tc Atalanta

U bent hier: Home › Nu inschrijven clubkampioenschappen

Nu inschrijven clubkampioenschappen


Ook dit jaar worden tegelijkertijd met de senioren de clubkampioenschappen voor de jeugd georganiseerd. Wie wordt er dit jaar clubkampioen bij de jeugd en mag de prachtige wisselbeker in ontvangst nemen? Wie volgen Pascal en Malou, de kampioenen van vorig jaar op? Jij doet toch zeker ook (weer) mee? Met allerlei leuke activiteiten op het tennispark gaan we er met zijn allen weer twee gezellige weken van maken. Dat mag je niet missen! Heb jij nog nooit meegedaan en misschien nog nooit een echte wedstrijd gespeeld, dan is dit je kans! Geef je op, alleen of met zijn tweeën. Heb je geen partner, maar wil je wel dubbelen of mixen, geef je toch op. Wij zoeken dan een partner voor je. Je kunt natuurlijk ook iemand van je tennisles vragen.

Er wordt (zoveel mogelijk) in poules gespeeld. Je speelt dan minimaal 3 wedstrijden. Net als vorig jaar maken we bij voldoende inschrijvingen bij de onderdelen t/m 14 jaar en t/m 17 jaar een A- en een B-poule. In de B-poule spelen de kinderen met speelsterkte 8 of 9. In de A-poule de kinderen met een speelsterkte van 7 of hoger. Hierdoor krijgen we meer gelijkwaardige partijen en blijft het tot het einde toe spannend in de poules.
Net als de afgelopen jaren gaan we speciaal voor de mini’s (kinderen t/m 8 jaar) en zoveel mogelijk voor de driekwarters (kinderen t/m 10 jaar) weer op de woensdagmiddagen uren inplannen waarin zij op speciale veldjes kunnen spelen.  De mini’s spelen alleen enkelpartijen met speciale ballen op een klein veld. Dit jaar spelen we bij voldoende inschrijvingen ook dubbelpartijen bij de driekwarters. Het is geen probleem als je nog niet zo goed de puntentelling weet, wij zorgen voor een teller. Twijfel je nog steeds? Vraag dan aan je tennisleraar of het iets voor jou is.

Voor wie: voor alle jeugdleden van Atalanta
Wanneer: 7 t/m 22 september 2013, doordeweeks van 15.45 tot 18.30 uur, op de woensdagmiddag vanaf 13.30 tot 18.30 uur en in de weekenden de hele dag tot circa 19.00 uur.

Waar: op ons tennispark aan de Kruisboog

De onderdelen zijn: mini’s t/m 8 jaar enkel op miniveld, driekwart enkel en dubbel op driekwartveld t/m 10 jaar, en verder op het hele veld ME, MD, JE, JD en MIX t/m 10 jaar, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar (A en B poules) en t/m 17 jaar (A en B poules). Let op! Het gaat om je leeftijd op 31 december 2013! Je partner moet zichzelf ook inschrijven. Je mag maximaal aan 3 onderdelen meedoen, maar hoe meer onderdelen hoe meer je beschikbaar moet zijn, anders wordt het voor ons wel erg lastig om het toernooi soepel te laten verlopen. Tijdens het finaleweekend moet elke deelnemer volledig beschikbaar zijn. Ook op zaterdag kunnen er finalepartijen gespeeld worden i.v.m. de najaarscompetitie die dan alweer gestart is. 
Inschrijven is dit jaar mogelijk vanaf 16 augustus tot uiterlijk 30 augustus 2012. We hebben hiervoor gekozen, omdat veel kinderen nu nog niet weten wanneer ze verhinderd zijn. Je hebt nu nog geen rooster van school en ook nog niet wanneer je moet sporten of trainen. Graag inschrijven met een login. Voordeel hiervan is, dat je tot aan de sluitingsdatum zelf verhinderingen kunt wijzigen via internet.

Alles nog even op een rijtje:

Vanaf 16 augustus tot uiterlijk 30 augustus 2011 kun je inschrijven via www.toernooi.nl bij Atalanta Clubkampioenschappen Jeugd 2013

Wanneer:  Zaterdag 7 t/m zondag 22 september 2012

Soort toernooi:  Intern Atalantatoernooi voor alle jeugdleden
Speelsterkte:  Alle
Inschrijven:  Individueel
Kosten:   € 5,00 per onderdeel p.p.
Inschrijving:  www.toernooi.nl

Let op: Iedereen schrijft individueel in. Bij dubbel aangeven naam partner of partner gezocht.
Sluitingsdatum inschrijving: 30 augustus 2013
Toernooileiding: Pauline Deckers en Ria Fielmich
Mocht je nog vragen hebben, mail ons!
email:

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...