tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 5 november 2014

Digitale Vlinder 5 november 2014

   


 

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
Vacatures
Grote Club Actie
Nieuws van de ledenadministratie (beëindiging lidmaatschap, nieuwe foto of een ander lidmaatschap)
Inschrijven voorjaarscompetitie (inschrijving sluit vandaag(!) 5 november 2014)
Nieuws van Baan 14 (wijzigingsdatum start wintercompetitie, Heerlijk Avondje op 14 november 2014 en Klaverjassen)
Nieuws van de Jeugdcommissie (versterking gezocht, Storm en Windtoernooi en Kerstballentoernooi)
Open dag fysiotherapiepraktijk de Molen (8 november 2014)

Vacatures
We zijn nog op zoek naar een penningmeester en een coördinator Afhangbord.
Ook zijn we op zoek naar leden die zo nu en dan foto’s willen maken van evenementen. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar

Grote Club Actie
Binnenkort ontvang je een mail over de Grote Club Actie. In deze mail lees je over de mogelijkheid om online loten te kopen voor de Grote Clubactie. Voor elk verkocht lot van € 3,- ontvangt tc Atalanta € 2.40. De online lotenverkoop duurt nog tot 16 november 2014. Doe je mee en steun je tc Atalanta met je aankoop van loten?

Nieuws van de ledenadministratie, voorbereiding 2015
Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap van tc Atalanta loopt van 1 januari t/m 31 december en zal zonder opzegging automatisch voor het volgend jaar verlengd worden. Een eventuele beëindiging gaat in per  1 januari. Om ook de administratieve verwerking bij de KNLTB tijdig te laten plaatsvinden dienen opzeggingen voor  1 december bij de ledenadministratie binnen te zijn. Opzeggingen dienen derhalve voor  1 december 2014 schriftelijk, bij voorkeur per e-mail ()  bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Nieuwe pasfoto op het ledenpasje
Leden die de pasfoto op hun pasje van 2015 willen laten vernieuwen, met name geldt dit voor juniorleden, is het mogelijk dit kosteloos te regelen. Stuur je nieuwe originele pasfoto voor 1 december 2014 naar de ledenadministratie (Varenmos 14, 3994 KD Houten), onder vermelding van je naam en bondsnummer. Wanneer je na  1 december de pasfoto indient zal er € 10,00 in rekening gebracht moeten worden omdat dan ook een nieuw ledenpasje aangevraagd moet worden.

Een ander lidmaatschap
Wil je een andere vorm van lidmaatschap, bijvoorbeeld omzetting van volledig lidmaatschap naar dalurenlidmaatschap voor het volgend jaar, dan s.v.p. schriftelijk bij voorkeur per e-mail   vóór 1 december 2014 wijziging doorgeven aan de ledenadministratie.
U–pas: Maak je gebruik van de zogenaamde U-pas regeling of wil je hier gebruik van maken voor de contributie voor 2015, stuur dan voor 1 december 2014 een kopie van je geldige U-pas naar de ledenadministratie, Varenmos 14, 3994 KD Houten onder vermelding van je naam en bondsnummer.
Studenten: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het studentenlidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd
Medisch lidmaatschap: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het medisch lidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd.
Meer informatie over lidmaatschappen is te vinden in A-Z op www.tcatalanta.nl 

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2015
Je kan je nog inschrijven voor de voorjaarscompetitie tot en met vandaag 5 november! Maak gebruik van het inschrijfformulier (zie bijlage).

Nieuws van Baan 14
wintercompetitie 
Op dit moment hebben we nog niet voldoende aanmeldingen. Derhalve start het niet eerder dan 21 november, mits voldoende deelnemers. Voor de vrijdagavond hebben we inmiddels ca 40 aanmeldingen. De zondag blijft nog achter qua aanmeldingen.Om er een leuke uitdagende competitie van te maken hopen we op het dubbele aantal. Dus graag nodigen we een ieder uit om zich aan te melden voor deze wintercompetitie. Je speelt maximaal 6x in de periode nov.-maart. Zie eerdere nieuwsbrieven voor meer info. Aanmeldingen of voor meer info mail naar 

