tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2016 › Digitale Vlinder 6 april 2016

Digitale Vlinder 6 april 2016

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief

 • Grote tc Atalanta loterij 2016
 • Zomerladder
 • Nieuws van Baan 14
 • Het G-team is op zoek naar vrijwilligers
 • Het bestuur is op zoek naar een toegangspasbeheerder
 • 9-8 toernooi op 1 mei 2016
 • Open toernooi van 20-26 juni 2016
 • Vooraankondiging Senior Plus Event (3 augustus)
 • Inschrijving clubkampioenschappen senioren 2016

Grote tc Atalanta loterij 2016
Tijdens de pasjesavonden zijn er al veel loten verkocht, maar we willen er natuurlijk véél meer verkopen.
Zoals bekend komt de gehele opbrengst van deze loterij ten goede aan tc Atalanta en zijn er veel mooie prijzen te winnen, zoals een splinternieuwe, rijklare scooter (merk AGM), een prachtige nieuwe fiets (merk Cortina), een Delonghi espressoapparaat en nog véél meer andere waardevolle prijzen.
Dus wees er tijdig bij en koop loten (Euro 5 per lot). Hopelijk win je één van bovengenoemde of andere prijzen. En zo niet, dan heb je onze Club in ieder geval op een goede manier gesteund.
De trekking is op zondag 5 juni om 17.00 uur (ter afsluiting van de KNLTB voorjaarscompetitie).

De loten zijn te verkrijgen bij:

 • de leden van de sponsorcommissie (Cor de Rooij, Lucas Hoenson, Conny Schilthuis, Marianne Vijfvinkel, Anke Wassink)
 • Baan 14 (Roelie en Richard)
 • de captains van de verschillende competitieteams
 • organisatie van World Tour (Martella Groenland)

Zomerladder 2016
Op maandag 11 april start de eerste ronde van de nieuwe tennisladder. tc Atalanta kan de app met de ladderfaciliteit van Connect & Play het hele seizoen gratis uitproberen! Als je je opgeeft krijg je iedere 2 weken een mail met de gegevens van je tegenstander. Jullie nemen contact met elkaar op en spelen een wedstrijd. De uitslag voer je in. Zo speel je iedere twee weken een wedstrijd op je eigen niveau en leer je nieuwe leden kennen. Vanzelfsprekend kan je ook aangeven als je (tijdelijk) niet mee wil doen. Bekijk hier de volledige reglementen. Wil je je opgeven, dan kan dat via deze link. Als het een succes is, dan komen de komende maanden meerdere ladders beschikbaar (jeugd, dubbel).

Nieuws van Baan 14
De laatste loodjes voor de grote start van de competitie. We zijn er bijna klaar voor!

Wist je:

 • Dat we op vrijdagavond vanaf 18:00 uur een maaltijd aanbieden voor 5,00 euro? Dus geen stress voor je om 19:00 uur de baan op moet. Of natuurlijk voordat je naar je uitwedstrijd gaat (opgeven via )
 • Dat we in de weekenden lekker gaan bbq-en? Ook fijn voor de tegenstanders en de supporters.
 • Dat we wederom lekkere appeltaart, warme pecanbroodjes, verse appelflappen e.d. serveren?
 • Dat op zaterdag Sophie en Annabelle ons komen helpen met allerlei hand en spandiensten, Chantal Klerks ons regelmatig achter de bar komt versterken en Matthijs Kwast op zondag zijn maatschappelijke stage komt vervullen?
 • Dat we nog wel extra hulp kunnen gebruiken? Stuur een mail naar als je graag iets wilt doen?

Tot gauw op Baan14!

Het G-team is op zoek naar vrijwilligers
Wij met ons G-tennisteam zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons eens per maand wil helpen bij de training aan 8 enthousiaste G-tennissers. De training vindt plaats op maandag van 19-20 uur (zomerseizoen). Daarnaast hebben wij af en toe een toernooi of uitwisseling waarbij wij ook wat ondersteuning kunnen gebruiken.
Bij vragen of interesse kun je me altijd bellen: 0620400466 (Stephanie Rottier)

Wij hopen op een positieve reactie!
Het G-tennis team,
Anita, Dave en Stephanie

Het bestuur is op zoek naar een toegangspasbeheerder
Om toegang te krijgen tot ons park als het hek gesloten is en om de deur naar de toiletten en kleedkamers te openen, is een toegangspas nodig. Het bestuur is op zoek naar iemand die deze passen wil aanmaken. Een pas wordt per mail aangevraagd en vervolgens op de computer in de bestuurskamer in het clubhuis aangemaakt. Op bepaalde dagen is het fijn als je aanwezig kan zijn (uitreiking pasjes in maart bijvoorbeeld. Wil je meer informatie over de werkzaamheden en de tijdsinvestering, neem dan contact op met Rinus van den Heijkant via (hij zal ook zorgen voor een goede overdracht van de werkzaamheden) Wil je je al direct aanmelden, stuur dan een mail aan .

9-8 toernooi op 1 mei
De Commissie Warm Bad organiseert weer een categorie 9-8 toernooi op 1 mei.

Je bent welkom vanaf 14.45 uur (inloop). We starten om 15.00 uur met spelen (dubbel en mixpartijen). Na de wedstrijden sluiten we met elkaar af in het clubhuis. Dat zal zo rond 17.00 uur zijn. De kosten voor deelname aan het toernooi zijn gratis, alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Doe je mee? Schrijf je dan in via

Open toernooi van 20-26 juni!
Hoewel de competitie nog moet starten is de Open Toernooicommissie alweer even bezig met de voorbereidingen om in juni weer een fantastisch Open Toernooi op onze club te organiseren. Reserveer dus de week van 20 tot en met 26 juni (voorweekend 18/19 juni) vast in je agenda voor het spelen van tennispartijen of voor het genieten van de partijen van anderen en de activiteiten op het park. Wat je zelf alvast kunt doen om het toernooi tot een succes te maken, is het vast onder de aandacht brengen van het toernooi bij clubgenoten en (leuke) tegenstanders tijdens de competitie waarop je in het toernooi wel revanche wilt nemen of met wie je zelf wel eens zou willen dubbelen. En je kunt je natuurlijk gewoon vast vroeg inschrijven via toernooi.nl voor de Kwast Consult Atalanta Open 2016! Kijk op onze site voor meer informatie

Vooraankondiging Senior Plus Event
Op woensdag 3 augustus 2016 vindt op de banen bij tc Atalanta het Senior Plus Event, voorheen het 50+ Eendagstoernooi plaats. Dit sportieve en gezellige toernooi is voor alle 50 plussers, in de categorieën 6, 7, 8 en 9. Er worden alleen dubbels (heren, dames, mix) gespeeld met een vaste partner.
Mocht je (nog) geen tennispartner hebben, ga dan alvast op zoek
Attendeer je team- en tennismaten ook op een eendagstoernooi!

Meer informatie volgt. Vanaf 29 juni kan er via de Atalanta-site worden ingeschreven voor het toernooi (sluitingsdatum 27 juli).Reserveer de datum van woensdag 3 augustus alvast in de agenda

Met sportieve groet, Marion Smink en Annelies de Vos

Inschrijving Clubkampioenschappen Senioren 2016
We zijn er dit jaar vroeg bij. We hopen dat jullie er ook vroeg bij zijn met jullie inschrijving voor de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen zijn van 27 augustus tot en met 11 september. Inschrijven kan via toernooi.nl.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...