tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 2 juni 2014

Digitale Vlinder 2 juni 2014

   


 

Nieuws vanuit het bestuur en commissies:

Update Claudia van der Meulen
Onze clubhuisbeheerder – Claudia van der Meulen – heeft in mei haar werkzaamheden weer gedeeltelijk hervat. Claudia is begin 2013 uitgevallen en heeft een nare periode achter de rug met veel onderzoeken en ziekenhuisopnames. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en gaat zij weer langzaam opbouwen.

Kennismakingslidmaatschap
Ook deze zomer is er weer het kennismakingslidmaatschap. Voor € 40 kan gedurende de maanden juli en augustus kennis worden gemaakt met tennis bij tc Atalanta. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd. Uiteraard hopen wij daar als club nieuwe leden aan over te houden. Als lezer van deze nieuwsbrief ben je natuurlijk zelf al lid, maar misschien zijn er mensen in je omgeving die op deze nieuwe mogelijkheid kan worden gewezen. Dit lidmaatschap kan eenmalig worden benut. Meer informatie en aanmelding via: 
.

Ons park vol met winddoeken
Dankzij de inspanningen van de sponsorcommissie - onder de bezielende leiding van haar voorzitter Cor de Rooij - zijn alle banen op ons park binnenkort voorzien van winddoeken van 12 x 2 m. Een heuglijk feit waarmee het bestuur de sponsorcommissie graag wil complimenteren.  Het is nog niet eerder voorgekomen dat alle 13 banen op ons park helemaal vol hangen met winddoeken. Op baan 13 komt Telstar Megastore Houten nog te hangen met een doek van 12 x 2 m. 

Zoals  bekend hangen er inmiddels ook zogenaamde halve winddoeken van 5.40 x 2 m. Deze doeken zijn gesponsord door Clous Consultancy,  Huski Reizen, Sfinx Personal  Business Management en Tennisdoeken.nl.  
In bestelling zijn nog “halve” doeken voor Buro Leerlingenhulp, Peter Ultee Groenten en Fruit en Vanerum.
Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid om lage winddoeken van 7,50 x 0,80 m te sponsoren. De eerste gegadigden hiervoor hebben zich al aangemeld en wel:  Glas- & afwerkingsbedrijf M. Bouwmeester, Top-Diensten Security en De Rooy en Partners Administratieverwerking.

Mochten er liefhebbers onder jullie zijn (of weten jullie liefhebbers) voor een laag doek van 7,50 x 0,80 m, neem dan contact op met 

Sponsoruitingen
De sponsorcommissie behartigt de belangen van haar sponsoren en zorgt ervoor dat er geen belangentegenstellingen zijn (m.a.w. gemaakte afspraken door wie dan ook mogen niet botsen met de met onze huidige sponsoren gemaakte afspraken). Op dit moment heeft de sponsorcommissie te weinig zicht op wat er in de praktijk gebeurt. Een voorbeeld is bijvoorbeeld dat ouders voor de aankleding van hun kinderen (met een bepaalde reclame daarop) zorgen. De sponsorcommissie heeft echter ook te maken met sponsoring van teamkleding. Voor een goede afstemming van alle belangen is het dan ook noodzakelijk dat alle initiatieven afgestemd worden met de Sponsorcommissie:

Verkiezing Leukste Sportvereniging van de Gemeente Houten
tc Atalanta is op de tweede plaats geëindigd met een totaal van 83 stemmen. 24 stemmen verwijderd van de nummer 1 vv ’t Goy.

Kwast Consult Atalanta Open 2014
De competitie loopt op zijn eind, dus het Kwast Consult Atalanta Open 2014 staat voor de deur. Het belooft wederom een geweldige week te worden. Zo kan er elke avond heerlijk gegeten worden in ons clubhuis en zal de Braziliaanse samba de temperatuur doen stijgen.

We spelen ook dit jaar weer in de categorieen 2 t/m 8 van 14 t/m 22 juni. Kortom een mooie mix van prestatief en recreatief tennis. Voor de winnaars in de hogere categorieen ligt er een mooi geldbedrag klaar. Zo ontvangen de winnaars in de HE2 en DE2 maar liefst 700 euro!! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door
voordeeltjehouten.nl.
Schrijf je vandaag nog in via www.toernooi.nl
 en mis dit toernooi niet (inschrijving sluit 6 juni 2014)

tc Atalanta steunt de Voedselbank Houten
Tijdens het Open Toernooi en tijdens de clubkampioenschappen in september zamelen we producten in voor de Voedselbank Houten. Neem dan ook als je op het park komt de volgende producten mee:

Droge Nasi / bami kruiden
toiletpapier
pasta saus
wereldgerechten
koffiemelk
wasmiddel
pasta's
beschuit
aardappelpuree
koffie 
limonadesiroop
en verder is natuurlijk alles welkom, alleen geen vers-, koel of diepvriesproducten!

Wil je meer weten over de voedselbank, kijk dan op www.voedselbankhouten.com

Clubkampioenschappen 6 t/m 21 september 2014

Aan de clubkampioenschappen kunnen alle jeugd- en seniorleden van TC Atalanta mee doen.
Inschrijven kan via toernooi.nl. Senioren kunnen zich inschrijven vanaf 5 juni; jeugdleden vanaf 1 juli. De inschrijftermijn sluit op 29 augustus. Kijk voor meer informatie in de bijlage

Nieuws voor de jeugd:

Klooftoernooi 29 juni, inschrijving is geopend!
Ook dit jaar organiseert de jeugdcommissie het altijd weer gezellige Klooftoernooi. Het moment om als jeugdlid je vader, moeder, buurvrouw, buurman of een ander seniorlid te vragen om samen met jou te spelen. Het leeftijdsverschil moet minimaal 15 jaar zijn. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen spelen we tot 14.30 uur of 17.00 uur.

Het thema voor deze dag is WK Voetbal. Er zijn mooie prijzen te verdienen voor de mooiste creaties op de baan!  Inschrijven via www.toernooi.nl onder Klooftoernooi TC Atalanta

Rood- en Oranje-toernooi op woensdagmiddag 9 juli 2014
Op woensdag 9 juli a.s. is het weer zover: het jaarlijkse minitennis- en driekwarttoernooi op TC Atalanta. De afgelopen jaren deden steeds meer dan 60 kinderen mee en dit jaar hopen we natuurlijk weer op zo’n grote groep! Dit officiële KNLTB-toernooi is bedoeld voor kinderen die spelen in de categorieën ROOD (6 t/m 8 jaar) en ORANJE (8 t/m 11 jaar). Lees in de bijlage van de jeugduitgave van de Digitale Vlinder hoe je je kan inschrijven.

Telstar Open Jeugd Toernooi tc Atalanta
Nog maar 6 weken school….en dan zomervakantie! Jullie zijn dan niet alleen vrij, maar kunnen ook nog meedoen aan het Open Jeugd Toernooi bij onze vereniging. Als je je nog niet aangemeld hebt, doe het dan snel. Want, hoe meer deelnemers, hoe meer wedstrijden en leuke activiteiten we kunnen organiseren. Als je op deze link klikt, kom je meteen op de juiste internet-pagina terecht om je in te schrijven:
http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5FF95AD0-FC2A-40A9-B0EC-07528B1BC24A
De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...