Heerlijk Avondje
Het heerlijk avondje vindt vrijdag de 14e plaats. Een gezelligheidstoernooi waar iedereen aan mee kan meedoen. Je speelt 3x met wisselende partners . Na afloop gezellig met z’n allen een feestje bouwen. 
Inmiddels in een paar dagen ca 30 aanmeldingen binnen maar we hopen op meer.  Zie bijlage voor meer informatie. Meld je snel aan via 

Klaverjassen in de winter
Kom je ook klaverjassen in het clubhuis? Iedereen is welkom, ook niet-atalantaleden. We starten om 20:00 uur. Noteer de volgende data in je agenda
19 november 2014, 17 december 2014, 14 januari 2015, 18 februari 2015, 25 maart 2015


Nieuws van de Jeugdcommissie
Gezocht: versterking bij onze jeugdactiviteiten!
De jeugdcommissie zoekt versterking! Vind jij het leuk om jeugd in alle leeftijden plezier in tennis te laten beleven? Kom ons dan helpen. Het gaat vooral om het actief voorbereiden en begeleiden van activiteiten; denk aan bijvoorbeeld het Openingstoernooi, Klooftoernooi  en Storm en Windtoernooi. Uiteraard denkt de jeugdcommissie daarnaast ook mee over het verstevigen van de positie van jeugdspelers binnen onze club. Allemaal met slechts 1 doel: zoveel mogelijk kids met veel plezier laten tennissen. Per jaar kost dit een paar dagen voor de begeleiding van activiteiten en een stuk of 5-6 avonden voor overlegmomenten. Iets voor jou? Meld je voor een plek in ons gezellige team, bestaande uit: Paulien Deckers; Rie Fielmich, Nyske Grootveld, Léonie van der Maale, Joris Teunnissen en Brenda Vial. Meer informatie via deze mensen of via .

Terugblik Storm & Wind toernooi
Op zondag 26 oktober heeft de jeugdcommissie van Tc Atalanta het Storm & Wind herfsttoernooi georganiseerd. 
30 kinderen deden mee. Het programma bestond uit een Warming-up, diverse wedstrijdjes, tennis clinic door Silva Tennis Academy, cupcakes versieren en bovenal;  lekker tennissen.  Als afsluiting hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten bij Baan 14. Het was een geslaagde ochtend! 
Hopelijk zien we jullie allemaal terug op het kerstballentoernooi op 24 december. 

 

Kerstballentoernooi 24 december 2014
Voor alle jeugdleden: laatste toernooi van het jaar, het Kerstballentoernooi in het Racketcentrum op woensdag 24 december. 
Ook dit jaar organiseren we dit gezellige toernooi en daarmee sluiten we dan het tennisjaar 2014 af. Op woensdag 24 december van 10 tot 13 uur kun je binnen bij het Racketcentrum leuke partijtjes spelen. Daarnaast krijg je in een clinic van één van onze trainers nog eens extra tips en trucs om de ballen nog mooier te slaan. Het maakt niet uit of je op ROOD, ORANJE, GROEN of GEEL speelt. Na afloop praten we nog even na onder het genot van een lekker glas fris met iets lekkers. Je kunt je opgeven via www.toernooi.nl onder kerstballentoernooi Tc Atalanta. Inschrijfgeld: € 3,-. Inschrijven kan tot en met 16 december aanstaande. Voor meer informatie:jeugdcommissie@tcatalanta.nl 

Open dag Fysiotherapiekpraktijk De Molen op 8 november 10.00 – 14.00 uur
Sinds april 2014 heeft Fysiotherapie de Molen drie nieuwe eigenaars: Renske Duim, Alex van Rooijen en Yet van der Zwet.  
Nieuwsgierig naar hoe onze fysiotherapiepraktijk er uit ziet? Kom dan kijken op onze OPEN DAG! Je kan bijvoorbeeld laten testen hoe fit  je bent, een proeftraining voor knie- en schouderklachten volgen,  terecht voor sportadvies  en mee kijken bij een echo van de schouder.  Natuurlijk kan je de hele dag met al je vragen bij onze fysiotherapeuten terecht. Voor meer informatie over alle workshops en de bijbehorende tijden kan je terecht op onze website: www.fysiodemolen.nl

Bijlagen

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie Senioren

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie Junioren

Heerlijk avondje 14 november

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...