tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2014 › Digitale Vlinder 18 februari 2014

Digitale Vlinder 18 februari 2014

   


 


Algemene Leden Vergadering 
Op 29 januari 2014 heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV)  plaatsgevonden. Het verslag vind je in de bijlage. Er is inmiddels een werkgroep Financiën samengesteld die onderzoek gaat doen naar mogelijkheden om de financiële positie van de vereniging te verstevigen. Deze werkgroep bestaat uit de leden: Udo Delgou, Ed van den Heuvel, Wim van den Hul en Marc van den Kieboom.

Voor het verslag van de ALV, klik hier.

Agenda
In de komende weken barst het nieuwe seizoen weer los. De volgende activiteiten staan o.a. op het programma:
-  zondag 9 maart worldtour jeugd
-  zaterdag 22 maart: bijeenkomst voor nieuwe leden
-  maandag 24 en dinsdag 25 maart: uitreiking pasjes
-  maandag 24 maart Open tennisavond voor belangstellenden
-  zondag 30 maart: openingstoernooi voor jeugd en senioren
Hieronder vind je informatie over een aantal van de genoemde activiteiten.

Inschrijven voor training
Wil je deze zomer nog training krijgen? Dan kun je je tot 1 maart nog inschrijven via de website van de tennisschool STA: www.silvatennis.nl


Bijeenkomst voor nieuwe leden
Het bestuur nodigt alle nieuwe leden van harte uit voor een kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 22 maart van 15.00 tot 16.30 uur in ons clubhuis. 
Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over allerlei aspecten van tc Atalanta zoals training, afhangen, vrijwilligerswerk, competities en toernooien.
Het is ook mogelijk om op die middag een elektronische toegangspas in ontvangst te nemen (nodig om het park en het clubhuis te kunnen betreden) tegen een borg van € 10.
Als je zo'n pas wenst, dan graag vooraf een bericht aan toegangspasbeheerder@tcatalanta.nl zodat de pas aangemaakt kan worden. We hopen alle nieuwe senioren en junioren te mogen verwelkomen!

Pasjes ophalen
Op maandag 24 en dinsdag 25 maart kan je de pasjes ophalen tussen 19.00 en 20.30 uur in het clubhuis.
Er wordt dan € 5,00 per volledig lidmaatschap terugbetaald. Pasjes, die niet worden opgehaald, worden nadat de contributie is voldaan, per post opgestuurd. Je ontvangt dan géén € 5,00 retour. 
Alleen aan leden die betaald hebben of via incasso betalen worden de pasjes uitgereikt.
Wanneer nieuwe leden voor het uitreiken van de pasjes willen tennissen kunnen zij bij de coördinator Digitaal Afhangsysteem Ada van Goor een tijdelijke pas aanvragen via afhangbord@tcatalanta.nl  Nieuwe leden kunnen hun pasje ook ophalen op de kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe leden op 22 maart 2014 (zie onder)
Wanneer je nog vragen hebt, kan je  deze stellen aan ledenadministratie: ledenadministratie@tcatalanta.nl


Open Tennisdagen
De KNLTB organiseert dit jaar opnieuw een landelijke ledenwerfactie onder de naam "Open Tennisdagen". Tc Atalanta doet daar ook aan mee. We hebben  gekozen voor een "open tossavond" op maandag 24 maart, gecombineerd met een clinic door Stephanie Rottier.
We kunnen nog best wat nieuwe leden gebruiken, dus we roepen onze leden op om op die avond eens een vriend(in), buurman/vrouw, collega of familielid mee te nemen naar het park om samen het plezier van het tennissen te ervaren. Wie zich die avond aanmeldt als nieuw lid, hoeft geen inschrijfgeld te betalen! Zie ook www.opentennisdagen.nl. Belangstellenden voor de cllinic kunnen aangemeld worden via secretaris@tcatalanta.nl 


Schrijf je nu in voor het Openingstoernooi Senioren 2014 op zondag 30 maart van 13.00 – 17.00 uur.
De start van het tennisseizoen is weer aanstaande Op zondag 30 maart gaan de senioren van start met het Openingstoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op ons park van 13.00 – 17.00 uur. Het toernooi is voor alle seniorenleden van tc Atalanta van alle niveaus. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Inschrijven? Stuur een mailtje voor  20 maart naaropeningstoernooi@tcatalanta.nl en vermeld daarbij je naam, man/vrouw,telefoonnummer, mailadres en speelsterkte. Je ontvangt van de organisatie een ontvangstbevestiging.
Verdere informatie is op de website na te lezen. De Commissie Openingstoernooi: Ingeborg van Delft, Renzo Veldkamp en Marcel Schouten.


