tc Atalanta

U bent hier: Home › Wedstrijdtennis › Clubkampioenschappen jeugd 2017

Jeugd Clubkampioenschappen 2017

Ook dit jaar worden tegelijkertijd met de senioren de clubkampioenschappen voor de jeugd georganiseerd. Jij doet toch zeker ook (weer) mee? We gaan we er met zijn allen weer twee gezellige weken van maken. Dat mag je niet missen! Heb jij nog nooit meegedaan en misschien nog nooit een echte wedstrijd gespeeld, dan is dit je kans! Geef je op, alleen of met zijn tweeën. Heb je geen partner, maar wil je wel dubbelen of mixen, geef je toch op. Wij zoeken dan een partner voor je. Je kunt natuurlijk ook iemand van je tennisles of competitieteam vragen.

ROOD en ORANJE
De clubkampioenschappen voor ROOD (kinderen geboren 2008 of later, op miniveld) en ORANJE (kinderen geboren 2006 of later, op driekwart veld) spelen we op zondag 27 augustus en zondag 3 september, met een finale op zondag 10 september.
De insteek is dat je op die middagen zoveel mogelijk korte enkelwedstrijdjes speelt tegen heel veel verschillende leeftijdsgenootjes. Als je meedoet, moet je minimaal 1 van de 2 zondagen beschikbaar zijn.
Je kunt je inschrijven voor een enkel en/of een dubbel (oranje). De dubbels spelen we mogelijk niet op de zondagen, maar op alle andere dagen. Geef daarom altijd je volledige beschikbaarheid op voor alle dagen.

GROEN en GEEL
Er wordt in poules gespeeld, waarbij de poulewinnaars van een categorie in de finalerondes tegen elkaar spelen. Bij voldoende inschrijvingen maken we bij de onderdelen GROEN (geboren 2005 of later) en GEEL (2000 of later) een I en een II poule, afhankelijk van je speelsterkte en leeftijd. Hierdoor krijgen we meer gelijkwaardige partijen en blijft het tot het einde toe spannend.
We spelen op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 15.30 en 18.30 uur en op de woensdagmiddag tussen 13.30 en 18.30 uur. In de weekenden spelen we de hele dag tot circa 19.00 uur. De maandag is een reservedag.

INSCHRIJVEN
Kosten: € 5,00 per onderdeel p.p.. Het inschrijfgeld dien je per automatische incasso te voldoen.

Je doet in principe mee in de categorie waarin je in 2017 competitie hebt gespeeld, tenzij je zelf besluit om een categorie hoger mee te doen. Een categorie lager inschrijven dan waar je competitie in hebt gespeeld kan niet.
Uiteraard kunnen ook niet-competitiespelers zich inschrijven.
Let op! Je partner moet zichzelf ook inschrijven.

Je mag aan maximaal 2 onderdelen meedoen.

Tijdens het finaleweekend moet je volledig beschikbaar zijn. I.v.m. de najaarscompetitie kan het zo zijn dat er ook op zaterdag in het finaleweekend al finalepartijen gespeeld worden.


Inschrijven is dit jaar mogelijk tot en met dinsdag 22 augustus 2017. Graag inschrijven met een login, zodat je tot aan de sluitingsdatum zelf verhinderingen kunt wijzigen via internet.


Sportieve groetjes van de Jeugdcommissie TC Atalanta

29 augustus t/m 13 september 2015. 

Elk jaar vinden er in augustus/september gedurende twee weken onze clubkampioenschappen plaats. Dit jaar is dat van 29 augustus t/m 13 september. Hierbij wordt gespeeld in zowel enkel- als dubbelspel als mix. De winnaar in de verschillende categorieën is de clubkampioen. Alle niveaus zijn welkom: er wordt gespeeld op miniveld, op driekwartveld en natuurlijk vooral op de hele baan.

Vanaf dit jaar zijn er nieuwe regels: de TennisKids-regels.    
De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...