tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 10 juli 2014

Digitale Vlinder 10 juli 2014

   


 

Inhoud Digitale Vlinder juli 2014:

 • Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 25 september 2014
 • Beachtennis Stadsstrand Houten 12 juli 2014
 • Ouder- kind tennis op 13 juli 2014
 • Samenwerking Telstar
 • Telstar  Atalanta Open Jeugdtoernooi 19 t/m 26 juli 2014
 • Senior Plus Eéndags Toernooi 12 augustus 2014
 • Inschrijven Clubkampioenschappen (jeugd en senioren)
 • Baan 14
 • Baanverdeling maandag tossavond
 • Afhangen
 • Een schoon park!

Bijzondere algemene ledenvergadering 25 september 2014
Op 25 september 2014 vindt een bijzondere algemene ledenvergadering plaats (20.00 uur). Bij de algemene ledenvergadering van 29 januari 2014 is de begroting 2014 niet vastgesteld. Als alternatief voor de door het bestuur voorgestelde contributieverhoging heeft het bestuur ingestemd met het voorstel van de vergadering om een Commissie Financiën opdracht te geven onderzoek te doen naar mogelijkheden voor verbetering van de financiële positie, met de nadruk op gunstigere financieringsvoorwaarden. Het verslag van de Commissie Financiën wordt deze zomer verwacht. De bijzondere algemene ledenvergadering van 25 september 2014 zal in het teken staan van de begroting 2014 en 2015. Zet de datum vast in je agenda.

Beach Tennis @ Houten 12 juli 2014
Op zaterdag 12 juli is het 5e Houtense Beach Tennis toernooi. Heren, dames en mixed koppels kunnen zich inschrijven op de onderdelen ouder/kind (tot 11 jaar), junioren 12+ en senioren 16+.De organisatie zorgt voor het materiaal en iedereen kan zich aanmelden om mee te doen via de website www. beachhouten.nl.

Ouder kind tennis op 13 juli 2014
Tennis voor Ouder & Kind is tennis spelen met je vader of moeder als tegenstander of als partner! Onder leiding van een tennistrainer ga je eerst allerlei tennisoefeningen doen. En natuurlijk gaan we daarna ook korte wedstrijdjes spelen. De volgende keer is op 13 juli.

Hoe moet ik mij met mijn vader of moeder opgeven? 
Jullie kunnen gewoon naar het park komen, maar het is prettig te weten hoeveel kinderen en hun vaders en moeders meedoen. Meld je aan en stuur een email naar: 

Telstar en tc Atalanta gaan 3 jarige samenwerking aan
Telstar Sport Megastore Houten en tc Atalanta zijn een samenwerking aangegaan voor de periode 2014 t/m 2016. In het startjaar van de samenwerking ligt de focus op de naamsverbinding van Telstar aan ons Open Jeugd Toernooi. Er wordt samen opgetrokken in de organisatie en communicatie rond en tijdens de toernooiweek. De toernooicommissie wordt aangekleed met polo’s en sweaters van Telstar en de kosten die gemoeid zijn met de prijzen voor de deelnemers worden gedeeld. In ruil voor de sponsorbijdrage wordt de naam Telstar het hele jaar zichtbaar via een windscreen op baan 9.

Wel speciale ledenavonden tegen 20% korting, geen 10% korting gedurende het jaar

Speciaal voor Atalanta- leden zullen er in 2014 nog twee ledenavonden georganiseerd worden. Tijdens deze avonden worden leden verwelkomd met een drankje en kunnen met 20% korting sportaankopen  doen uit het volledige Telstar-assortiment. Acties en afprijzing uitgezonderd.

In de daaropvolgende jaren 2015 en 2016 zullen er ook 2 ledenavonden plaatsvinden. Tevens zullen leden tijdig geattendeerd worden over speciale kortingsacties van Telstar. De korting tijdens de kortingsacties is niet te combineren met de korting tijdens de speciale ledenavonden.

  

Telstar Atalanta Open Jeugdtoernooi op 19 juli van start
Het is gelukt om ook dit jaar weer het fantastische Open Jeugdtoernooi door te laten gaan. Dankzij de inzet van de Open Jeugdtoernooicommissie zijn er genoeg inschrijvingen voor dit mooie jeugdevenement. Het Open Jeugdtoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Telstar Houten, Megastore in Sports. Het Open Jeugdtoernooi is van 19 tot en met 26 juli 2014 op ons park.  

