tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 25 april 2013

Nieuwsbrief 25 april 2013

   


 


Invallers gezocht
Op zondag 5 mei wordt er volop competitie gespeeld. Het blijkt dat er nogal wat spelers op vakantie zijn. Heb je zin om eens in te vallen, stuur dan een mail aan . We hebben spelers van allerlei niveau nodig!

Atalanta Open 2013
Van 15 t/m 23 juni aanstaande vindt ons jaarlijkse Open Toernooi weer plaats. Het belooft weer een geweldige week te worden, zowel op als naast de baan. We organiseren wederom een categorie-2 toernooi. Dit zal dus vele mooie potten opleveren. Daarnaast is de activiteitencommissie druk met de organisatie van vele leuke activiteiten. Onze nieuwe pachter, baan 14, zal dagelijks zorgen voor een hapje en een drankje. Schrijf je dus snel in via www.toernooi.nl.

Toptennis bij tc Atalanta
A.s. zondag, 28 april, spelen alle topteams van onze club thuis. Van ’s morgens vroeg tot laat in de middag kun je genieten  van hele leuke partijen. Kom je ook eens kijken?

Baan 14, de eerste weken
Zo, de kop is er af. Gestart in de meest drukke tijd van het jaar, de voorjaarscompetitie. De reacties van de leden zijn hartverwarmend. Fijn om te horen dat zo velen de veranderingen toejuichen. De bar goed runnen in deze tijd kan niet zonder hulp. Grote dank dan ook naar de leden die ons helpen iedereen van een hapje en een drankje te voorzien. Naast de diverse leden zullen jullie de komende weken vaker een vast gezicht achter de bar zien. Jorn Vermeer loopt 10 weken stage in het kader van zijn opleiding. Speciale dank naar Hans Leenen. Heel wat uurtjes heeft hij al op Baan 14 doorgebracht en geholpen met diverse inrichtingszaken zoals de loungebanken op het terras. Ook Marcel van Dam heeft hierbij flink geholpen en Joop van Dam heeft ook laten zien dat hij het meten en zagen nog niet verleerd is.
We willen met Baan 14 er voor zorgen dat leden altijd terecht kunnen voor een drankje. De openstelling is ruim. Vanaf 9 uur tot 24.00 uur. Er zijn momenten waarop zo weinig getennist wordt dat de tijden aangepast worden. Zo zal het voorkomen dat er dagdelen zullen zijn waarop Baan 14 gesloten is. Dit zullen we via de site van tc Atalanta en die van Baan14.nl aangeven.
Onze eerste ervaringen zijn positief. Het is hard werken maar ontzettend leuk. Jammer wel dat we door de drukte wat minder meemaken van de wedstrijden tijdens de competitie. Altijd leuk om het geploeter op de banen te volgen, zeker vanaf een zonnig terras.
Schroom niet om zaken aan ons door te geven die jullie opvallen. Zaken die goed gaan en zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Goede tips of opbouwende kritiek zijn altijd welkom. De komende weken zullen we blijven werken aan diverse zaken in het clubhuis. Zo is er de wens om de ruimte van de oude bestuurskamer om te bouwen in een fijne zitplek met tv en speelruimte voor de jonge kinderen. Verder zal Baan 14 activiteiten gaan ontplooien die we via FB, Baan14.nl, de Digitale Vlinder en de site van tc Atalanta zullen communiceren. Blijf ons volgen!
Vanaf onze kant willen we voor nu in ieder geval 3 zaken even onder de aandacht brengen. 
Er zijn tassenkasten en we vragen jullie dringend om hiervan gebruik te maken, ook al zit je maar een paar minuten in het clubhuis voordat je weer de baan op gaat.
We hebben een nieuwe koffiemachine met verse bonenkoffie. Helaas is de capaciteit van dit soort machines niet toereikend voor piekmomenten. Dus als er veel teams tegelijkertijd koffie voor zichzelf en de tegenstanders bestellen zullen we voor die momenten koffie tappen uit kannen die we net vers gezet hebben. Op zo’n moment even geen cappuccino. Sorry hiervoor. Tijdens de competitie kunnen de teams zelf taart of koeken meenemen. Wij zetten op de bar kartonnetjes, servetten en vorkjes klaar. Het zou fijn zijn als de teams zelf even de tafels afruimen als ze van tafel weggaan. Nu lopen wij vaak de troep op te ruimen. Vooral vervelend als we merken dat veel kartonnetjes en servetten van de tafels op het terras waaien. Geeft troep en ergernis. We hopen op jullie medewerking. En natuurlijk houden we graag de goede gewoonte in ere wat betreft het terug brengen van lege kopjes en glazen.
Het mooie weer mag komen. Wij zijn er klaar voor en hopen jullie heel vaak te zien op Baan 14.
Richard en Roelie

Toegangshek
Met je toegangspas kun je het hek openen om het park op te komen. Helaas is de kaartlezer aan de buitenkant van het hek kapot. Als het hek gesloten is, dan moet je even tussen de spijlen door de pas langs de lezer aan de binnenkant halen. Dan gaat het hek ook open.

Sleutel  gezocht
Heb jij onlangs een over het hek gespeelde bal opgehaald? Dan graag de sleutel van het hek terugbezorgen. Misschien zit hij in je tennistas. Er zit een groot geel label aan, dus in je broekzak zal je hem niet vinden

Tossen op woensdagochtend en maandagavond
Ken je nog weinig medeleden of heb je zin om eens met andere mensen te spelen? Dan ben je welkom op woensdagochtend. Om 9 uur begint het ‘tossen’: iedereen die komt wordt willekeurig gekoppeld aan drie medespelers voor een gezellig partijtje van drie kwartier. Daarbij wordt stiekem wel wat rekening gehouden met je speelsterkte. Na een kopje koffie begint een tweede ronde.  Graag een minuut of tien voor aanvang aanwezig zijn.
Je bent natuurlijk ook welkom voor het tossen op maandagavond vanaf half 8. Dan spelen we 4 rondes. Je kunt zonder problemen ook later aanschuiven.

Nieuwe jeugdtrainer
Freek Clerk, dat ben ik. Woonachtig in Zeist en speel daar bij Shot, op zaterdag ook nog herencompetitie. Daarnaast ben ik actief voor de club door in de organisatie van het Open Toernooi te zitten. Mijn eerste ervaringen als tennistrainer heb ik opgedaan in de omgeving van Nijmegen. Na 7 jaar actief te zijn geweest bij een grote recreatieve vereniging ben ik naar het midden van het land gekomen en heb ik achtereenvolgens bij Shot, ALTA en de laatste 8½ jaar bij Soestdijk gewerkt. Bij alle clubs heb ik aan veel verschillende doelgroepen training gegeven: jeugd en volwassenen, recreatief en prestatief niveau.
Komend zomerseizoen ben ik verantwoordelijk voor de jeugdselecties bij tc Atalanta. Daarnaast zal ik ook jeugdtrainingen en een aantal seniorentrainingen verzorgen, deze trainingen zal ik geven op dinsdag, woensdag en donderdag.
Naast tennis zijn skiën en golf andere sporten waar ik me graag mee bezig hou. Daarom ben ik momenteel, naast het geven van deze tennistrainingen, bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf in het verzorgen van golfreizen naar Spanje. Als je hier meer over wilt weten dan kun je vanaf half april mijn website bezoeken: www.jouwgolfreis.nl, en je mag me hierover natuurlijk altijd aanspreken op het park.
Freek Clerk, e-mail: , tel.nr.: 06-53898061

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...