tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 18 December 2015

Digitale Vlinder 18 december 2015

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief

  • ALV en Nieuwjaarsborrel (6 en 8 januari 2016)
  • Afhangbord
  • Website
  • Samenwerking met Houtense tennisverenigingen
  • Tossen op woensdag
  • Nieuws Baan 14 (Wintercompetitie 8 januari, Klaverjassen 20 januari en Aprés Ski Party 23 januari 2016)
  • Laptop nodig voor organisatie Worldtour
  • Grote Clubactie
  • Kerstballentoernooi 2015, 24 december 2015
  • Rood en Oranje Event 17 en 31 januari 2016

ALV en Nieuwjaarsborrel
De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 6 januari 2016, aanvang 20.00 uur in het clubhuis. Ben je van plan te komen, nodig dan een mede lid om mee te gaan! Het is leuk om op de ALV, naast de trouwe bezoekers, ook andere leden te verwelkomen!

De Nieuwjaarsborrel vindt plaats op vrijdag 8 januari 2016. Aanvang 20.30 uur. Het belooft een gezellige avond te worden, georganiseerd door de nieuwe activiteitencommissie in samenwerking met Baan 14.

Afhangbord
In de zomermaanden is het regelmatig voorgekomen dat leden afhingen op een groene baan terwijl de rode banen vrij waren. Dit leverde irritatie en ongewenste situaties op. Daarom is de afgelopen maanden als proef de instelling van het afhangbord gewijzigd en was er alleen een verplichte baankeuze beschikbaar. In de praktijk blijkt dat dit in deze rustige tijd, waarin niet alle banen bespeeld worden en soms vanwege het weer onbespeelbaar zijn, geen goede oplossing is. Als de groene banen onbespeelbaar zijn, dan wordt je toch gedwongen om deze te kiezen en als de groene baan leeg is (omdat iemand zelf is gestopt met spelen) gaat het systeem eerst alle andere banen op volgorde af. Je wordt dan bijv. gedwongen om op rood te spelen terwijl de groene banen vrij liggen

Tot aan de drukke periode in het voorjaar is daarom de verplichte baankeuze weer uitgezet.

Website
Onze website is verbeterd. Met name de menustructuur is gewijzigd. Kijk op www.tcatalanta.nl voor het resultaat. Help je mee om de lidgegevens actueel te houden? Log in op de website en ga naar “lid zijn” en vervolgens naar “ledenlijst”. Via deze pagina kan je je eigen gegevens wijzigen. Is je e-mailadres of telefoonnummer gewijzigd of ben je verhuisd, dan kan je dat zelf wijzigen. Je kan ook een foto uploaden!

Samenwerking Houtense Tennisverenigingen
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de lokale pers is er een overeenkomst getekend tussen de Doordraaiers en tc Atalanta. Als proef mogen de leden overdag tot 19.00 uur met elkaar spelen op beide parken, altijd samen met een lid van de desbetreffende vereniging. Doelstelling is op rustige tijden de mogelijkheid te bieden aan bijv. klasgenootjes of collega’s om met elkaar te spelen, terwijl beide lid zijn van een verschillende vereniging.

Tossen op woensdag
Dat wil je niet missen. We zijn met een gezellige groep mensen die houden van een lekker fanatiek potje tennis. Het gaat bij ons niet alleen om tennis, gezelligheid en humor is ook een belangrijk onderdeel van deze ochtend. Na een uurtje tennissen wordt er altijd nog even gezellig koffie gedronken. Baan 14 zorgt altijd voor een warm ontvangst met een heerlijk bakje koffie of net wat je wilt. Wie daarna nog een potje tennis wil spelen, kan dat gaan doen.

We vinden het leuk als de groep wat groter wordt, met name het aanbod van mannen. Er zijn wel een paar mannen die meedoen, maar voor hen zou het leuk zijn als het aanbod groter wordt. Ben je benieuwd, heb je zin, je bent van harte welkom op de woensdagmorgen om 10.00 uur.

Nieuws van Baan 14
Tijdens de Kerstvakantieperiode zijn wij gesloten behalve tijdens speciale activiteiten die er gepland zijn.

Aprés Ski Party!
Op zaterdag 23 januari organiseren wij een gezellige Aprés Ski Party!
Geweldige muziek, lekker sfeertje met vuurkorven op het terras en natuurlijk heerlijk eten!
Zoals Erwtensoep, Flammkuchen en Broodje Bockworst met zuurkool.
Diverse bieren op de tap en fles natuurlijk alleen als ie IJs en ijskoud is………Jagermeister!
Voor de liefhebber is er vooraf een gezelligheidstoernooi van 15:30 tot 17:30 uur. Een paar leuke dubbels en mixen voor je je stort in het feestgedruis. Als je wilt tennissen dan graag even opgeven via: Baan14houten@gmail.com. Doe dit uiterlijk donderdag 21 januari

Belangrijke data in januari:
Wintercompetitie 8 januari
Klaverjassen woensdag 20 januari

Hulp gezocht:
Baan 14 is voor het komende seizoen, m.n. tijdens de competitieperiode, op zoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen bij diverse werkzaamheden:
*Afwashulp op zaterdag ochtend en zaterdag middag tijdens de competitie
*Schoonmaakhulp op de zondagochtend (voor de zondag competitie begint,dus vroeg in de ochtend)
*Kantine medewerk(st)er voor de dinsdagcompetitie
*Bar medewerk(st)er voor een avond in de week.

