tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 19 juni 2013

Nieuwsbrief 19 juni 2013

   


 


Girls & boys gezocht voor het finaleweekend Open Toernooi 22 en 23 juni aanstaande
Zoals je misschien weet, wordt er deze week bij de senioren hard gestreden tijdens het Open Toernooi van tc Atalanta. Voor het finaleweekend zijn we op zoek naar meiden en jongens in de leeftijd van 10 tot 14 jaar die het leuk vinden om tijdens de halve finales op zaterdag en/of op de finaledag op zondag deel uit te maken van de banenploeg. Dit houdt in: banen slepen na afloop van een spannende partij, zorgen voor voldoende water enzovoorts. Kortom: zorgen dat het de spelers op de banen aan niets ontbreekt. Leuk? Stuur dan een mail naar en meld je aan. Geef ook even aan wanneer je kunt (zaterdagmorgen, zaterdagmiddag, zondagmorgen of zondagmiddag).

Klooftoernooi zondag 30 juni
Bij het klooftoernooi dubbelt een jeugdlid met een seniorlid. Dit mag je vader of moeder zijn, oom of tante of een ander seniorlid van de vereniging. Het leeftijdverschil moet minimaal 15 jaren zijn. We starten met koffie, limonade en iets lekkers. Wedstrijdjes worden op mini,- driekwart- en heel veld gespeeld. We spelen 'Rond de baan' voor de junioren én voor de senioren (onder aanmoediging van de junioren). 
Inschrijven kan alleen via www.toernooi.nl. Contactpersonen zijn Daphne van Nuys en Nyske Grootveld.

Tennisslaapfeestje vrijdag 5 juli
Ben je minimaal 6 en niet ouder dan 10 jaar en dol op logeren? Dan moet je je zeker aanmelden voor het Tennisslaapfeestje! Dit kan vanaf aankomend weekend via www.toernooi.nl “slaapfeestje voor de jeugd van Atalanta”,
maar je kunt ons voor de zekerheid nu ook alvast een mailtje sturen. Wees snel, want het maximale aantal deelnemers is beperkt! Het tennisslaapfeestje wordt al een echte traditie. De afgelopen jaren waren er steeds 15 tot 25 kinderen en was het een groot succes! Op vrijdagmiddag 5 juli verwachten wij je om 17:00 uur in het clubhuis van Atalanta.
 Wat neem je mee?
-> Je tennisracket.
-> Luchtbed/matje + slaapzak.
-> Pyjama+tandenborstel+handdoek.
 Wat gaan we doen?
We gaan natuurlijk niet alles verklappen maar je mag best alvast iets weten.
-> Om 17:00 uur ben je in het clubhuis van Atalanta. We drinken wat en de papa’s en/of mama’s mogen gerust nog even blijven én ze kunnen dan mooi even het inschrijfgeld betalen.
-> Rond 17:30 gaan we de baan op en gaan we tennissen en spelletjes doen.
-> Na het eten gaan we op pad voor een heuse spelletjesspeurtocht.
-> Daarna gaan we een lekker plekje zoeken om te gaan slapen.
-> Als we uitgeslapen zijn beginnen we de volgende dag natuurlijk met een warming-up in pyjama.
-> Na het ontbijt gaan we nog even lekker tennissen.
-> Rond 10uur komen je papa en/of mama je ophalen en zwaaien wij je uit.
Heb je nog vragen? Bel of mail dan nog eventjes met één van ons tweeën: Brenda Vial:  030-2888027 / of Léonie van der Maale:  030-2897476 /

Minitennis- en driekwarttoernooi op woensdagmiddag 10 juli 2013
Op woensdag 10 juli a.s. is het weer zover: het jaarlijkse minitennistoernooi op Atalanta. De afgelopen jaren deden steeds bijna 100 kinderen mee en dit jaar hopen we natuurlijk weer op zo’n grote groep!
Dit officiële KNLTB-toernooi is bedoeld voor kinderen t/m 10 jaar. Afhankelijk van de ervaring van het kind wordt er gespeeld op mini- of driekwartveld.
Het toernooi duurt van 13.45 tot 16.30 uur en elk kind speelt minimaal drie wedstrijdjes. Het minitennistoernooi is bedoeld voor kinderen van alle niveaus! De wedstrijdjes worden ingedeeld op leeftijd en op niveau, zodat alle deelnemertjes een heerlijke middag kunnen
hebben. We nodigen dan ook álle kids uit Houten en omgeving van 10 jaar en jonger uit om zich in te schrijven. Dus ook expliciet alle kinderen die net met tennis zijn begonnen!
Voor veel kinderen betekent zo'n minitennistoernooi een eerste kans om wedstrijdjes te spelen. Een spannend moment natuurlijk! Mocht je twijfelen, overleg dan met de trainer of de organisatie.
Geef bij opgave aan of je op mini- of driekwartveld wilt spelen. Je kunt je aanmelden op www.toernooi.nl. Als je zoekt op ‘Atalanta’ vind je het toernooi direct. Hiervoor heb je het KNLTB-lidmaatschapsnummer nodig,
dus houd het KNLTB-pasje bij de hand!
Voor aanvullende vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met Brenda Vial () of Léonie van der Maale ()
LET OP: doordat de kinderen steeds 20 minuten spelen en dan 20 minuten wachten, is het NIET mogelijk om rekening te houden met tennislessen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Clubkampioenschappen jeugd van 7 t/m 22 september 2013
Natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer tegelijk met de senioren onze jeugdclubkampioenschappen. Van mini's t/m 17 jaar: alle categorieen doen weer mee! En natuurlijk organiseren we ook weer allerlei leuke activiteiten
speciaal voor jullie naast de baan. Inschrijven kan via www.toernooi.nl vanaf 16 augustus 2013. Sluitingsdatum inschrijven: 30 augustus 2013

Strippenkaart
Ook dit jaar is er weer een strippenkaart voor alle jeugdleden. Op de strippenkaart kun je bijhouden aan hoeveel activiteiten je dit tennisseizoen hebt meegedaan. De strippenkaart wordt bij elke activiteit uitgedeeld.
Als je eenmaal een strippenkaart hebt krijg je bij elke activiteit een stempel. Het is dus belangrijk dat je deze kaart telkens weer meeneemt om zoveel mogelijk stempels te verzamelen van de activiteiten.
Heb je aan het einde van het seizoen 5 stempels, dan kun je ‘m inwisselen en ontvang je een leuk cadeautje. Omdat het openingstoernooi dit jaar door de kou niet doorgegaan is, krijgen jullie de eerste stempel van ons.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...