tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 9 februari 2015

Digitale Vlinder 9 februari 2015

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

 • Verslag ALV 2015 en contributiefacturen
 • Bestuursleden gezocht
 • Clubkleding
 • Gratis training Fysiotherapiepraktijk de Molen (opgeven voor 17 februari)
 • Bespeelbaarheid rode banen
 • Facebook
 • Gevonden voorwerpen
 • Nieuws van Baan 14
 • Inschrijven zomertraining (tot 20 februari 2015)
 • Bijeenkomst nieuwe leden op 21 maart 2015
 • Schooltennis 2015
 • Pasjesavonden 23 en 24 maart 2015
 • Openingstoernooi 29 maart senioren (voor 22 maart 2015)
 • Openingstoernooi 29 maart junioren
 • Inschrijven Alternatieve Senioren Commissie (voor 25 februari 2015)

Verslag ALV 2015 en contributiefacturen
Het verslag van de Algemene Ledenvergadering (ALV) vind je terug in de bijlage.
Medio februari, over enkele dagen al, ontvang je de contributiefactuur per email. Incasso vindt plaats in twee delen: eind februari en eind mei 2015. Zorg voor voldoende saldo op je rekening, om dubbel werk voor jezelf en de penningmeesters te voorkomen.  In de ALV van 29 januari 2015 zijn de contributies voor 2015 vastgesteld. Voor 
senioren met een volledig lidmaatschap is de contributie € 15 hoger vastgesteld, voor de overige ledengroepen is sprake van € 5 verhoging. Voor junioren en medische leden is de contributie gelijk gebleven.

Bestuursleden gezocht
Wij zijn op zoek naar 2 nieuwe Algemene bestuursleden. Met de huidige (onder)bezetting kunnen we niet alle plannen die we hebben uitvoeren. Het komend seizoen willen we ons richten op het behoud van onze leden, het aanboren van nieuwe doelgroepen en het organiseren van leuke activiteiten. En “Veel handen maken licht werk”! Ook jongere leden worden gevraagd zich te melden omdat deze nu nog niet vertegenwoordigd zijn in het bestuur. Is het bestuurslidmaatschap te doen naast je baan? Jazeker, één keer in de maand is er in de avonduren een vergadering. Taken worden verdeeld naar de tijd die je beschikbaar hebt. Daarnaast is het leerzaam, leuk en gezellig! Wil jij je capaciteiten inzetten voor de club, meld je dan via
. Een warm welkom staat je te wachten!

Clubkleding
We werken eraan dat je dit jaar je eigen clubkleding kunt kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hoe leuk is het om met je team in dezelfde kleding aan te treden in de competitie? En hoe leuk is het als TennisKid om te komen tennissen in je eigen clubshirt? Houd de berichtgeving in de gaten.

Gratis training Fysiotherapiepraktijk de Molen
Wanneer?
10 trainingen in februari, maart en april op donderdagavond van 20.45 tot 21.45 uur
Start: Donderdagavond 26 februari 2015
Voor wie? Alle leden van tc Atalanta; selectiespelers en recreatieve spelers
Waarom? De trainingen zijn erop gericht om conditie en kracht op een adequate manier te trainen zodat de spelers fit aan het tennisseizoen beginnen en om tennisblessures te vermijden.
Hoe kom je hiervoor in aanmerking? Er is in totaal voor twaalf atalanta – leden plek om mee te doen. Wil jij als speler hieraan meedoen, stuur dan uiterlijk 17 februari a.s. een e-mail aan Theo Hoek via  met daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en motivatie. Er wordt een keuze gemaakt uit de tijdige aanmeldingen op basis motivatie en een goede afspiegeling van onze club. Bij twijfel is de volgorde van binnenkomst bepalend! Iedereen die kan meedoen ontvangt nog een bevestigingsmail
Kijk voor meer informatie in de bijlage.