Mocht je interesse hebben of wie /kent je iemand die perfect past, stuur dan een mail naar baan14houten@gmail.com. Ook kunnen we wel weer een stagiair plaatsen.

Verder willen wij al iedereen bedanken voor de gezelligheid, de leuke gesprekken, tips en ideeën in het afgelopen jaar. Vooral ook de mensen die ons op allerlei manier hebben geholpen. Achter de bar, in de keuken of op wat voor manier dan ook. Super!

We gaan met vertrouwen ons 4e jaar tegemoet! En met zoveel lieve, leuke en enthousiaste leden gaat dat vast weer lukken!

Hele fijne feestdagen, met veel liefde en gezondheid voor iedereen!!
Tot in 2016!

Richard, Ivar, Milo en Roelie

Laptop nodig voor organisatie Worldtour
De organisatie van de Worldtour is dringend op zoek naar een laptop, die tijdens de worldtour gebruikt kan worden voor o.a. het invoeren van de resultaten. Heeft iemand een laptop liggen die deze ter beschikking wil stellen? Stuur een mailtje aan secretaris@tcatalanta.nl

Opbrengst Grote Clubactie
De kinderen van tc Atalanta hebben dit jaar 290 euro opgehaald met de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Een prima resultaat, zeker omdat de loten dit jaar pas na de clubkampioenschappen werden geleverd. Alle kinderen, bedankt!
Jesse van Kuik, Jolijn Perdon en Laurien & Kasper Hol hebben meer dan twintig loten verkocht en een bioscoopbon gekregen. De grootste lotenverkoper van dit jaar was Jesse van Kuik. Jesse heeft de door sponsor Wilson beschikbaar gestelde tennistas gewonnen, zie foto. Verder aan iedereen die loten heeft verkocht, bedankt.

De opbrengst reserveren we voor verbetering van het muurtje en het opnieuw inrichten van de speelplek. Als de plannen daarvoor meer concreet zijn, dan horen we ook graag of de leden dat een goed idee vinden. Wordt vervolgd.

Kerstballentoernooi 2015
Deze activiteit is voor jeugdleden van de Doordraaiers en van Atalanta.
Op donderdagochtend 24 december 2014 tussen 10:00 en 14:00 uur is de laatste tennisactiviteit van dit jaar, het Kerstballentoernooi. Voor het tweede jaar organiseren de Doordraaiers en Atalanta dit weer samen. Dit jaar is het in de blaashal bij de Doordraaiers.
Wij spelen verschillende wedstrijdjes op tijd. Daarnaast volgt elk kind een clinic en is er wat lekkers na afloop.
Voor wie
Dit is een gezellige tennisactiviteit voor alle jeugdleden van Atalanta en Doordraaiers van 0 t/m 17 jaar.
Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Dit kun je aan het begin van het toernooi contant betalen. Je kunt hier inschrijven:
Waar
Deze activiteit wordt gehouden bij de Doordraaiers, in de blaashal. Het adres is Poort van Wulven 2, Houten.
Zorg dat je minimaal 10 minuten van tevoren aanwezig bent.
Wanneer
Het Kerstballentoernooi vindt plaats 24 december tussen 10.00 en 14.00 uur. Elke leeftijdsgroep speelt 1,5 tot 2 uur. Wanneer jouw leeftijdsgroep precies is ingedeeld hoor je een paar dagen van tevoren.

We sturen je een paar dagen van tevoren een mailtje met de laatste informatie.
Namens de jeugdcommissie van tc Atalanta,
Willemijn Podt en Joris Teunissen 030-2511861 of 030-2540298

Rood en Oranje Event
Op zondag 17 januari 2016 en zondag 31 januari 2016 organiseert Sportcentrum Beusichem in samenwerking met de omliggende verenigingen een rood en oranje event. We spelen wedstrijden zoals ook bij de World tour. De wedstrijden starten om 12.00 uur. Het event voor rood zal om ongeveer 14.00 worden afgesloten en voor oranje om ongeveer 15.30 uur. Categorie rood is voor kinderen van 5 t/m 9 jaar (geboren 2007 of later)/ Categorie oranje is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar (geboren 2005 t/m 2008)

De kosten zijn voor € 6,00 (rood) en € 10,00 (oranje) per event.

De kinderen ontvangen na afloop een leuk aandenken.

Wil je gezellig meedoen, stuur dan een mailtje naar info@otbtennis.nl met

Naam, geboortedatum, Deelname op zondag 17 januari en/of zondag 31 januari, Categorie rood 2 /rood 1 / oranje 2 / oranje 1 en van welke vereniging je bent.

Inschrijven is mogelijk tot 8 dagen voor aanvang van het toernooi.

Met sportieve groet,

Saskia Slagboom

Tenniskids functionaris CTV De Doelen

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...