tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 7 oktober 2014

Digitale Vlinder 7 oktober 2014

   


 

Onderwerpen in deze Digitale Vlinder:
Extra Algemene Ledenvergadering 25 september 2014
Clinic nieuwe leden en belangstellenden
Vrijwilligersbijeenkomst
Vertrek Claudia
Baanonderhoud en parkbeheer
Introductie rollboarding-systeem
Clubkampioenschappen tc Atalanta
Grote Clubactie 
Storm en Windtoernooi 26 oktober 2014
Afhalen Winddoeken 1 november (gewijzigde datum!)

Extra Algemene Ledenvergadering 25 september 2014
In de bijlage vind je het verslag van de extra ledenvergadering van 25 september 2014. In het verslag kun je lezen dat we nog op zoek zijn naar een penningmeester en een coördinator Afhangbord.
Ook zijn we op zoek naar leden die zo nu en dan foto’s willen maken van evenementen.  Het bestuur verwelkomt Thijmen van Goor als ledenadministrateur ( op de achtergrond bijgestaan door Ada) en René Klerks als technisch adviseur.
Ook roept het bestuur leden op zich te melden voor de Haalbaarheidscommissie Hal. Onderzocht moet worden of een hal profijtelijk is voor de vereniging én wenselijk is voor de leden. Zie het verslag voor meer informatie.
Gegadigden kunnen zich melden via  

Clinic nieuwe leden en belangstellenden
tc Atalanta heeft op de Activiteitenmarkt van Het Rond veel mensen weten te interesseren voor de tennissport en tc Atalanta in het bijzonder. Afgelopen zondag 28 september zijn in totaal 30 belangstellenden naar ons park gekomen. Onder leiding van trainers van Silva Tennis Academy en met hulp van een aantal selectiespelers hebben de belangstellenden genoten van een clinic. De allerkleinsten werden door José Silva begeleid onder toeziend oog van hun ouders. Al snel konden ze al een balletje over het net slaan. 4 enthousiaste senioren hebben zich na afloop direct aangemeld als lid. Al met al een zeer geslaagde kennismakingsbijeenkomst, waarbij het weer ook nog eens goed meewerkte.
Tijdens de clinic is ook de prijs uitgereikt aan Nina Matser die op de Activiteitenmarkt het juiste aantal ballen in de tennistas heeft geraden. Zij heeft een waterdichte sporttas van het merk Gaastra gewonnen met twee blikken tennisballen. De prijs is beschikbaar gesteld door onze sponsorTelstar.

  

Vrijwilligersbijeenkomst
Het bestuur van tc Atalanta heeft als dank alle vrijwilligers uitgenodigd voor een leuke middag op zondag 28 september.
Om 16.00 uur werd gestart met een toss ronde. Daarna, na een drankje, werd gestreden om de prijs voor de snelste service. 
Bij de mannen zijn Theo Hoek en Marc van den Kieboom gelijk geëindigd met een score van 127 km per uur. Bij de dames bleek Liesbeth Lapaijan de snelste met een score van 85 km per uur. Na een tweede toss ronde werd er genoten van een heerlijk buffet, verzorgd door Baan 14.Het weer hielp mee, het was een gezellige middag! 
Alle vrijwilligers, nogmaals bedankt!Vertrek Claudia
Met ingang van 1 oktober jl is het dienstverband met Claudia van der Meulen beëindigd. Claudia is de enige werknemer in dienst van tc Atalanta geweest. Zij heeft een aantal jaren voor ons gewerkt als clubhuis beheerder, verzorgde hier het interieur, maar deed ook als vrijwilliger allerlei taken zoals inkoop food, de verstrekking van passen die toegang tot het park verschaffen en het met enige regelmaat draaien van bardiensten.
De gezondheid van Claudia was de laatste twee jaar verre van goed waardoor zij in die periode amper nog heeft kunnen werken. Met de verpachting van het clubhuis was de noodzaak voor het in stand houden van een clubhuis beheerder verdwenen.
In goed overleg met Claudia is daarom het besluit genomen om per 1 oktober uit elkaar te gaan. Claudia is geen lid meer bij tc Atalanta maar zal zeker via haar vader en door het af en toe langs komen op het park op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van onze vereniging.
Op een eerder moment is al afscheid genomen van Claudia maar het is goed om haar via deze weg nogmaals te bedanken voor haar werk bij tc Atalanta en haar een goede gezondheid toe te wensen voor nu en voor de toekomst samen met Quint en Owen.