Senior Plus Eéndags Toernooi op 12 augustus 2014
Voor het 9de jaar wordt ons inmiddels bekende Senior Plus Eéndags Toernooi georganiseerd. Dit jaar op dinsdag 12 augustus 2014.

De deelname staat open voor de speelsterktes 6, 7, 8 en 9 voor dames en heren van 50 jaar en ouder. Er worden alleen dubbels gespeeld met een vaste partner. Graag per koppel opgeven  in de categorieën DD, HD of GD. U kunt maar aan één onderdeel deelnemen. Iedere deelnemer dient zélf een inschrijfformulier in te sturen (Zie www.tcatalanta.nl bij Actueel). We verwachten dat het ook dit jaar weer goed druk gaat worden, dus schrijf u tijdig in. Sluitingsdatum: 1 augustus 2014. Kijk voor meer informatie in de bijlage

Inschrijving Clubkampioenschappen (senioren en jeugd)  geopend 
De clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van 6 t/m 21 september. Hieraan kunnen alle jeugd- en seniorleden van TC Atalanta mee doen.

Inschrijven
Je kunt je met inlogcode inschrijven op toernooi.nl . Heb je nog geen inlogcode? Dan kun je deze aanmaken via toernooi.nl.  Voordeel hiervan is dat je tot aan de uiterste inschrijfdatum je beschikbaarheid nog kunt aanpassen. De inschrijving sluit op 31 augustus.

Nieuw bij senioren: open dubbels
Bij de senioren worden dit jaar voor het eerst open dubbels gespeeld. Dit betekent dat je op actuele speelsterkte wordt ingedeeld. Consequentie hiervan is dat je je voor max. 1 dubbel en 1 mix kunt aanmelden. Spelers met  vergelijkbare sterkte worden bij elkaar in een sheet of poule geplaatst. Op deze manier kunnen we een aantal even grote sheets en poules maken.

De commissie Clubkampioenschappen senioren zoekt nog enkele leden die tijdens het toernooi een paar keer een tafeldienst willen draaien. Ben je daarvoor beschikbaar, stuur dan s.v.p. een mail aan: .

We kijken uit naar een gezellig toernooi met een maximaal aantal deelnemers!

Baan 14
De komende zomermaanden zijn ideaal geschikt voor een gezellig tennistoernooitje. Heb je zin om gezellig met buren, familie of vrienden te tennissen informeer dan naar de mogelijkheden.

Wij kunnen zorgen voor de perfecte omlijsting met een heerlijk buffet of bbq.

Hopelijk tot ziens op Baan 14!

Baanverdeling maandag tossavond
Er worden voor het tossen maximaal 5 banen gebruikt. Naast de 5 lesbanen blijven er altijd 3 banen beschikbaar voor vrij tennissen.  Als de groene banen niet bespeelbaar (bijv. door regen) dan vervalt het tossen. Voor de winterperiode , als alleen de rode banen beschikbaar zijn, is er een andere verdeling (2 trainingsbanen, 2 banen tossen en 1 vrije baan).

Afhangen
Het is nog niet voor iedereen duidelijk wat de regels zijn m.b.t. afhangen van banen. Als er banen vrij zijn, kun je geen claim leggen op een baan, waarop anderen aan het spelen zijn ook al is hun speeltijd afgelopen. Dus als je voorkeur uitgaat naar het spelen op een groene baan, maar er zijn nog rode banen vrij dan mag je de spelers op de groene baan niet afhangen, ook als is de speeltijd afgelopen. Kijk dus eerst goed of er nog banen vrij zijn voordat je afhangt. Kies bij het afhangbord de optie “Overzicht Banen” en kies dan de baan die vrij is (kies dus niet voor de optie “eerste vrije baan” omdat deze optie geen rekening houdt met banen die nog vrij zijn). 

Een schoon park
Zowel op het terras als op de banen laten leden veel rotzooi achter (peuken, afval, lege kopjes en glazen). Veel vrijwilligers zorgen er voor dat ons park er mooi en goed onderhouden bijligt. Help jij ook mee? Laat geen rotzooi achter op de baan, gooi je peuken in de asbakken, die bevestigd zijn aan het hek van de baan en breng ook gebruikte kopjes en glazen naar de bar. Zo zorgen we er samen voor dat ons park schoon blijft!

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...