tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 9 juni 2015

Digitale Vlinder 9 juni 2015

   


 

Onderwerpen in deze Digitale Vlinder
• Herstel schade Hekwerk
• Ledentevredenheidsonderzoek
• Jeugdactiviteiten wegens succes op herhaling (VAT 12 juni en Ouder-Kind tennis 14 juni 2015)
• Uitnodiging Ledenavond sponsorTelstar op 12 juni 2015 en doorstart Telstar
• Clubkampioenschappen, inschrijving start 15 juni 2015
• Burn Challenge Wilson Clinic (17 juni 2015)
• Eerste “9-8 toernooi” op 26 juni
• Klooftoernooi 28 juni 2015
• Rood-Oranje toernooi op 1 juli 2015
• Inschrijving geopend Telstar Open Jeugd Toernooi tc Atalanta 13 t/m 18 juli 2015
• Het Senior Plus Event 2015 dinsdag 4 augustus

Herstel schade Hekwerk
In de week van 8 juni wordt de schade aan het hekwerk hersteld. De schade is flink en wordt helaas niet gedekt door de opstalverzekering. Een flinke domper voor de vereniging. Het hekwerk is gelukkig wel op tijd hersteld voor aanvang van het Open Toernooi.

Ledentevredenheidsonderzoek
Samen met de KNLTB is een tevredenheidsonderzoek onder de leden uitgezet.
De vragenlijst is bedoeld om de tevredenheid onder de leden van onze tennisvereniging te peilen op een aantal punten.
Met de uitkomsten hiervan kunnen wij de wensen en behoeften van onze leden nog beter vertalen in het beleid van onze vereniging. Kortom wij zijn enorm geïnteresseerd in, waar je wel of niet tevreden over bent zodat wij het juiste beleid kunnen voeren.

In het belang van de vereniging stellen wij het zeer op prijs als je deze vragenlijst wilt invullen. Het invullen kost maximaal 10 minuten van je tijd.
De vragenlijst is te bereiken via deze link http://bit.ly/TC-Atalanta

Jeugdactiviteiten – wegens succes op herhaling:
Op verzoek van de leden, geven we deze zomer vervolg aan twee goed bezochte jeugdactiviteiten van afgelopen jaar:

VAT - Vrijdag Afternoon borrel en Tennis: 12 juni
Sluit de week fijn af tijdens de open inloop vrijdagmiddag borrel bij tc Atalanta. De kinderen slaan een balletje tijdens de open toss en geniet samen met andere ouders van een drankje op het terras. De VAT is een mooie kans voor ouders en opa's en oma's om hun kroost in actie te zien onder het genot van een hapje en drankje.

Mocht je het principe van de VAT gemist hebben, hierbij nog even in het kort:
• Voor kinderen is er van 16:00 - 17:30 een open toss, waarbij de kinderen lekker kunnen tennissen - er worden geen punten bijgehouden
• Ouders en/of opa's en oma's kunnen lekker borrelen
• Wanneer de kinderen uitgeteld zijn van het spelen kan iedereen ook nog eens genieten van een aantrekkelijk geprijsde maaltijd voor €9,95 (volwassenen) en €5,- (kids)
We horen graag of je erbij bent! Aanmelden kan door een email te sturen aan info@silvatennis.nl Wil je ons dan ook laten weten of je een hapje mee eet? Dan kunnen Roelie en Richard van Baan 14 daar rekening mee houden.

Ouder-Kind tennis: 14 juni
Doe samen mee met het ouder-kind tennis op zondag ochtend van 9:00 - 10:30 uur en speel met je vader of moeder als tegenstander of partner. Onder leiding van een tennistrainer ga je eerst allerlei tennisoefeningen doen. En natuurlijk gaan we daarna ook korte wedstrijdjes spelen.

Voor WIE?
• De combi vader of moeder met een jeugdspeler
• Een van de twee moet lid zijn van Atalanta
• Je hebt minimaal een half jaar tenniservaring (mag ook de tenniskids-training in de winter zijn)
• Je kunt de tennisbal al enige malen over het net spelen,
• en je wilt graag tegen/met je vader of moeder tennissen,
Jullie kunnen gewoon naar het park komen, maar het is prettig te weten hoeveel kinderen en hun vaders en moeders meedoen. Meld je aan middels een email naar: info@silvatennis.nl
Deelname aan het ouder-kind tennis is kosteloos

Uitnodiging ledenavond sponsor Telstar op 12 juni 2015 en doorstart Telstar
We zijn verheugd dat onze sponsor Telstar Megastore Houten een doorstart heeft gemaakt. Vrijdagavond 12 juni organiseert Telstar een clubavond voor alle leden van tennisvereniging Atalanta. Iedereen is van harte welkom tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Leden krijgen deze avond 20% korting op alle tennis gerelateerde artikelen. M.u.v. acties en aanbiedingen. Flyer, zie bijlage.

