tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2015 › Digitale Vlinder 12 januari 2015

Digitale Vlinder 12 januari 2015

   


 

Onderwerpen in deze Digitale Vlinder:

  • Tennistoernooi en Après Ski Party (24 januari 2015)
  • Algemene Ledenvergadering (29 januari 2015)
  • Vacature Penningmeester
  • Nieuws Jeugdcommissie (Kerstballentoernooi, Grote Clubactie, samenstelling Commissie)
  • Club van 50
  • Inzamelen goederen voor mensen in Gambia

Tennistoernooi en Après Ski Party 24 januari 2015
24 januari organiseert Baan 14 een gezellig tennistoernooi en Après Ski Party. Aanvang 17.00 uur en inschrijven via . Zie voor meer informatie de bijlage. 

 

Algemene Ledenvergadering 29 januari 2015.
Zet de datum vast in je agenda, aanvang 20.00 uur. De agenda van de vergadering ontvang je deze week in een apart nieuwsbericht.

Vacature Penningmeester
Met ingang van 1 januari 2015 is er binnen het bestuur van tc Atalanta een vacature voor een penningmeester (zie bijlage profiel).

Hoe ziet de functie van penningmeester er bij tc Atalanta uit? Het bijgevoegde profiel kan duidelijkheid verschaffen. Naast de bestuurlijke taken heeft een penningmeester ook een aantal uitvoerende taken. Daarbij kan gedacht worden aan het betalen van de rekeningen, het opstellen van facturen, het bijhouden van de financiële administratie en het verzorgen van de jaarstukken. De combinatie van deze taken, maakt het penningmeesterschap een stevige vrijwilligersfunctie.

Mede met het oog hierop is er zeven jaar geleden  voor gekozen om de taken te verdelen over een eerste en tweede penningmeester. Naast de taakverlichting biedt het opdelen van de functie ook het voordeel dat er een extra controle is ingebouwd en dat de penningmeesters lastige kwesties met elkaar kunnen bespreken.

Bij de penningmeester zijn de bestuurlijke taken neergelegd. De beheerstaken zijn voor een groot deel bij de tweede penningmeester terechtgekomen. Zo worden de financiële administratie en de facturatie geheel door de tweede penningmeester verzorgd.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Tom Drewes (; 030 - 63 40 810).

Nieuws Jeugdcommissie
Kerstballentoernooi: Atalanta en Doordraaiers bundelen krachten!
Op woensdagochtend 24 december 2014 vond het jaarlijkse Kerstballentoernooi plaats voor de jeugd. Voor het eerst werd hierbij samengewerkt met de JC van Doordraaiers. En met succes: in totaal deden bijna 60 kinderen mee (waarvan 22 van Doordraaiers). De kids speelden korte wedstrijdjes op hun eigen niveau en volgden daarnaast een clinic van Silva Academy. Met een drankje en een kerstkransje werd het tennisjaar in stijl afgesloten. De JC's van Doordraaiers en Atalanta hebben afgesproken vaker te gaan samenwerken, vooral ook in de leeftijdscategorie 12+.

 

 

Opbrengst lotenverkoop GroteClubActie 2014
Dit jaar hebben 11 jeugdleden met de verkoop van de loten van de GroteClubActie in totaal ruim 450 Euro opgehaald. Mede met dit bedrag kunnen we ook dit jaar weer leuke activiteiten voor de jeugd organiseren. Florian de Groot, Sophie van der Maale, Nynke Dekker, Jasmijn Kleemans en Shivani Bhikhoe  verkochten meer dan 20 loten en ontvingen als dank hiervoor een bioscoopbon van Cinelounge. Shivani was DE lotenverkoper van 2014 voor onze vereniging: zij verkocht 25 loten en kreeg daarvoor van Horloge.com, de sponsor van de GCA, ook nog eens drie kortingsbonnen. Iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen: HARTELIJK DANK!

