tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 6 mei 2014

Digitale Vlinder 6 mei 2014

   


 

VERKIEZING LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN HOUTEN
De tussenstand van de verkiezing is dat tc Atalanta nu op de 4e plaats staat met 35 stemmen verschil met nummer 1. We kunnen dus nog makkelijk op de eerste plaats komen te staan. Ga naar www.leukstesportvereniging.nl en breng je stem uit. Je kan zelf ook leuke prijzen winnen! Naast stemmen op internet, kan je je stem uitbrengen via SMS.


STEMMEN via SMS: VOTE 10670
Enthousiaste leden kunnen ook een stem uitbrengen via SMS. Tennisvereniging tc Atalanta heeft een unieke code die gestuurd kan worden naar 1008: VOTE 10670. Let hierbij goed op de hoofdletters, spatie en het juist invoeren van de code.
Stemmen via SMS mag maximaal één keer per mobiel nummer. Na het uitbrengen van een stem via SMS kan er ook nog worden gestemd via Facebook en e-mail.


TENNIS4LIFE
Beste leden van Atalanta,
We kennen allemaal inmiddels het begrip "Alpe d'Huzes". Door middel van een sportieve activiteit geld inzamelen voor de gezondheidszorg. Daarvoor moet je dan wel naar Frankrijk afreizen.
Maar dat hoeft niet meer. Op ons eigen park kun je binnenkort ook je bijdrage leveren; sportief en financieel.
De datum: zaterdag 9 juni (lees alles hierover in de bijlage).

Zorg, dat jullie erbij zijn!
Met vriendelijke groet,
Maruschka van Soest, Bob Rijkenberg en Geert Ritzen

SLOT COMPETITIE
30 mei/1 juni is het slotweekend van de competitie. Tijdens dit weekend huldigen we de kampioenen (zie informatie bij Baan 14 hieronder over informatie over het buffet tijdens dit slotweekend).

Sponsorovereenkomst met Fysiotherapiepraktijk De Molen: training in de praktijk was een succes!
Als resultaat van de sponsorovereenkomst tussen Fysiotherapiepraktijk De Molen en tc Atalanta kreeg een selecte groep van 12 tennissers 10  trainingen aangeboden. Deze trainingen vonden vóór  aanvang van dit tennisseizoen plaats en werden - onder begeleiding van sportfysiotherapeut Iris van den Berg - in de trainingszaal van Fysiotherapiepraktijk De Molen gegeven. Genoemde 10 trainingen waren gericht op preventie van veel voorkomende tennisblessures. Er is met name aandacht besteed aan het voorkomen van schouderblessures door de trainingen te richten op kracht, coördinatie en stabiliteit van de schoudergordel. Maar ook is er gekeken naar stabiliteit van romp, knieën en enkels.
Er zijn veel verschillende oefeningen -specifiek voor tennissers- aan bod gekomen. De  8 selectie- en 4 niet-selectieleden hebben de trainingen als hard werken, maar ook als erg gezellig ervaren. Zij zijn fit aan het tennisseizoen begonnen en hopelijk zullen zij blessurevrij blijven!
Vanwege het succes zal deze actie volgend jaar mogelijk herhaald worden. Om je aan te melden: houd de Atalanta nieuwsbrieven in de gaten. Mocht je vragen hebben over de behandelingen of het voorkomen van een (tennis)blessure, dan kun je altijd contact opnemen met Fysiotherapiepraktijk de Molen (030 6378283). 

ROOD- en ORANJE-toernooi op woensdagmiddag 9 juli 2014
Op woensdag 9 juli a.s. is het weer zover: het jaarlijkse minitennis- en driekwarttoernooi op TC Atalanta. De afgelopen jaren deden steeds meer dan 60 kinderen mee en dit jaar hopen we natuurlijk weer op zo’n grote groep! Dit officiële KNLTB-toernooi is bedoeld voor kinderen die spelen in de categorieën ROOD (6 t/m 8 jaar) en ORANJE (8 t/m 11 jaar). In de bijlage lees je meer over dit toernooi en hoe je je kan opgeven.

TELSTAR OPEN JEUGDTOERNOOI 21 -26 JULI 2014
Beste jeugdlid,

Wist je dat je je al kunt inschrijven voor het Telstar Open Jeugd Toernooi tc Atalanta 2014 via www.toernooi.nl? Zie de flyer voor de categorieën waarvoor je je kunt inschrijven (bijlage):


NIEUWS BAAN 14
Graag nog even aandacht voor het volgende. Gedurende de competitie vragen wij van de teams om na het koffie drinken tijdens ontvangst van de tegenstanders om de tafel leeg te maken. Dus geen mappen, ballen en gebaksdozen laten liggen. De tafel is dan weer vrij voor gebruik van andere teams.
Ook willen we graag dat captains de regels van het bestellen op rekening even uitleggen aan de spelers. Dus zorg ervoor dat het bordje met tafelnummer mee wordt genomen door degene die bestelt.
Jullie helpen ons enorm als kopjes en glazen etc. naar de bar worden gebracht en afval in de prullenbak (plastic in de speciale zak) worden gegooid.

Slot Competitie
30 mei/1 juni is het slotweekend van de competitie. Tijdens dit weekend huldigen we de kampioenen.
Natuurlijk zorgt Baan 14 weer voor een heerlijk buffet!
Reuze gezellig als er weer veel  teams, supporters etc. mee eten!
Kosten: € 12.00 per persoon. (kinderen tot 12 jaar €7.00 en tot 18 jaar € 9.00)
Voor kinderen is er ook de mogelijkheid om patat met een snack te bestellen.
En je tegenstanders mogen natuurlijk ook mee eten!

Er volgt nog informatie over het inschrijven voor het buffet hoe je je kunt inschrijven.
Omdat we veel koelruimte nodig hebben voor het buffet tijdens dit weekend vragen we jullie ook om geen taart etc. mee te nemen dat gekoeld moet worden.

Heb je je al ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Baan 14?
Ga naar de website www.baan14.nl of naar www.tcatalanta.nl (link naar onze site) en ga naar contact, scroll naar beneden en vul het formulier in.

Groetjes van Baan 14! 

 

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...