Bespeelbaarheid rode banen
Wanneer er afwisselend nachtvorst en lichte dooi is, mogen de rode banen niet bespeeld worden. Dat kan pas weer als de vorst volledig uit de grond is. Na bijvoorbeeld een nachtvorst van 2 à 3 graden moet men minimaal twee dagen geduld hebben. De rode banen kunnen wel bespeeld worden als het goed gaat vriezen gedurende een langere periode. Kijk voor de actuele stand op www.tcatalanta.nl

Facebook
tc Atalanta heeft haar facebook pagina vernieuwd. Ga naar onze pagina en wordt fan. Klik hier
 om naar de facebook pagina van Atalanta te gaan.

Gevonden voorwerpen
In de kist Gevonden Voorwerpen in de hal zijn alle spullen verzameld die zijn blijven liggen of hangen. Mis je wat, kijk dan snel. Alle kleding die niet opgehaald wordt, gaat in de container van het Fonds Gehandicaptensport.

Nieuws van Baan 14
Klaverjassen
Op woensdag 18 februari en 25 maart worden er weer gezellig Klaverjasavonden georganiseerd.
Kom gezellig meedoen! Leuke prijsjes en veel gezelligheid.

Wintercompetitie:
Baan 14 overweegt de competitie op een gezellige manier af te sluiten. Ook voor diegene die niet mee hebben gedaan.
Dus houd de berichtgeving in de gaten en zorg dat je bij Baan 14 aangemeld bent voor de nieuwsbrief baan14houten@gmail.com

Houd 20 maart al vrij in je agenda!!

Maatschappelijke stageplaatsen:
Baan 14 kan voornamelijk tijdens de competitie nog middelbare schooljeugd plaatsen die, voor hun maatschappelijke stage, graag willen helpen. Stuur een mail aan baan14houten@gmail.com

Inschrijven zomertraining 2015
Heb jij er ook al zin in? De start van het buitenseizoen, het lentezonnetje en weer een balletjes slaan op de club. Nog even geduld en dan kunnen we hier weer van gaan genieten. Het is alvast tijd om je in te schrijven voor de zomertraining die op 30 maart 2015 van start gaat. De trainers van Silva Tennis Academy helpen je graag weer bij het verbeteren van je techniek en/of tactiek.
Klik hier om in te schrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 februari 2015. Daarna zal er begonnen worden met het indelen en worden de mogelijkheden voor plaatsing beperkt. Dus wees op tijd en voorkom hiermee teleurstelling.
Zie ook de website www.silvatennis.nl
 voor alle informatie over de trainingen. Mocht je vragen hebben dan kan je een email sturen aan 

Bijeenkomst nieuwe leden 21 maart 2015
Het bestuur nodig alle nieuwe leden uit voor de kennismakingsbijeenkomst op 21 maart 2015 om 16.00 uur.  Alle nieuwe leden worden van harte welkom geheten en ontvangen informatie over de vereniging.
Het is ook mogelijk om op die middag een elektronische toegangspas in ontvangst te nemen (nodig om het park en het clubhuis te kunnen betreden) tegen een borg van € 10.
Als je zo'n pas wenst, dan graag vooraf een bericht aan 
 zodat de pas aangemaakt kan worden. We hopen alle nieuwe senioren en junioren te mogen verwelkomen!

Schooltennis 2015
José Silva van tennisschool STA gaat de komende periode aan 690 kinderen uit 28 verschillende klassen van 7 verschillende scholen tennisles geven. Op 21 maart worden deze kinderen uitgenodigd voor een afsluitend feestje op de vereniging. Zij kunnen een tennisdiploma krijgen, doen mee (met hun ouders) aan een clinic en kunnen kijken naar het mooie tennisspel van een aantal selectiespelers.

