tc Atalanta

U bent hier: Home › AtotZ › Voorwoord

Voorwoord

Beste Tennisvrienden,

Aan mij de eer om als voorzitter van tc Atalanta weer het gebruikelijke voorwoord te schrijven.  Hoewel, een voorwoord mag je het eigenlijk niet meer noemen nu we alleen nog maar digitaal de A-Z beschikbaar hebben. Het voorwoord staat nu namelijk het gehele seizoen online.

Het bestuur bestaat vooralsnog uit 4 leden gezien het feit dat er niemand genegen was de functie van penningmeester te vervullen. Onno Clous, algemeen bestuurslid, heeft nu deze functie op zich genomen maar dat houdt in dat we op zoek zijn naar een algemeen bestuurslid. De zoektocht is in volle gang. We hopen jullie op niet al te lange termijn te kunnen melden wie het vijfde bestuurslid wordt.

De competitie is net weer begonnen en de vele vrijwilligers van de baanonderhoudsploeg, de jeugdcommissie en de technische commissie maken het mogelijk dat we ook nu weer op een goed georganiseerde manier kunnen tennissen, op een niveau wat een ieder past en op banen die in prima staat zijn. Ook andere commissies zijn  flink bezig om het verblijf en het tennissen bij onze vereniging zo aangenaam mogelijk te maken. Met als een van de nieuwe commissies de commissie ”Warm Bad” die zich met name met de nieuwe leden bezig houdt.

H​t aantal leden wat tennisles neemt via Silva Tennis Academie groeit. Positief  en voor ons een uitdaging om voor al deze mensen een baan beschikbaar te hebben versus onze leden die vrij willen tennissen. Wij denken dat het i.s.m. STA prima gelukt is.

Ook dit jaar zijn er weer flink wat activiteiten op en rond de baan. Ook baan 14 laat zich hierbij niet onbetuigd.

Het is wel zo dat we bij het organiseren van het e.e.a. blijven kijken naar wat er financieel haalbaar is gezien het feit dat er meer opzeggingen zijn geweest eind 2014 dan dat er nieuwe leden zijn. Het jaar is echter nog jong en er wordt aan alle kanten gewerkt aan vergroten van het ledenaantal.

Ik wens jullie namens het bestuur van tc Atalanta een mooi tennisseizoen toe en hoop jullie vaak te zien op of langs de baan.

Sander Komijn

Voorzitter

 

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...