperkt aantal banen beschikbaar tijdens de competitie en op vrijdagavond zijn er tijdens de voorjaarscompetitie geen vrije banen beschikbaar!

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...