Baanonderhoud en parkbeheer
Afgelopen vrijdag 19 september heeft de firma Wijnbergen groot onderhoud gepleegd aan de rode banen. Zijn weer helemaal op orde.
Zoals jullie waarschijnlijk gezien hebben is de verlichting langs de paden vernieuwd. Namens het bestuur willen wij Joop van Dam, Thijmen van Goor en onze sponsor Installatiebedrijf Hevi uit Bunnik bedanken voor hun aandeel hierin. Een prima job. Ook is de verlichting op het terras onder de overkapping weer gangbaar gemaakt. Ook heeft Hevi alle tegels rond de Muntstad banners en de lekkageplek van de baansproei installatie weer netjes aangepast en teruggelegd. De baanonderhoudcommissie heeft daarna alle overbodige rommel weer netjes opgeruimd. Dank daarvoor.

Introductie rollboarding-systeem
Op 18 september jl. heeft tc Atalanta tijdens een sponsorbijeenkomst, een nieuw rollboardig-systeem gepresenteerd aan haar sponsors en geïnteresseerde leden. In overleg met leverancier UP Projects is afgesproken dat minimaal tot eind oktober een testopstelling op de club staat. 
Initiatiefnemers Cor de Rooij en Theo Hoek zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit nieuwe systeem bedrijven biedt. Er kan aan twintig bedrijven plek worden geboden en zo de naamsbekendheid en de zichtbaarheid onder de leden te vergroten. Doordat de opstelling op baan 6 plek heeft gekregen is er een echte ‘eye-cather’ ontstaan.
Cor de Rooij: ‘Op enig moment waren alle plekken voor windscreens op de club verkocht. Naar aanleiding van het bezoeken van een hockeywedstrijd bij Kampong heeft Theo Hoek contact gelegd en is in overleg met de voorzitter van de sponsorcie van Kampong en de leverancier een plan van aanpak gemaakt. De samenwerking met de leverancier verloopt voorspoedig en ook praktische zaken als de energievoorziening en technische aanpassingen om de hinder tijdens het spelen te beperken zijn voortvarend aangepakt.Het bestuur is akkoord gegaan met de productie van de eerste vier doeken en ondertussen is er ook dispensatie aangevraagd en verkregen via de KNLTB.

Clubkampioenschappen tc Atalanta
6 t/m 21 september stonden bij tennisclub Atalanta in het teken van de Clubkampioenschappen. Met bijna 100 jeugddeelnemers en 281 senioren waren op het tennispark vele mooie, spannende maar vooral ook sportieve partijen te zien. Zondag 21 september zijn alle finales gespeeld en de kampioenen gehuldigd. 
Dit jaar mag de pas 12-jarige Caroline Smits zich clubkampioene noemen bij de meisjes en de 14-jarige Jesper Hogervorst bij de jongens. In de hoogste categorie van de senioren waren Jessica Brouwer en Tim van der Horst de clubkampioenen.
Kijk voor een overzicht van alle winnaars op de site van Atalanta https://www.tcatalanta.nl/pages/402/ck-winnaars-2014/GroteClubActie
Inmiddels zijn ruim 40 Atalantakids druk met de verkoop van de loten bezig. De eerste volle boekjes zijn al ingeleverd. De actie loopt nog tot 2 november. Voor elk verkocht lot ( 3 euro) krijgt de club 2,40 euro. De opbrengst wordt ingezet voor jeugdactiviteiten. Nog geen lot gekocht? Geen probleem, binnen twee weken ontvangt ieder lid een mail met de mogelijkheid om online loten te kopen. Voor meer informatie:
Voor de lotenverkopers, die 20 of meer loten verkopen ligt een bioscoopbon klaar. Degene die de meeste loten verkoopt, maakt bovendien kans op een prachtige prijs van www.horloge.com , een van de vele sponsoren van de Grote Club Actie. 

Storm en Wind Toernooi 26 oktober
Heb jij zin om de laatste zondag van de herfstvakantie een lekker potje te tennissen? Kom dan ook naar het Storm en Wind Toernooi. Je kan je inschrijven in de categorieën rood (t/m 9 jaar), oranje (8 t/m 11 jaar), groen (10 t/m 12 jaar) en geel (11 jaar en ouder). De inschrijving staat open voor alle jeugdleden van Atalanta.
We starten om 10.30 uur en we spelen dubbels behalve bij Rood. Inschrijven kan via toernooi.nl. Vragen kan je mailen aan

Afhalen Winddoeken 1 november 2014
Het lijkt nu nog vroeg met dit mooie nazomerweer, maar de herfst komt eraan. Dat betekent dat de winddoeken weer van de hekken gehaald moeten worden. Daar hebben we de hulp van vrijwilligers bij nodig. Kom je ook op 1 november (let op! Gewijzigde datum)  om mee te helpen? We starten om 10.00 uur en de koffie staat klaar! Geef je door of we op je kunnen rekenen ()?

  

Bijlagen:

Het verslag van de extra ALV (25 september 2014)

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...