tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 10 april 2015

Digitale Vlinder 10 april 2015

   


 

Onderwerpen in deze Digitale Vlinder:

  • Ben jij ……….?
  • Stormschade
  • Tossen
  • Succesvolle afsluiting Schooltennis
  • G-tennis Open Middag 8 mei 2015
  • Huishoudelijke mededelingen: Verlichting Banen/pasjes/gevonden voorwerpen
  • Stem op Jaap Barnouw
  • Nieuws van Baan 14

Ben jij ………?
Ben jij diegene die een leuk promotiefilmpje kan maken voor Atalanta? Ben jij goed in klussen, foto’s maken, organiseren van een activiteit of weet je bijvoorbeeld veel van ICT of Social Media? Of ben je ergens anders goed in? Dan zijn we op zoek naar jou! Wil je incidenteel of structureel iets betekenen voor onze club, geef je dan op. Dit kan via het formulier (zie bijlage) of stuur een mail aan secretaris@tcatalanta.nl . Wij kijken uit naar je reactie!

Stormschade
Helaas is tc Atalanta voor de 2e keer dit jaar getroffen door stormschade. Een aantal hekken is zwaar beschadigd. Het bestuur onderzoekt hoe we dit voor nu en voor de toekomst kunnen oplossen.

Commissie Warm Bad
Om onze nieuwe leden zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen bij onze vereniging is de Commissie Warm Bad opgericht. Heb je vragen of heb je suggesties hoe wij dit goed op kunnen pakken, stuur dan een mail aan commissiewarmbad@tcatalanta.nl .

Tossen
Ben je een beginnende tennisser en vind je het leuk om andere leden te leren kennen? Kom dan iedere maandagavond om 19.30 uur naar de Tossavond. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau. Dé kans om lekker te spelen en nieuwe contacten op te doen! Tot ziens op de maandagavond.

Succesvolle afsluiting schooltennis
Silva tennis Academy heeft veel basisschoolkinderen kennis laten maken met tennis tijdens de gymles op school. 21 maart vond het afsluitende tennisfeestje plaats bij tc Atalanta. Het was gezellig druk en het zonnetje scheen volop. Voor meer dan 50 kinderen werd een clinic verzorgd. Veel kinderen zijn zo enthousiast geworden dat ze zich hebben aangemeld als lid.

G-tennis. Open Middag 8 mei van 16.00 – 18.00 uur
Beste leden van atalanta,
Zoals jullie (misschien ) weten wordt er op maandagavond les gegeven aan onze g-tennissers. Aangezien we nog plaats hebben willen mijn team en ik graag nieuwe g-sporters werven.
Een tijdje geleden ben ik gaan flyeren in 8 huizen voor mensen met een verstandelijke beperking, maar op de open dag was er helaas niemand die kwam opdagen.
Mijn oproepje aan alle leden van atalanta:
Is er een lid van atalanta die iemand kent met een verstandelijke beperking die in houten woont. Zou je dan willen vragen of degene zin heeft om op vrijdag 8 mei tussen 16-18 een tennisclinic op atalanta te krijgen.
Tennisrackets en ballen zijn aanwezig en je hoeft niks te betalen.
Mail even als je wilt komen: S.rottier@casema.nl
Groetjes van het G-team: Stephanie, Dave, Bart en Anita

Huishoudelijke mededelingen: Verlichting banen, Pasjes, Gevonden voorwerpen
Verlichting banen
De knoppen voor het aan- en uitzetten van de verlichting op de banen zitten rechts naast de ingang bij de toiletten. Als speler ben je zelf verantwoordelijk voor het aan- en het uitzetten van de baanverlichting (dus niet Baan 14!). Regelmatig blijft de verlichting branden als de banen al verlaten zijn. Laten we hier allemaal goed op letten!

Pasjes
Je hebt een pasje nodig om een baan af te hangen. Zorg dat je je pasje altijd bij je hebt!

Gevonden voorwerpen
De kist met gevonden voorwerpen (in de hal bij de toiletten) puilt uit. Tot maandag 20 april heb je nog de tijd om te kijken of er iets van jouw spullen bij zit. Daarna worden de niet opgehaalde spullen gedoneerd aan het initiatief van Irma Appelhof die sportkleding en schoenen inzamelt voor Gambia. Heb je nog sportkleding/schoenen die je niet meer gebruikt, lever deze dan in op de club (koffer in de voormalige bestuurskamer).

Stem op Jaap Barnouw
Jaap is genomineerd voor de verkiezing van Clubheld van de Amateursport!
Vanaf het begin is Jaap betrokken bij het wekelijks onderhoud aan onze banen. Hij stelt zich, met het beschikbaar stellen van zijn tijd, altijd zeer genereus op. Bovendien informeert hij zich steeds uitgebreid over de benodigde handelingen en technieken die voor het onderhoud nodig zijn.
Hij beschikt over een natuurlijk, onnadrukkelijk overwicht om de overige leden van de ploeg bij de les te houden en te motiveren. Met zijn ruim tachtig jaren functioneert hij nog als een 'jonge God'.
Stem ook op Jaap: www.adclubheld.nl

Nieuws van Baan 14
Competitie:
De start van de Voorjaarscompetitie zit erop. Het was weer gezellig druk. Zoals velen hebben gezien is Richard weer erg druk geweest met het creëren van nóg meer gezelligheid en extra zitplaatsen. En aan de vele positieve reacties is dat erg goed gelukt! Nog niet gezien? Kom dan snel weer langs!Hebben jullie allen de competitie huisregels gelezen die in de map zit? Zo niet, vraag even je captain. Dit om verrassingen te voorkomen.

Algemeen:
Verzoekje: als je kopjes en/of glazen langs de banen ziet staan (of buiten op het terras), wil je deze dan even mee naar binnen nemen? Het is jammer als er onnodig exemplaren sneuvelen.

Reden tot een Feestje?
Op Baan 14 kun je een gezellig feest organiseren! Er zijn al veel trouwe leden je voorgegaan! Vraag naar de mogelijkheden .

Bijlagen

  • lijst met vrijwilligersactiviteiten

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...