tc Atalanta

U bent hier: Home › Vergelijk Canvas

Vergelijk Canvas

Patrick Riemers

Even voorstellen: Vergelijk Canvas nieuwe sponsor tc Atalanta.

Vanaf vandaag heeft tc Atalanta er een nieuwe sponsor bij, Vergelijk Canvas. Eigenaar Patrick Riemers stelt zichzelf en het bedrijf graag even voor.

Mijn naam is dus Patrick. Ik ben 30 jaar, getrouwd en heb twee zoontjes. Sinds vijf jaar woon en sport ik weer in Houten. De afgelopen jaren heb ik fanatiek gekorfbald (o.a. in het eerste bij Victum/War Child). Ik heb veel energie en sporten is voor mij echt een uitlaatklep naast mijn dagelijkse werk.

Vijf jaar geleden ben ik begonnen met Vergelijk Canvas. De reden dat ik hiermee ben begonnen is dat ik meer wilde doen met mijn fotografie hobby. Een foto op canvas werd toen steeds populairder, maar er was eigenlijk nog maar weinig over bekend. Het leek mij erg interessant hier meer over te weten te komen en mensen tegelijkertijd te helpen met duidelijke informatie. Het idee van een vergelijkingssite ontstond doordat een goede vriend van mij hier mee bezig was in een ander vakgebied.

 

 

Op Vergelijk Canvas worden de belangrijkste aanbieders van foto´s op canvas vergeleken. Sinds vorig jaar zijn daar glas, aluminium en hout bij gekomen. Vooral die laatste ondergrond, hout, heeft het afgelopen jaar veel aan populariteit gewonnen. Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren. Daarom maar we van zoveel mogelijk producten reviews. Zo kan je een betere keuze maken om uiteindelijk een goede product te bestellen.

Waarom wil ik met Vergelijk Canvas Atalanta sponsoren? Ik vind sporten erg belangrijk en daarom ben ik op zoek gegaan naar sportverenigingen in Houten die ik kon gaan sponsoren. Toen heb ik tc Atalanta benaderd. Ik vind de uitstraling van tc Atalanta erg goed en ik ben blij dat ik op deze manier een steentje bij kan dragen aan de vereniging.

Wil je toevallig zelf een foto (bv. van de vakantie) laten afdrukken op canvas of ergens anders op? Kijk dan een keer op www.vergelijkcanvas.nl. Bij veel aanbieders hebben we leuke kortingen (tot 25%) weten te bedingen!


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...