tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 8 mei 2015

Digitale Vlinder 8 mei 2015

   


 

Onderwerpen in deze Nieuwsbrief:

  • Vrijwilligers
  • Bbq-toernooi, 25 mei 2015 (2e Pinksterdag)
  • Gratis voetanalyse door sponsor Podotherapie op 30 mei 2015
  • Open Toernooi van 13 tot en met 21 juni2015
  • Rood-Oranje toernooi op 1 juli 2015

Vrijwilligers
Tijdens de pasjesavonden hebben we leden gevraagd zich aan te melden voor diverse vrijwilligersactiviteiten. Ook in de Digitale Vlinder van april is hier aandacht aan besteed. Verschillende leden hebben zich aangemeld voor o.a. de groencommissie, hulp bij het klussen, webredactie en assisteren achter de bar bij activiteiten. Ook zijn er leden die aangegeven het leuk te vinden een toernooi te organiseren. Zij zijn direct aan de slag gegaan en het resultaat is het bbq-toernooi op 25 mei (zie hieronder). Tenslotte is er een jeugdlid, die ons de komende tijd gaat verrassen als dj op een kinderdisco!
We hopen op nog meer enthousiaste aanmeldingen! Kijk voor de mogelijkheden in de bijlage en geef je op!

BBQ-toernooi maandag 25 mei (2e pinksterdag) 13.00 – 17.00 uur
Heb jij zin om mee te doen?

Het toernooi is voor alle seniorenleden, alle niveaus, van Atalanta en wordt afgesloten met een bbq.
De kosten hiervoor zijn:
Kinderen t/m 8 jaar €3,50
Kinderen t/m 14 jaar €6,00
Iedereen boven de 14 jaar €12,00

Er zullen verschillende soorten salades, vlees, vis en fruit zijn (ben je vegetarisch, geef dat dan even door). Alle deelnemers mogen voor de bbq introducés meenemen.
Voor degenen die graag mee willen doen, maar geen opvang voor de kinderen hebben, proberen wij oppas op de club te regelen. Dit kost €2,- per kind. Graag horen wij van tevoren of je oppas nodig hebt!

Inschrijven kan tot woensdag 20 mei door een mail te sturen naar het volgende adres:

We hebben de volgende gegevens van je nodig:
Naam:
Man / Vrouw:
Speelsterkte:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Vegetarisch:
Introducés bbq:
Opvang kinderen: (graag aantal + leeftijd)

Je ontvangt dan van ons een ontvangstbevestiging. We zien je graag op maandag 25 mei!

Groeten van de bbq-toernooicommissie
Ingeborg, Ellen en Ingeborg

Gratis voetanalyses door onze sponsor Podotherapie Houten 30 mei 2015
Heb je klachten aan voeten, benen of rug; ben je benieuwd of je schoenen wel goed zijn of dat beter ‘voetenwerk’ kan zorgen voor betere prestaties?
Tijdens het slotweekend van de Voorjaarscompetitie kunnen leden van tc Atalanta gebruik maken van de mogelijkheid van een gratis voetanalyse. Deze analyses worden verzorgd door Saskia de Waal, sportpodotherapeut en eigenaresse van onze sponsorrelatie Podotherapie Houten.

Er is in totaal ruimte voor tien analyses en leden die hiervoor in aanmerking willen komen dienen zich uiterlijk 27 mei per mail aan te melden bij de sponsorcommissie ().

De voetanalyse duurt ongeveer 10 minuten per persoon; houd er rekening mee dat je schoenen en sokken uit moeten. Neem bij vragen over je schoenen, deze ook mee.De analyse is geen volledig onderzoek, je vragen worden kort in kaart gebracht door Saskia. Daarna krijg je tips over welke stappen je kunt nemen om je probleem aan te pakken, b.v. door een uitgebreid onderzoek op de praktijk.

Wanneer en waar?

  • Datum: zaterdag 30 mei a.s.
  • Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur
  • Waar? Clubhuis tc Atalanta

Open Toernooi
Het Open Toernooi vindt plaats van 13 tot en met 21 juni 2015.
Tijdens ons toernooi komen prestatief- en recreatief tennis samen. We spelen dit jaar in de categorieën 3 tot en met 8. We streven ernaar onze reputatie als een van de best georganiseerde toernooien in de regio hoog te houden.
Deelnemers die zonder aanwijsbare redenen niet binnen 40 minuten na de geplande tijd de baan op kunnen krijgen van de organisatie tijdens hun wachttijd een drankje aangeboden.

Daarnaast zijn we nog bezig met het organiseren van gezellige activiteiten rondom het toernooi. Hierover word je later geïnformeerd.
We hopen jullie weer allemaal te mogen begroeten op Atalanta! Schrijf je dus nu alvast in via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=467D0A01-CFB8-492F-9556-4D6556D755D6.

Rood-Oranje toernooi woensdagmiddag 1 juli 2015
Op woensdag 1 juli a.s. is het weer zover: het jaarlijkse minitennis- en driekwarttoernooi op Tc Atalanta. De afgelopen jaren deden steeds meer dan 60 kinderen mee en dit jaar hopen we natuurlijk weer op zo’n grote groep! Dit officiële KNLTB-toernooi is bedoeld voor kinderen die spelen in de categorieën ROOD (6 t/m 9 jaar) en ORANJE (8 t/m 11 jaar, driekwarttennis).

Het toernooi duurt van 14.15 tot 17.00 uur en elk kind speelt minimaal drie wedstrijdjes.
Het ROOD- en ORANJE-toernooi is bedoeld voor kinderen van alle niveaus! De wedstrijdjes worden
ingedeeld op leeftijd en op niveau (ROOD 1 en 2; ORANJE 1 en 2), zodat alle deelnemers een heerlijke middag kunnen hebben.

We nodigen dan ook álle kids uit Houten die op mini- of driekwartbaan spelen uit om zich in te schrijven.Dus ook expliciet alle kinderen die net met tennis zijn begonnen! Voor veel kinderen betekent zo'n toernooi een eerste kans om wedstrijdjes te spelen. Een spannend moment natuurlijk! Mocht je twijfelen, overleg dan met de trainer of de organisatie.

Geef bij opgave aan of je in ROOD of ORANJE wilt spelen en of je in die categorie beginnend (niveau 2) of al iets meer gevorderd (niveau 1) bent. Je kunt je aanmelden op www.toernooi.nl. Als je zoekt op Atalanta vind je het toernooi direct. Hiervoor heb je het KNLTB-lidmaatschapsnummer nodig, dus houd het KNLTB-pasje bij de hand!

LET OP: doordat de kinderen steeds 20 minuten spelen en dan 20 minuten wachten, is het
NIET mogelijk om rekening te houden met tennislessen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Voor aanvullende vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met Brenda Vial () of Léonie van der Maale ()

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...