tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 14 juni 2013

Nieuwsbrief 14 juni 2013

   


 


Kwast Consult Atlanta Open 2013
Morgen start ons eigen Open Toernooi. Met zo’n 500 deelnemers wordt het vast weer een prachtige week. Ook als je je niet ingeschreven hebt, dan ben je natuurlijk van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Let vooral op de wedstrijden in sterk bezette categorie 2. Dat is tennis van een hoog niveau, zoals je zelden in de regio kunt zien.
Alle informatie over te spelen wedstrijden vind je op www.toernooi.nl. Even zoeken naar Atalanta en je krijgt alle gegevens te zien. Verder kun je het toernooi volgen via de Facebook-pagina van Atalanta Open Toernooi.
Naast veel mooi tennis is er nog van alles te beleven. De activiteitencommissie heeft het volgende in petto:

Nevenactiviteiten
Nog één nachtje slapen en dan start het Kwast Consult Atalanta Open 2013 toernooi. Het thema van dit jaar is ‘Bierfeste’. Het park van tc Atalanta is geheel in stijl aangekleed met lange biertafels.  Het spijkerslaan en de schlagermuziek zullen tijdens het toernooi zeker niet ontbreken. En raad jij hoeveel bierdopjes er in de bierpullen zitten, maak je kans op een leuke zomerse prijs! Jij komt toch ook het finale weekend biersjoelen en je maatje verslaan tijdens een bierfiets race?
Binnen dit thema kan er ook elke avond een heerlijke maaltijd genuttigd worden in het clubhuis. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod van Baan 14. En traditiegetrouw worden er op de finale dag natuurlijk weer aardbeien geserveerd.
We zien je graag volgende week op ons park.
Auf Wiedersehen, Tschüss
De Activiteitencommissie

Baan 14
Ook tijdens het Open Toernooi zal Baan 14 zorgen voor een heerlijke maaltijd.
Zo serveren wij dagelijks een Wiener Schnitzel, Bratwurst mit Pommes frites en Frankfurter Wurstl mit Brot. Heerlijk met een lekker biertje!
Maar ook kun je weer terecht voor een kipsaté, pizza of heerlijke verse broodjes. Of wat dacht je van Pasta Bolognese, Oosterse Kipsalade en ga zo maar door….
We hopen dat het net zo’n succes gaat worden als het Tapas Buffet. We willen dan ook nog graag even speciaal Fred en Karin van People 4 All bedanken voor alles wat ze voor ons gedaan hebben!
En natuurlijk ook alle vrijwilligers die ons hebben geholpen in de keuken of achter de bar willen we langs deze weg bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de voorjaarscompetitie!
We kunnen ook tijdens het open toernooi wel wat hulp gebruiken, ook al is het maar een uurtje!
We wensen alle deelnemers een heel gezellig, sportief en succesvol toernooi!!
Roelie Stevens, Baan 14

Clubkampioenschappen
Het ene toernooi is nog niet begonnen of het volgende dient zich al aan. Van 7 t/m 22 september houden we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Ieder lid, jong en oud, kan meedoen in een passende categorie. De inschrijving voor de senioren is al opengesteld op www. toernooi.nl. De jeugdleden krijgen binnenkort bericht via een speciale Digitale Vlinder voor de jeugd

Klooftoernooi
Op zondag 30 juni vindt het Klooftoernooi plaats. Een juniorlid speelt dan met een senior. De jeugdleden hebben hierover al een uitnodiging ontvangen. Alle informatie is te vinden in de bijlage.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...