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen 2015 worden gehouden van zaterdag 29 augustus tot en met 13 september 2015. Alle leden kunnen meedoen, ook daluurleden. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl met je eigen gebruikersaccount (loginnaam). Zodoende kan je gedurende de inschrijftermijn zelf je beschikbaarheid aanpassen. Als je emailadres of je 06-nummer verandert, denk er dan aan om dit aan te passen. De inschrijftermijn loopt van 15 juni tot en met vrijdag 21 augustus 2015

Burn Challenge Wilson Clinic
De Wilson Clinic vindt plaats op woensdag 17 juni vanaf 13.30 tot 18.00 uur tijdens het open toernooi van TC Atalanta. Deze clinic heet de Burn Challenge en is mogelijk gemaakt door de inzet van onze tennisschool Silva Tennis Academy en onze sponsor WeTennis.nl. Je kan op elk moment tussentijds binnen komen lopen. De clinic is individueel en duurt per persoon maximaal 45 minuten. Voor sommigen kan deze clinic voor of na je training.

Wilson gaat jullie uitdagen om deel te nemen aan de Burn Challenge op baan 9. Hierin zal je fysiek en tennis technisch worden uitgedaagd. Dit alles wordt gefilmd en kun je gebruiken voor je eigen ontwikkeling. De rackets van Wilson zijn namelijk voorzien van chips, welke jouw prestaties weergeven in verschillende tabellen met onder andere slagkracht, bewegingen van voor- en backhands, etc.
Op baan 7 en 8 gaan we met de uitslagen van de vorige test (van baan 9) kijken of we je verder kunnen helpen in jouw specifieke aandachtspunten. Dit doen we doormiddel van het filmen van jouw tenniscapaciteiten tijdens een spelvorm. Hiervoor gebruiken we onze selectie spelers en trainers van Silva Tennis Academy in combinatie met testrackets van Wilson.
Na afloop van jouw clinic heeft Wilson nog een aantal goodies voor jullie.

Ga jij de uitdaging aan?
Kom dan naar de Wilson Burn Challenge op 17 juni.
Je bent welkom vanaf 13.30 uur op ons tennispark.

Eerste “9-8 toernooi” op 26 juni
Speciaal voor alle leden met speelsterkte 9 of 8 organiseren wij ons eerste 9-8 toernooi! voor (beginnende) spelers met weinig wedstrijdervaring. Hoe lang je lid bent van Atalanta speelt hierbij geen enkele rol.

Doel van deze avond?
- Een gezellige, sportieve avond beleven met andere leden die net zo ervaren zijn als jij
- Andere spelers van jouw eigen speelsterkte ontmoeten waarmee je in de toekomst wellicht kunt afspreken om vrij mee te spelen
Vanaf 19.30 uur staat de gratis koffie en thee voor jullie klaar en vanaf 20.00 uur beginnen de eerste wedstrijden. We spelen in basis dubbel en mixpartijen. Na de wedstrijden sluiten we met elkaar af in het clubhuis. Naast elkaar leren kennen doen we ook een leuke quiz, zodat je direct de club in al zijn facetten een beetje beter leert kennen!

Wil je meedoen, stuur dan een mail aan o.v.v. je naam en speelsterkte.

Klooftoernooi zondag 28 juni, inschrijving is geopend!
Ook dit jaar organiseert de jeugdcommissie het altijd weer gezellige Klooftoernooi.
Het moment om als jeugdlid je vader, moeder, buurvrouw, buurman of een ander seniorlid te vragen om samen met jou te spelen. Het leeftijdsverschil moet minimaal 15 jaar zijn.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we tot 14.30 uur of 17.00 uur. De exacte speeltijden maken we in de week voorafgaande aan het toernooi bekend.
Hoe kun je je inschrijven?
Via internet -> www.toernooi.nl . Toets onder tennis Klooftoernooi TC Atalanta in en schrijf je in met een login.
Beide spelers moeten zich apart inschrijven en daarbij aangeven met wie ze spelen. De inschrijving sluit dinsdag 23 juni 2014.
Kosten voor dit toernooi: Euro 3,50. Het seniorlid trakteert en zal dit bedrag voor jou betalen!
We hopen op een gezellig en druk bezocht toernooi. Dus schrijf je in!

