tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 19 mei 2013

Nieuwsbrief 19 mei 2013

   


 


Inschrijven voor najaarscompetitie
Vóór 15 juni moet je je aanmelden voor de najaarscompetitie. Alle informatie daarover en het inschrijfformulier vind je in de bijlage

(Muzikaal) en sportief slotweekend competitie op 1 en 2 juni
Zoals we gewend zijn, gaan we op beide dagen de kampioenen huldigen en een glas drinken met de degradanten! Vanaf ongeveer 18.00 uur verzorgen Stefan en Glen op hun bekende wijze een muzikaal festijn met gewone plaatjes en livemuziek; ze gaan gewoon door, vanaf het punt waar ze destijds bij het lustrumfeest gestopt zijn. De exacte aanvang hangt af van het feit of er op dat moment nog veel gespeeld wordt. In dat geval beginnen we met een rustig muziekje.
Eindtijden: zaterdag rond 23.00 uur en zondag rond 22.00 uur.
Maar de inwendige mens is ook belangrijk!! Baan 14 (Richard en Roelie) zorgt op beide dagen voor een overheerlijk Tapas Buffet.  Vlees, vis en vegetarische hapjes. En voor de liefhebbers een Crème Catalan(t)a toe! Voor de kinderen kun je ook kiezen voor een pizza Margharita of een patatje.
Tapas buffet:
-  Inschrijving vanaf heden aan de bar op Baan 14 (gelijk betalen)
-  Kassabon geldt als bewijs van betaling (staat op naam).
-  € 10.00 p.p.  Hiervoor kun je 2 x een bordje  tapas halen.
-  Pizza voor de kinderen  € 5,00.
-  Op de dag van de afsluiting ontvang je 2 bonnen voor de tapas of bon Pizza(afhalen aan de bar).
-  Vanaf 17:00 uur is het buffet geopend.
We hopen dat veel competitieteams aanwezig  zullen zijn. Ook de niet-competitie spelers zijn van harte welkom!
De eventuele kampioenen die op de andere speeldagen spelen: graag even aangeven of jullie op zaterdag of zondag aanwezig zijn via een mail naar .
KOM DE KAMPIOENSKANDIDATEN AANMOEDIGEN!!
OP ZATERDAG EN ZONDAG SPELEN ER TEAMS THUIS, DIE KAMPIOEN KUNNEN WORDEN. OP ZONDAG 2 JUNI SPELEN OOK MIXED 1 EN MIXED 2 THUIS

Kwast Consult Atalanta Open
Tot 6 juni kun je je nog via www.toernooi.nl inschrijven voor ons eigen Open Toernooi, dit jaar gesponsord door het geotechnisch adviesbureau Kwast Consult. Er wordt gespeeld van 15 t/m 23 juni. En kom vooral ook kijken naar spetterend tennis van de spelers in categorie 2.

Schrijf je nu in voor het Open Jeugd Toernooi van tc Atalanta 2013
Het wordt al weer de 7e keer dat we het Open Jeugd Toernooi gaan organiseren. Net als andere jaren doen we dat in de eerste week van de zomervakantie. We starten op maandag 22 juli en bij veel inschrijvingen wordt er ook gespeeld in het voorweekend van 20 en 21 juli. Dus als je nog niet op vakantie bent en je je vakantie gezellig en sportief wilt beginnen, schrijf je dan in!
Jongens en meisjes kunnen zich inschrijven voor de single, dubbel en mixed in de leeftijdscategorieën t/m 8, t/m 10, t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar.
De finales worden gespeeld op zaterdag 27 juli, zodat werkende ouders ook naar julie kunnen komen kijken. Ook organiseren we veel activiteiten op en rond de baan. We maken er een superleuk toernooi van voor iedereen!
ls je mee wilt doen dan kun je je nu al inschrijven op www.toernooi.nl. Natuurlijk kun je bij vragen altijd een mailtje sturen naar .
Wij hopen je in juli te zien aan onze wedstrijdtafel!
De Open Jeugd Toernooicommissie: Irene, Hetty, Paula, Hans, Silvia en Mathijs

Open Houtense Kampioenschappen
Van 3 t/m 11 augustus organiseert TC Houten haar jaarlijkse toernooi. Voor de best presenterende Houtense vereniging is de beker beschikbaar. Het wordt tijd dat tc Atalanta die weer eens wint. Schrijf je dus in via www.toernooi.nl.

Clubkampioenschappen 2013
Van 7 t/m 22 september vinden de clubkampioenschappen weer plaats. Vanaf 1 juni is het mogelijk om in te schrijven via toernooi.nl. Alle leden kunnen meedoen, dus ook daluurleden. Zoals vorig jaar kun je ook nu inschrijven voor de categorie: DD, HD en GD 7/8 55+. Voor alle categorieën geldt dat er alleen gespeeld wordt als er zich voldoende leden voor de betreffende categorieën aanmelden. Vorig jaar deden er een 298 leden mee en zijn er 413 wedstrijden gespeeld. We hopen dat aantal dit jaar minstens te evenaren.
Als je nog geen log-in hebt voor toernooi.nl moet je die aanmaken, want het is verplicht om met een log-in in te schrijven. Voordeel hiervan is dat je tot aan de uiterste inschrijfdatum, 30 augustus, zelf je beschikbaarheid nog kunt aanpassen. Als je e-mail of je 06 nummer dit jaar is veranderd, denk er dan aan om dit eerst aan te passen voordat je je inschrijft.
De eisen voor de beschikbaarheid zijn:
- Bij deelname aan 3 onderdelen: volledige beschikbaarheid
- Bij deelname aan 2 onderdelen 3 hele dagen van de eerste 2 weekenden, 3 avonden van de eerste en 3 avonden van de tweede week beschikbaar zijn
- Bij deelname aan 1 onderdeel 1 hele dag in het eerste en 1 hele dag in het tweede weekend, 3 avonden van de eerste en 3 avonden van de tweede week beschikbaar zijn.
- Bij dubbelspelen beschikbaarheid goed op elkaar afstemmen zodat jullie samen voldoende beschikbaar zijn.
Dus schrijf je in voor de clubkampioenschappen tussen 1 juni en 30 augustus! Denk eraan, als je in augustus op vakantie gaat, dat je voor de vakantie inschrijft. We kijken uit naar een gezellig toernooi met een maximaal aantal deelnemers!
We zoeken nog enkele leden die gedurende het toernooi een paar keer een tafeldienst willen draaien. Ben je daarvoor beschikbaar, stuur dan svp een mail aan:
De commissie clubkampioenschappen: Renilde Cottaar, Donny Appelhof, Aletta Vonk, Nienke van Hees, Erik Geelen en Egbert van der Ven.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...