tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 7 augustus 2014

Digitale Vlinder 7 augustus 2014

   


 

Inhoud Digitale Vlinder augustus 2014:
Activiteitenmarkt Het Rond 6 september 2014
Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 25 september
Afscheid Sjaak Eikema als “hoffotograaf” per januari 2015
Snoei-initiatief vrijwilligers
Ouder –kind tennis op 28 september
Clubkampioenschappen  (inschrijven kan nog tot 29 augustus)
Inschrijven tennislessen winter (kan tot uiterlijk 31 augustus)


Activiteitenmarkt Het Rond op 6 september 2014
tc Atalanta staat met een kraam op de activiteitenmarkt. Iedereen die zich voor 1 oktober 2014 aanmeldt als nieuw lid, profiteert van een aantrekkelijke korting op de contributie en. Ken je buren, collega’s of vrienden die kennis willen maken met tennis en onze vereniging, tip ze dan om langs te komen bij onze kraam op de Activiteitenmarkt tussen 10.00 en 16.00 uur.

Bijzondere Algemene Ledenvergadering
Op 25 september 2014 vindt een bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats (20.00 uur). Bij de algemene ledenvergadering van 29 januari 2014 is de begroting 2014 niet vastgesteld. Als alternatief voor de door het bestuur voorgestelde contributieverhoging heeft het bestuur ingestemd met het voorstel van de vergadering om een Commissie Financiën opdracht te geven onderzoek te doen naar mogelijkheden voor verbetering van de financiële positie, met de nadruk op gunstigere financieringsvoorwaarden. Het verslag van de Commissie Financiën wordt deze zomer verwacht. De bijzondere algemene ledenvergadering van 25 september 2014 zal in het teken staan van de begroting 2014 en 2015. Zet de datum vast in je agenda.

Afscheid van onze hoffotograaf Sjaak Eikema per januari 2015
Helaas heeft Sjaak Eikema, onze hoffotograaf, aangegeven dat hij per 1 januari 2015 stopt. Al meer dan 20 jaar heeft hij de fotoreportages verzorgd van. diverse evenementen, activiteiten en niet te vergeten voor het Clubblad Op de Lijn. We zoeken een opvolger (per 1 januari 2015). Vind je het leuk om bij grote evenementen, toernooien en andere activiteiten mooie foto’s te maken? Meld je dan bij de secretaris, Claudette Hibbel ()  of bij de vrijwilligerscoördinator, Elies van Loenen ().

Snoei-initiatief vrijwilligers
Op initiatief van onze vrijwilligers  baanonderhoud en nog een aantal andere vrijwilligers is het groen aan de buitenkant van de hekken gesnoeid tot zo' n 60 cm vanaf het hek. Het was een flinke klus. Alle vrijwilligers bedankt!

Ouder kind tennis op zondag 28 september
Tennis voor Ouder & Kind is tennis spelen met je vader of moeder als tegenstander of als partner! Onder leiding van een tennistrainer ga je eerst allerlei tennisoefeningen doen. En natuurlijk gaan we daarna ook korte wedstrijdjes spelen. De volgende keer is op 28 september. 
Hoe moet ik mij met mijn vader of moeder opgeven? 
Jullie kunnen gewoon naar het park komen, maar het is prettig te weten hoeveel kinderen en hun vaders en moeders meedoen. Meld je aan en stuur een email naar: 

Inschrijven Clubkampioenschappen (senioren en jeugd)  kan nog tot 29 augustus!
De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van 6 t/m 21 september. Hieraan kunnen alle jeugd- en seniorleden van tc Atalanta mee doen. 
Inschrijven
Je kunt je met inlogcode inschrijven op toernooi.nl . Heb je nog geen inlogcode? Dan kun je deze aanmaken via toernooi.nl.  Voordeel hiervan is dat je tot aan de uiterste inschrijfdatum je beschikbaarheid nog kunt aanpassen. De inschrijving sluit op 31 augustus.

Nieuw bij senioren: open dubbels
Bij de senioren worden dit jaar voor het eerst open dubbels gespeeld. Dit betekent dat je op actuele speelsterkte wordt ingedeeld. Consequentie hiervan is dat je je voor max. 1 dubbel en 1 mix kunt aanmelden. Spelers met vergelijkbare sterkte worden bij elkaar in een sheet of poule geplaatst. Op deze manier kunnen we een aantal even grote sheets en poules maken. 

vrijwilligers voor tafeldienst
De commissie Clubkampioenschappen senioren zoekt nog enkele leden die tijdens het toernooi een paar keer een tafeldienst willen draaien. Ben je daarvoor beschikbaar, stuur dan s.v.p. een mail aan: .

We kijken uit naar een gezellig toernooi met een maximaal aantal deelnemers! 
Als je nog met vakantie gaat in augustus geef dan nu op! Opgeven kan tot 29 augustus.

Inschrijving tennislessen winter sluit op 31 augustus!
De zomervakantie is nog in volle gang, maar wij zijn al weer bezig met de voorbereidingen voor het winterseizoen. 
Alle cursisten die de afgelopen zomer tennisles bij Silva Tennis Academy hebben gehad, zijn inmiddels geïnformeerd over de inschrijfmogelijkheden voor de winter. 
Heb je deze zomer geen les gehad, maar wil je de winter gebruiken om jouw techniek bij te spijkeren? Ook dan kun je inschrijven
Inschrijven kan tot uiterlijk 31 augustus 2014. Daarna zal er begonnen worden met indelen en worden de mogelijkheden voor plaatsing beperkter.

Dus wees op tijd en voorkom hiermee teleurstelling.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...