Namens de jeugdcommissie Marianne Wicherson ()en Léonie van der Maale ()

Rood-Oranje Toernooi 1 juli 2015
Schrijf in voor het ROOD-ORANJE toernooi op woensdag 1 juli van 14.15 tot 17.00 uur!
Ook dit jaar organiseert tc Atalanta een echt toernooi voor de kleine toernooitijgers: speel je op ROOD of ORANJE? Schrijf je dan snel in via www.toernooi.nl. Tijdens het ROOD-ORANJE-toernooi speel je tijdens 1 middag 3 wedstrijdjes. Niet alleen tegen kinderen van onze eigen club, maar ook de kids van verenigingen uit de omgeving zijn uitgenodigd. Een ideale manier om meer ervaring op te doen, maar ook heel geschikt voor de kids die net zijn begonnen met tennis en voor het eerst een wedstrijd gaan spelen. Veel kinderen, veel gezelligheid en veel plezier.
We zien je inschrijving graag komen. Leonie vd Maale & Brenda Vial (brenda.vial@kpnmail.nl)

Inschrijving geopend Telstar Open Jeugd Toernooi tc Atalanta
Als je al eerder hebt meegedaan aan het Open Jeugd Toernooi van onze vereniging, dan weet je het vast wel: altijd in de eerste week van de zomervakantie vindt dit gezellige toernooi plaats: dat is dit jaar van 13 t/m 18 juli. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan er ook in het voorweekend, 11 en 12 juli, gespeeld worden.

Er zal tijdens het toernooi in zes leeftijdscategorieën worden gespeeld: t/m 10 (GROEN), t/m 12 (GEEL), t/m 14, t/m 16 en t/m 18 jaar en er kan ingeschreven worden voor enkel, dubbel en mixed. Inschrijven via www.toernooi.nl

Telstar ROOD-ORANJE Event op 15 juli 2015
Op woensdag 15 juli organiseren we een ROOD-ORANJE event. Dit toernooi is bedoeld voor kinderen die spelen in de categorieën ROOD (6 t/m 9 jaar) en ORANJE (8 t/m 11 jaar, driekwarttennis). Dit toernooi duurt van 14.00-16.00/17.00 uur. Inschrijven op www.toernooi.nl.

Het Senior Plus Event 2015 wordt gehouden op dinsdag 4 augustus.
Voor het 10de jaar wordt ons inmiddels bekende 50+ Eendagstoernooi, vanaf 2015 het Senior Plus Event op dinsdag 4 augustus georganiseerd.
De deelname staat open voor de speelsterktes 6, 7, 8 en 9 voor dames en heren van 50 jaar en ouder. Er worden alleen dubbels gespeeld met een vaste partner. Graag per koppel opgeven in de categorieën DD, HD of GD. U kunt maar aan één onderdeel deelnemen. Iedere deelnemer dient zélf een inschrijfformulier in te sturen.

U wordt bij ons verwacht tussen 9.30 en 10.00 uur. Koffie/thee staat klaar.
Het inschrijfgeld van € 11,00 p.p. betaalt u contant bij aankomst, liefst gepast. De eerste speelronde begint om 10.15 uur.U speelt minimaal drie partijen. Elke wedstrijd duurt 45 min.
Na de 2de en 3de ronde is het lunchtijd. Uitslag en prijsuitreiking 16.00 uur.

U komt natuurlijk vooral om te tennissen, maar tussen de wedstrijden door is er voldoende mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Dat bleek de afgelopen jaren voortreffelijk samen te gaan.
We verwachten dat het ook dit jaar weer goed druk gaat worden, dus schrijf u tijdig in.
Slutingsdatum: 27 juli 2015. Vol = vol

Als u zich via de site aanmeldt, krijgt u altijd een mailbevestiging. Bij ‘overinschrijving’ nemen wij contact op met de betreffende deelnemers. Voor meer informatie: Marion Smink 0622 505 069

Aanmelden kan vanaf 5 juni 2015:
1. Op de site van www.tcatalanta.nl middels het inschrijfformulier.

2. per post aan Marion Smink, Mispelgaarde 67, 3992 JV Houten, met duidelijke vermelding van :
naam, naam partner, categorie, speelsterkte, geboortedatum en telefoonnr.
(eventueel e-mailadres )

Oproep!! Welke fotograaf vind het leuk om foto’s te maken van dit Senior Plus Event op 4 augustus?
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marion Smink,
T 0622505069 of via .

Bijlage

Flyer clubavond tc Atalanta bij Telstar​

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...