tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 2 juli 2015

Digitale Vlinder 2 juli 2015

   


 

Onderwerpen in deze Digitale Vlinder:

 • Voorlopige uitslag ledentevredenheidsonderzoek
 • Clubkampioenschappen senioren (inschrijven, 9-poule, tafel- en sleepdienst)
 • Inschrijving Clubkampioenschappen junioren
 • Terugblik Eerste 9-8 Toernooi
 • Aankondiging Doorlanta Toernooi 28 augustus

Voorlopige uitslag Ledentevredenheidsonderzoek

De eindrapportage van het ledentevredenheidsonderzoek is binnen. 165 leden hebben het onderzoek ingevuld.
Globaal en voorlopig kunnen de volgende conclusies getrokken worden:

 • Leden zijn over het algemeen tevreden tot zeer tevreden met de club, de uitbaters en de trainers.
 • Rode banen zijn minder populair en baandruk ‘s avonds is een aandachtspunt
 • Communicatie: Zowel de interne communicatie als de communicatie binnen de verschillende commissies en tussen bestuur en commissies laat verbeterpunten zien
 • Bestuur en beleid van de vereniging is niet zo bekend bij de leden
 • Er moet gekeken worden naar het aantal en de bezetting van de verschillende commissies
 • Meer ledenbinding, te beginnen met goede ledenanalyse en daarop aangepast activiteitenaanbod

Een uitgebreid verslag van de uitkomsten van het onderzoek en de acties die het Bestuur in gang gaat zetten naar aanleiding hiervan, kunnen jullie deze zomer verwachten.

 

Clubkampioenschappen senioren

De inschrijving van de Clubkampioenschappen Senioren, die gehouden wordt vanaf 29 augustus, staat al open. Alhoewel er t/m 21 augustus kan worden ingeschreven, is het voor de organisatie makkelijker als er voortijdig wordt ingeschreven. De vakanties staan immers voor de deur en het is zo 21 augustus.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl en het toernooi kan gezocht worden via “Senioren Clubkampioenschappen TC Atalanta 2015”. Kijk voor meer informatie in de bijlagen van deze nieuwsbrief of op www.tcatalanta.nl.

 

Categorie 9-poule
Speciale attentie voor de leden die ‘9’ op hun pas hebben staan; voor hun maken we aparte poules waarin alleen negens meedoen

 

Tafeldienst/sleepdienst
Tijdens de Clubkampioenschappen draaien we als commissie tafeldiensten, wat een leuke manier is om een bijdrage aan het toernooi te leveren en je komt zodoende veel andere leden tegen. We vinden het nog leuker als we andere leden tijdens de Clubkampioenschappen ook een tafeldienst-experience mee te laten beleven. Meld je daarom aan om gedurende het toernooi een paar keer tafeldienst te komen draaien. Meld je aan via of bel 06-51646378. Je kunt je bij Erik ook aanmelden voor de hooggewaardeerde sleepdienst tijdens de finaledag. Dit is de manier om tijdens de finaledag toch nog actief mee te doen zonder in een finale te staan.

 

Inschrijving Clubkampioenschappen Jeugd geopend
Ook jeugdleden kunnen zich nu inschrijven voor de clubkampioenschappen. Deze vinden plaats in de periode 29 augustus t/m 13 september.

Categorieën
Je kunt meedoen in de categorie ROOD, ORANJE, GROEN of GEEL. Nieuw is dat dit jaar de clubkampioenschappen voor ROOD en ORANJE plaatsvinden op de woensdagmiddagen 2 en 9 september. Je speelt die middagen zoveel mogelijk korte wedstrijdjes tegen veel verschillende leeftijdsgenootjes.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via toernooi.nl(‘Jeugd Clubkampioenschappen TC Atalanta 2015’). De inschrijving sluit op 21 augustus.

We kijken uit naar een gezellig toernooi met veel deelnemers. Doe jij ook mee?
Nyske Nijkamp en Pauline Deckers()

 

Terugblik Eerste 9-8 toernooi
De Commissie Warm Bad kijkt terug op een geslaagd toernooi. 27 leden hebben zich aangemeld voor het toernooi. Het weer was goed, de deelnemers gezellig en de wedstrijden waren spannend! Nog een paar dingen op een rijtje:

 1. We gaan kijken wanneer we weer een toernooitje voor de categorie 9-8 kunnen organiseren. Beetje dezelfde insteek: spelen en gezellig met elkaar. We houden jullie op de hoogte!
 2. Elke maandagavond is er tossen. Vanaf 19.30 uur kun je spelen. Elke driekwartier is er een nieuwe speelronde. Je kunt dus ook later aanhaken. Er zijn speciaal twee banen gereserveerd voor de minder ervaren speler. Dus kom gerust, want tennissen leer je het beste door het gewoon te doen!
 3. Bij de clubkampioenschappen (van 29 augustus t/m 13 september) is er voor het eerst een categorie voor de 9-spelers. Er kan gespeeld worden in Heren Enkel, Dames Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mixed Dubbel. Word jij (samen met je maatje) de clubkampioen in je categorie? Schrijf je dan in. Verdere informatie vind je op de website www.tcatalanta.nl Inschrijven doe je via de link in de tekst op de website. Lukt het niet online in te schrijven? Mail ons dan even () dan helpen we je graag verder.

 

Aankondiging Doorlanta toernooi 28 augustus 2015
Zit jij op de middelbare school en kan je tennissen of vind je tennis gewoon een hele leuke sport? Kom dan meedoen aan de derde editie van het Doorlanta toernooi! Na twee geslaagde edities in de afgelopen twee jaar, komt er nu een derde editie aan op vrijdag 28 augustus 2015 rond 17.30 uur. Natuurlijk zullen er weer zoals altijd dubbels gespeeld worden en sluiten we het af met een rondje om de baan, maar er zullen ook een aantal nieuwe activiteiten zijn. Tevens wordt er ook voor wat versnaperingen en avondeten gezorgd. Dus verzamel al je vrienden en kom gezellig meedoen aan ons toernooi! Informatie over het opgeven en inschrijven volgt nog.
Tot dan!
Groetjes Anne en Sophie.

Bijlagen:

Informatie Clubkampioenschappen

Reglement Clubkampioenschappen

10 Gouden Regels van de Clubkampioenschappen

 

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...