tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief november 2013

Digitale Vlinder november 2013

   


 


Oproep cursus verenigingscompetitieleider (VCL)
Tijdens competitieperiodes geldt de KNLTB-verplichting dat er elke speeldag een VCL (Verenigings Competitie Leider) op het park aanwezig moet zijn om de competitie in goede banen te leiden. Nu hebben we er gelukkig nog een paar, maar het zijn er te weinig. Met ingang van de Voorjaarscompetitie 2014 willen we het aantal VCL’s uitbreiden. Daarom doen wij een BEROEP OP ALLE SENIORLEDEN  om zich via een mail op te geven voor de VCL-cursus, welke in februari/maart 2014 door de KNLTB zal worden georganiseerd.
Wat houdt deze V.C.L.-cursus precies in? Globaal gezien bestaat deze uit 3 onderdelen:
1. Je geeft je op bij de TC via een mail naar: technischecommissie@tcatalanta.nl. De TC geeft je naam door aan de KNLTB en vervolgens krijg je toegang tot een oefenmodule.
2. Vervolgens krijg je een cursus van de KNLTB van 3 uur, ergens op een avond in februari/maart.
3. Tot slot een soort examenmodule die je zelf op de computer uit kunt voeren. Bij een goed resultaat (en dat heb je al heel snel) krijg je een certificaat VCL en heeft Atalanta er een VCL bij!!
In overleg kun je vervolgens een dagdeel (of korter) ingezet worden tijdens de competitie.

Oproep gastheer/gastvrouw tijdens de voorjaarscompetitie
We zoeken ook senioren, die af en toe willen optreden als gastheer/gastvrouw tijdens de competitie in het komende voorjaar en dan met name het weekend. Dat betekent: een dagdeel de tegenstanders ontvangen en toezien op de baanverdeling. Dat is alles. Meer niet. Eventuele problemen op de baan (gelukkig zeldzaam) lost een VCL op.
Interesse?? Graag een mailtje naar de TC. 
Wij denken met name aan ouders, partners, etc. van competitiespelers.

Van de ledenadministratie: voorbereiding 2014
Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap van tc Atalanta loopt van 1 januari t/m 31 december en zal zonder opzegging automatisch voor het volgend jaar verlengd worden. Een eventuele beëindiging gaat in per  1 januari. Om ook de administratieve verwerking bij de KNLTB tijdig te laten plaatsvinden dienen opzeggingen voor  1 december bij de ledenadministratie binnen te zijn. Opzeggingen dienen derhalve voor  1 december 2013 schriftelijk, bij voorkeur per e-mail ()  bij de ledenadministratie binnen te zijn.
Nieuwe pasfoto op het ledenpasje
Leden die de pasfoto op hun pasje van 2013 willen laten vernieuwen, met name geldt dit voor juniorleden, is het mogelijk dit kosteloos te regelen. Stuur je nieuwe originele pasfoto voor 1 december 2013 naar de ledenadministratie (Varenmos 14, 3994 KD Houten), onder vermelding van je naam en bondsnummer. Wanneer je na  1 december de pasfoto indient zal er € 10,00 in rekening gebracht moeten worden omdat dan ook een nieuw ledenpasje aangevraagd moet worden.
Een ander lidmaatschap
Wil je een andere vorm van lidmaatschap, bijvoorbeeld omzetting van volledig lidmaatschap naar dalurenlidmaatschap voor het volgend jaar, dan s.v.p. schriftelijk bij voorkeur per e-mail  voor 1 december 2013 wijziging doorgeven aan de ledenadministratie.
** U–pas: Maak je gebruik van de zogenaamde U-pas regeling of wil je hier gebruik van maken voor de contributie voor 2014, stuur dan voor 1 december 2013 een kopie van je geldige U-pas naar de ledenadministratie, Varenmos 14, 3994 KD Houten onder vermelding van je naam en bondsnummer.
** Studenten: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het studentenlidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd.
** Medisch lidmaatschap: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het medisch lidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd.
Meer informatie over lidmaatschappen is te vinden in A-Z of op www.tcatalanta.nl 