Nieuwe samenstelling jeugdcommissie 2015
Het nieuwe jaar is begonnen en zo ook de jeugdcommissie, zij het in een andere samenstelling  dan voorgaande jaren. Ria Fielmich heeft na 10 jaar jeugdcommissie afscheid genomen. Brenda Vial heeft het voorzitterschap van Ria overgenomen. We verwelkomen Willemijn Podt en Marianne Wicherson als nieuwe leden. Daarmee is de jeugdcommissie weer goed op sterkte en zetten we ons ook dit jaar weer in om de jeugdleden lekker aan het tennissen te houden. De activiteitenkalender is klaar en we starten op zondag 8 maart met de Worldtour en op 29 maart staat het openingstoernooi op de agenda.

Word ook lid van de Club van 50 
De weg naar het nieuwe jaar is altijd met heel veel goede voornemens geplaveid. Mede in dat verband willen wij jullie nog eens attent maken op de Club van 50. Met een donatie van Euro 50 help je tc Atalanta om activiteiten te ondersteunen die de normale clubkas niet kan dragen, maar die wel in haar belang zijn. Zo is er in 2014 een bedrag besteed aan een bowlingavond met een etentje ten behoeve van ons G-Tennisteam.   

 

Wij hopen dat wij jullie warm kunnen maken voor het idee om een goed voornemen om te zetten in een daad.  Zo ja, dan kun je je opgeven bij Conny Schilthuis (mailadres: )  

Er zijn 2 mogelijkheden:
een bijdrage ad Euro 50
een bijdrage ad Euro 62,50 (je hebt dan de mogelijkheid  om je privénaam of je bedrijfsnaam op een plafondtegel in het clubhuis te vermelden)

Leden die jullie al zijn voorgegaan, zijn:
Jaap Barnouw
Nico de Bie
Fred Blaas (People4All)
Erik Bikker (Skishop Houten)
Steven Boersma (Voordeeltje Houten)
Mark Bouwmeester (Glas- en Afwerkingsbedrijf M. Bouwmeester)
Onno Clous (Clous Consultancy)
Cees van Geffen (Femates B.V.)
Carla Geyskes
Jeroen Kassing (Huski Reizen)
Sander en Erica Komijn
Erik Kwast (Kwast Consult)
Ad van Miltenburg (Aannemingsbedrijf P.A. van Miltenburg)
Janny en Dick den Ouden
Geert Ritzen
Glen Ritzen (Creative Cloud Company)
Richard en Alex de Rooij (De Rooy & Partners)
Hans van Santen
José Filipe en Corien Silva (Silva Tennis Academy)
Conny Schilthuis
Antonio Stroes (Ahoma B.V.)
Vincent Wilgehof (Viwi Ontwerp) 

Inzamelen sportschoenen voor mensen in Gambia
Verzoek van Irma Appelhof aan de tennissers van Atalanta.

Dit jaar ben ik, samen met een vriendin, gestart met het inzamelen van goederen voor de mensen in Gambia. Omdat Gambia voor een groot gedeelte afhankelijk is van het toerisme wordt het voor veel mensen steeds moeilijker om te overleven. De oorzaak hiervan is het uitbreken van Ebola waardoor veel mensen besluiten daar niet heen te gaan terwijl er tot nu toe geen sprake is van Ebola in
Gambia.

Wij zijn op zoek naar allerlei schoenen maar vooral sportschoenen want doordat de meeste mensen geen schoenen hebben zijn er velen die wonden oplopen. Omdat de gezondheidszorg daar even iets anders is dan in ons land hebben we gezien waartoe dat kan leiden, nl. verschrikkelijke ontstekingen die nietbehandeld kunnen worden. Met als gevolg.... amputatie of erger.

Reden voor ons om een verzoek te plaatsen. Zo wanneer er leden zijn die voor het komende seizoen nieuwe sportschoenen gaan kopen " de oude " in te leveren. Er wordt  een bak geplaatst bij de vereniging waar de schoenen worden ingezameld. Deze zullen dan per container verstuurd worden.
Ook al is dit maar " een druppel "  toch hebben wij gezien dat het wel een verschil maakt voor velen.

BEDANKT voor diegene die hieraan gehoor geven !!
Wil je weten hoe en wat wij nog meer doen wil ik dat graag toelichten,
Vriendelijke groet, IRMA APPELHOF.  06-53891660.

Bijlagen

Profiel Penningmeester

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...