Pasjesavonden 23 en 24 maart 2015
Op maandag 23 en dinsdag 24 maart kan je de pasjes ophalen tussen 19.00 en 20.30 uur in het clubhuis.
Er wordt dan € 5,00 per volledig lidmaatschap terugbetaald. Pasjes, die niet worden opgehaald, worden nadat de contributie is voldaan, per post opgestuurd. Je ontvangt dan géén € 5,00 retour. 
Alleen aan leden die betaald hebben of via incasso betalen worden de pasjes uitgereikt.
Wanneer nieuwe leden voor het uitreiken van de pasjes willen tennissen kunnen zij een tijdelijke pas aanvragen via
 Nieuwe leden kunnen hun pasje ook ophalen op de kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe leden op 21 maart (zie hierboven). Wanneer je nog vragen hebt, kan je deze stellen aan de ledenadministratie:
Let op: de passen 2014 kunnen tot en met 31 maart 2015 gebruikt worden.

Openingstoernooi senioren, zondag 29 maart van 13.00 tot 17.00 uur 
Op zondag 29 maart 2015 gaan de Senioren van start met het Openingstoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op ons park van 13.00 – 17.00 uur. Het toernooi is voor alle Seniorenleden van de vereniging tc Atalanta van alle niveaus. Er zijn aan dit toernooi geen kosten verbonden.

Inschrijven? Stuur een mailtje voor zondag 22 maart naar  en vermeld daarbij je naam, man/vrouw, speelsterkte, telefoonnr. en mailadres. Je ontvangt van de organisatie een ontvangstbevestiging. Kijk voor meer informatie op onze site, www.tcatalanta.nl

Openingstoernooi junioren, zondag 29 maart van 10.00 tot 13.00 uur
Ook weer zo’n zin om lekker buiten te tennissen? Op zondag 29 maart 2015 organiseert de Jeugdcommissie het Atalanta Openingstoernooi 2015!
De bedoeling is om een aantal ‘dubbel partijtjes’ te tennissen, met verschillende partners!
Je kunt zo weer een beetje wennen aan de buitenbanen. Ieder jeugdlid van Atalanta kan meedoen!
Je kunt je opgeven in verschillende categorieën • ROOD •  ORANJE  •  GROEN (hele baan t/m 11 jaar) •  GEEL (hele baan 11 t/m 17 jaar).
Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met speelsterkte en leeftijd. Iedereen kan meedoen!
Je kunt je inschrijven tot 23 maart a.s., het liefst via toernooi.nl
.  Indien dat niet lukt stuur dan een mailtje aan  . Bij slechte weersomstandigheden kan het toernooi worden afgelast, kijk hiervoor op de site van Atalanta (www.tcatalanta.nl) . Wilt u als ouder onze jongste jeugdleden begeleiden bij dit evenement, meldt u dan aan bij de opmerkingen.
Namens de Jeugdcommissie: Willemijn Podt & Joris Teunissen

Inschrijven voor de Alternatieve Senioren Competitie 2015
Hiermee nodigen wij “ iedereen “ uit tot deelname aan de ASC. Een competitie in de maanden juni, juli en augustus in de regio Utrecht. De inschrijving staat open voor van dames van 50 jaar of ouder en voor heren van 55 jaar en ouder. Het spelniveau ligt tussen de 6 en 9. In deze competitie speel je doordeweeks 5 thuis- en 5 uitwedstrijden. Bij de teamindelingen kan in ruime mate rekening gehouden worden met je andere niet tennisactiviteiten en vakanties.
De competitie vind plaats van maandag 1 juni t/m vrijdag 3 juli en van maandag 20 juli t/m vrijdag 21 augustus. De speeldagen zijn meestal dinsdag of donderdag. We beginnen dan rond 10.00 uur.

Je opgeven kan via het mailadres  Geef je naam, man/vrouw, speelsterkte, telefoonnummer en mailadres door.Je krijgt na je inschrijving nog een oproep om je beschikbaarheid op te geven.De aanmeldingen ontvangen we graag voor 25 februari 2015.

Kijk voor meer informatie op onze site, www.tcatalanta.nl

Bijlagen

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...