tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 14 september 2013

Digitale Vlinder 14 september 2013

   


 


Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen zijn nog in volle gang. Tot en met komende zondag wordt er gestreden op alle niveaus door jeugd en senioren. Kom kijken! Geniet van leuke partijen en van de goede zorgen van Baan 14.

Wintercompetitie
Vanaf vrijdag 18 oktober organiseert Baan 14 een wintercompetitie op ons eigen park. Inschrijving staat open voor mixed teams. Een mooie gelegenheid om je wedstrijdniveau op peil te houden of juist op peil te brengen voor het volgend voorjaar. En natuurlijk om het weekend te beginnen met een gezellige borrel.
We streven ernaar om elk team minimaal 8 avonden te laten spelen. Indien een wedstrijd niet gespeeld kan worden door weersomstandigheden dan nodigen we de deelnemers en aanhang, supporters, verzorgers, managers, vage kennissen etc. natuurlijk van harte uit om gezellig te komen borrelen, kaarten, poolen, rikken, risken, chillen of anders. Baan 14 zal iedere vrijdagavond omgetoverd zijn in een supergezellig tc Atalanta café.
De competitie is dus voor mixed teams bestaande uit minimaal 2 heren en 2 dames. Meer mag ook. De sterkte van een team wordt bepaald door de dubbelsterkte van elke speler bij elkaar op te tellen en daarna te delen door het aantal spelers. Het teamgemiddelde moet liggen tussen 5,4 en 8. We proberen de teams zoveel mogelijk op sterkte in te delen.
Inschrijving staat open voor alle Atalanta senioren. Zij genieten voorrang bij inschrijving. Niet-leden zijn ook welkom maar zullen wel een kleine bijdrage (€ 40 p.p.) moeten betalen aan de club voor het gebruik van de banen.
Tijdens de avond speelt elk team op 1 vaste baan 4 wedstrijden. Een damesdubbel, herendubbel en 2 mixen. Elke wedstrijd gaat op tijd en duurt 45 minuten. Elke gewonnen wedstrijd levert 2 punten op. Een gelijkspel 1 punt. De wedstrijden starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.
De kosten voor deze competitie bedragen € 40 per team.(exclusief de eerder genoemde bijdrage voor niet-leden)
Graag zien we je inschrijving tegemoet. Dit kan via een mail naar . Dus stel een leuk team samen en kom genieten van een leuke, spannende en sfeervolle competitie.

Contract

Sinds gisteren is het officieel: de verpachting van ons clubhuis is vastgelegd in een contract, ondertekend door Roelie Stevens namens Baan 14 en Sander Komijn namens tc Atalanta.
We mogen beide partijen feliciteren met de formele bevestiging van de samenwerking. We hopen dat het een succes mag blijven. De reacties over de afgelopen maanden geven ons veel vertrouwen.

Maruschka van Soest wint Masters
Maruschka heeft eind augustus het afsluitende toernooi van het J.P. vam Eesterencircuit (voorheen Heimerink) gewonnen en daarmee ook de Masterstitel van het District Utrecht in de categorie damesenkel 3. Een prima prestatie van onze speelster uit de A-selectie!!
Dit circuit is een reeks van Open Toernooien, waaronder dat van Atalanta, waarbij punten te verdienen zijn. Aan het eind van de reeks is er een afsluitend toernooi, waarbij de besten mogen meedoen en uiteraard de meeste punten te verdienen zijn. Lange tijd lag Atalanta-speelster Daisy de Groot op kop, maar een vervelende enkelblessure gooide onlangs roet in het eten en zij kon dus helaas niet meer doen. Samen met Tim van de Horst (ook Atalanta) haalde Maruschka ook nog de finale in de mixeddubbel 3, maar daarin waren de tegenstanders net te sterk.

50+ Eéndagstoernooi 2013
13 augustus 2013 was er weer het gezellige tc Atalanta 50+ Eéndagstoernooi op ons park. Dit jaarlijks toernooi werd al weer voor de 8e keer gehouden. Een vol park met 80 deelnemers uit allerlei windstreken, waaronder zelfs deelnemers uit Frankrijk.
Na ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee en natuurlijk bijbehorende lekkernijen begonnen de deelnemers aan 3 rondjes tennis in de categorieën DD, GD en HD. Even verstoord door een fikse bui werd deze dag naarmate de zon vaker doorbrak weer een succes. Daar droeg ook zeker aan bij de heerlijke lunch verzorgt door Baan 14.
Bij zo’n toernooi dag horen natuurlijk een aantal bedankjes voor een aantal mensen die geheel vrijwillig verwachte en onverwachte taken op zich namen. De spontane actie van een aantal deelnemers om de banen te sponzen, waardoor we weer redelijk snel de banen op konden. De verzorging van de geluidsinstallatie door het duo Jaap en Joop. Onze hoffotograaf Sjaak die er voor zorgde dat de foto’s binnen de kortste tijd op het scherm in het clubhuis verschenen en waarvan binnenkort de resultaten op onze website te zien zullen zijn. En natuurlijk niet te vergeten de kist met appeltjes, geschonken door Peter Ultee van de Vershof.
Na de prijsuitreiking bleef een groot aantal deelnemers, genietend op het terras, van zon, een drankje en heerlijke hapjes nog even gezellig na kletsen. Noteer nu alvast de datum van volgend jaar in je agenda. Dinsdag 12 augustus 2014.
Ook wij, Marion, Annelies en Marcel als toernooileiding, konden na afloop onder het genot van een drankje zeggen: Dit was weer een fijne dag.

Voordeelaanbieding lidmaatschap tc Atalanta
Tijdens de Activiteitenmarkt op het Rond hebben we geprobeerd met een speciale aanbieding nieuwe leden te werven. Dat aanbod staat inmiddels ook op www.voordeeltjehouten.nl/Iedereen die nu lid wordt van tc Atalanta betaalt geen contributie meer over 2013, maar alleen wat over 2014 verschuldigd is.
Wij willen onze leden uiteraard ook attenderen op deze actie. We kunnen best wat nieuwe leden gebruiken dus verspreid dit bericht onder je familie, vrienden en bekenden!

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...