tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder overlijden Jan Stroomberg

Digitale Vlinder overlijden Jan Stroomberg

   


 

In memoriam Jan Stroomberg

 

Vanmorgen bereikte mij het verschrikkelijke bericht dat afgelopen nacht Jan Stroomberg op 60 jarige leeftijd na een kort ziekbed is overleden. Jan was al lang lid van onze tennisvereniging, evenals zijn vrouw Ingrid en zijn kinderen Bart en Roos.

Denkend aan Jan zie ik een man voor me die hield van sport. Niet alleen van tennis maar van vele sporten zoals voetbal, skiën, zeilen en hockey. Of hij was hier zelf actief mee bezig of hij ging kijken bij zijn kinderen maar zijn leven stond in het teken van de sport. Jan is voetbalkeeper geweest op eredivisie niveau en hij was leraar lichamelijke opvoeding op een middelbare school, waar hij zijn passie voor sport ook op zijn leerlingen probeerde over te brengen.

Doordat zijn fysieke conditie het laatste jaar afnam was hij niet meer actief op de baan maar nog wel ernaast. Wat had hij daar een moeite mee! Met enige regelmaat was hij toch nog bij onze club te vinden, soms nadat hij klaar was met de fitness, om even wat te drinken of soms om gewoon nog even naar een partij te komen kijken.

Het is niet voor te stellen dat we hem niet meer bij tc Atalanta zullen zien, kijkend naar een wedstrijd en altijd aanwijzingen gevend. Soms alleen bestemd voor degene die naast hem stond, soms gericht aan de spelers op de baan.

Tc Atalanta gaat Jan missen; als sportman maar vooral als mens. Ik wens, mede namens het bestuur van tc Atalanta, Ingrid, Bart, Roos en schoondochter Tessa, alle familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Namens het bestuur van tc Atalanta,

Sander Komijn
Voorzitter

 

Op het moment dat we weten wanneer de uitvaart is van Jan zullen we dit middels een bericht laten weten.

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...