Schrijf je nu in voor het  Jeugd Openingstoernooi
Ook weer zo’n zin om lekker buiten te tennissen? Op zondag 30 MAART organiseert de Jeugdcommissie het OPENINGSTOERNOOI 2014!
De bedoeling is om een aantal ‘dubbel partijtjes’ te tennissen, met verschillende partners!
Je kunt zo weer een beetje wennen aan de buitenbanen. Ieder jeugdlid van Atalanta kan meedoen!
Je kunt je opgeven in verschillende categorieën • ROOD •  ORANJE  •  GROEN •  hele baan 12 t/m 17 jaar.
Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met speelsterkte en leeftijd. Iedereen kan meedoen!
Je kunt je inschrijven tot en met 24 maart a.s. via www.toernooi.nl. Voor hulp hierbij stuur een mailtje aan openingstoernooitcatalanta@gmail.com
Bij slechte weersomstandigheden kan het toernooi worden afgelast, kijk hiervoor op de site van Atalanta. Wilt u als ouder onze jongste jeugdleden begeleiden bij dit event, meldt u dan aan bij de opmerkingen.
Namens de Jeugdcommissie: Léonie van der Maale en Joris Teunissen

Nieuws van Baan 14
Ons eerste jaar zit er bijna op. Het was een turbulent, leerzaam maar vooral ook gezellig jaar.
Dank voor de vele complimentjes, steuntjes in de rug, opbouwende kritiek en hulp!

Graag willen we even de aandacht voor een paar zaken:

Betalen aan de bar: Velen van jullie hebben vast wel gemerkt dat het betalen met pin erg veel tijd kost. De transactie duurt lang en de kassa kan in de tussentijd niet gebruikt worden. Tevens komen er 2 kassabonnetjes uit die altijd gelijk in de prullenbak belanden. Dus….wij zouden het erg op prijs stellen wanneer er, vooral op drukke dagen zoals tijdens de competitie, er betaald wordt met ons KNLTB pasje. Je kunt eenvoudig een bedrag op je pasje storten. Een mooie gelegenheid is de dag dat je het  nieuwe pasje komt halen.

Vrijwilligers: Voor de competitie zijn we weer op zoek naar vrijwilligers. Vooral op de zaterdag kan het erg druk zijn en het zou fijn zijn wanneer er leden zijn die ons daarbij willen helpen. Zelfs met 2 uurtjes op drukke momenten zijn we al blij met jullie hulp. Het gaat hierbij om bar werkzaamheden maar ook in de keuken.

2e Hands tennisbeurs: Heb je nog een racket dat je wilt verkopen, kleding van de kinderen die er uit zijn gegroeid, schoenen, tassen of andere tennisspullen die je kwijt wilt? We willen graag op de dagen dat de nieuwe KNLTB pasjes gehaald kunnen worden (24 en 25 maart), een 2e hands verkoop organiseren. D.w.z. dat je deze spullen op die dagen kunt aanbieden en misschien zelf nog iets “nieuws” kunt aanschaffen. Wil je er zelf niets voor hebben, dan zorgen wij dat de spullen worden aangeboden en gaat het geld naar aanschaf van materiaal voor de kinderen. Voor vragen kun je ons altijd even bellen. We horen graag of je spullen wilt verkopen (pachter@tcatalanta.nl).

Gebak: Tijdens de competitie is het mogelijk om taart, gebak, saucijzenbroodjes etc. bij Baan 14 te bestellen. Niet dus zelf hoeven te bakken of in alle vroegte naar de Hema, bakker of supermarkt. Eenvoudig  uiterlijk een dag van te voren bestellen aan de bar of via pachter@tcatalanta.nl

Vrienden en/ of familietoernooi:  wil je met je vrienden, buren, collega’s of familie een toernooitje organiseren? Of wil je kind graag zijn of haar verjaardag op de tennisbaan vieren? We helpen jullie er graag mee en hebben volop ideeën.  En natuurlijk zorgen we graag voor een lekker drankje en hapje na afloop!
 
 


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...