Heel veel nieuwe sponsors voor tc Atalanta 
Het is begin november en het tennisseizoen 2013 loopt bijna ten einde. Tc Atalanta kijkt terug op een goed verenigingsjaar, zeker wat betreft het werven van nieuwe sponsors. Dankzij de inzet van de sponsorcommissie is het aantal sponsors namelijk flink toegenomen en wel met maar liefst 17 in Houten en omgeving bekende bedrijven, die zich door middel van sponsoring van winddoeken aan onze vereniging hebben willen verbinden. Zie hieronder de ondernemers die wij dit jaar welkom hebben kunnen heten:
·  Autobedrijf Jan van Werkhoven
·  Bike Store Houten*  
·  De Brink Business Bloemist*  
·  Brasserie & Zo
·  Expert*  
·  Kwast Consult
·  Mediationhuis 
·  Restaurant de Engel
·  People4All
·  Podotherapie  Houten
·  Silva Tennis Academy
·  Sportives
·  VinoePane
·  Vireo Auto
·  Van de Kraak Schoonmaakdiensten
·  Voordeeltje Houten
·  Winkelcentrum Castellum Houten (De Kaasspecialist, Slagerij de Ploeg, Bakkerij Hogenboom)
Het bestuur hoopt uiteraard van harte dat haar leden daar waar mogelijk zullen kiezen voor de producten resp. aanbiedingen en diensten van de aan tc Atalanta verbonden sponsors.  
* Bike Store Houten, De Brink Business Bloemist en Expert adverteerden al in de jaarlijkse uitgave van de A t/m Z maar de papieren vorm hiervan zal m.i.v. 2014 worden vervangen door een digitale uitgave.

Hoe is het met Claudia?
De laatste tijd bereiken ons vragen van de leden over Claudia van der Meulen, onze clubhuisbeheerder. Het afgelopen seizoen was zij maar weinig op het park te zien. Claudia is nog gewoon bij tc Atalanta in dienst. In januari is zij ziek geworden. In september is zij haar werkzaamheden weer langzaam gaan oppakken. Helaas volgde weer snel een terugval naar volledige ziekte. Nu is zij weer aan het aansterken. Claudia is op dit moment afhankelijk van sondevoeding om de kilo's die er het afgelopen jaar af zijn gegaan weer bij te krijgen. Gelukkig slaat dat aan: de laatste 4 weken zijn er 5 kilo bijgekomen! Hopelijk zal het begin 2014 mogelijk blijken om weer naar volledig herstel te gaan toewerken.

Website Nieuws
De website administratie is bezig een aantal onderwerpen op de website te stroomlijnen, aan te passen en beter zichtbaar te maken. Zo stonden baanstatus, baanreglement, baanbezetting, Digitaal Afhangbord, afhangregels en  pasjes onder verschillende items op de site. Deze zijn nu samengevoegd onder de noemer Speelinformatie. De speelinformatie vinden jullie door een klik op de groene of rode bal rechtsboven op de homepage. De speelinformatie staat nu ook nog onder de oude items maar zal binnenkort worden weggehaald. Zo zullen in de toekomst meerdere wijzigingen volgen.Op-en aanmerkingen, voorstellen tot verbetering of aanvullingen zijn welkom. Stuur een mailtje naar en wij zullen kijken wat en hoe wij samen met jullie de website kunnen verbeteren en up to date houden.

Aanpassen persoonsgegevens
We merken dat van flink wat leden de gegevens niet meer helemaal kloppen. Veranderingen in adres, telefoonnummer etc komen niet altijd bij ons door. Daarom het verzoek om die gegevens te controleren. Ga naar www.tcatalanta.nl en kies in het linkermenu voor ‘tc Atalanta’ en ‘login’
Je logt in met je bondsnummer dat op je spelerspas staat. Weet je je wachtwoord niet, dan kun je het aanvragen. Gebruik daarbij het bij ons bekende mailadres. Na inloggen kun je in het tc Atalanta-menu kiezen voor ‘wijzigen lidgegevens’

Kampioenenbal
Sportpunt Houten wil alle kampioenen uit de gemeente Houten ten overstaan van heel winkelend Houten huldigen voor het behalen van het kampioenschap en ze op deze manier in het zonnetje zetten.
Ben je het afgelopen sportjaar 2012-2013 kampioen geworden? Dan verdien je zeker een huldiging tijdens het Winterspektakel! 
Sportpunt Houten nodigt deze teams dan ook van harte uit tijdens het Kampioenenbal.
Wilt je je team aanmelden? Doe dit dan via www.sportgalahouten.nl onder het kopje ‘Kampioenenbal’. De huldiging zal plaatsvinden op vrijdag 13 december van 19.00 – 21.00 uur tijdens het Winterspektakel op het Rond
Ouders, vrienden en familie kunnen komen kijken hoe iedereen gehuldigd wordt! Afsluitend op deze huldiging zal er een feestje zijn om de behaalde kampioenschappen nog eens te vieren.
Kortom, meld kampioenen zo snel mogelijk aan! Aanmelden kan tot 1 december 2013.


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...