tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 1 april 2013

Nieuwsbrief 1 april 2013

   


 


Verhuur horeca gedeelte van het clubhuis nu definitief
Na een maandenlange voorbereiding en vele gesprekken zijn vandaag 1 april, geen grap, de laatste hobbels gladgestreken met betrekking tot de verhuur van het horeca gedeelte van ons clubhuis.
Roelie Stevens zal de huurder worden en zij zal bijgestaan worden door Richard Plomp.
Het is de bedoeling dat zij op 2 april gaan starten.
Wat ga je als lid hiervan merken?
Het clubhuis zal vaker open zijn. De bedoeling is je dat ook tijdens trainingsuren naar binnen kunt om een drankje of een hapje te nuttigen. Ook tijdens de verschillende competities zal dit het geval zijn.
Daarnaast zal er de mogelijkheid geboden worden om een eenvoudige maaltijd te nuttigen.
Wat erg plezierig zal zijn is dat het bemensen van bar en keuken en de hele organisatie hieromheen niet meer de verantwoording van de leden is. Dat wil niet zeggen dat we niet af en toe een oproep zullen doen om tijdens drukke perioden te assisteren. Denk hierbij aan de competitie in het weekend, het open toernooi en de clubkampioenschappen.
Wat niet meer kan is nuttigen van meegebrachte eetwaren in het clubhuis, b.v. toastjes en salades die voorheen meegebracht werden door competitieteams voor na de wedstrijd. Er komt wel de mogelijkheid om iets van stokbrood e.d. te bestellen. Wel mag de zelfgebakken- dan wel gekochte taart nog genuttigd worden.
Als laatste gaan de prijzen omhoog. Dit kan niet anders, maar daar tegenover staat dat de leden en daarmee de vereniging “ ontzorgd ”  worden.
Ik heb nog een tegoed op mijn KNLTB-pas staan, wat gebeurt hiermee?
Het tegoed zal overgaan naar de huurder. Mocht je het hiermee niet eens zijn, dan kun je dit voor 8 april aangeven bij Tom Drewes, penningmeester, middels een bericht  aan penningmeester@tcatalanta.nl. Hij zal er dan voor zorgen dat je het tegoed teruggestort krijgt.
Duur van de overeenkomst
De bedoeling is om voor een lange periode met elkaar in zee te gaan; minimaal 5 jaar met de intentie om dit voor dezelfde periode te verlengen.
Nog even dit
Op korte termijn zal het contract getekend worden. We zullen hier nog extra aandacht aan besteden.
Het bestuur is verheugd dat met de komst van een huurder voor het horecagedeelte van het clubhuis een van de uitgangspunten van het beleidsplan gerealiseerd is. Aandacht van en voor de leden, door het clubhuis als centrale ontmoetingsplaats voor onze leden te beschouwen of je nu wel of niet tennist. Ik realiseer me terdege dat we niet alle leden hiermee een plezier doen en dat de angst onder enkele leden aanwezig is dat we hiermee een gedeelte van onze onafhankelijkheid prijs geven. Het is de uitdaging voor Roelie en Richard om het ongelijk van deze leden te bewijzen. Ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt gelet op hun betrokkenheid bij onze vereniging van.
Namens het bestuur wensen wij Roelie en Richard veel succes met hun nieuwe start. Laten we er met z’n allen wat moois van maken!
Oproep
Richard en Roelie kunnen de komende dagen zeker nog wat hulp gebruiken om alles schoon te maken en bij allerlei andere zaken te helpen. Aanmelden kan door te bellen naar het clubhuis, 030-6380566 of naar Roelie 06-30589191.
Sander Komijn, voorzitter tc Atalanta

De toestand van de banen
Gezien het weer kan er voorlopig alleen op de rode banen gespeeld worden. Met de trainers is afgesproken dat er deze week na 20 uur slechts op twee banen getraind gaat worden, zodat er drie banen voor vrij spelen beschikbaar zijn. In de loop van de week zal er gekeken worden of de competitie in het weekend door kan gaan.

Tennispas en A t/m Z
De leden die hun tennispas niet opgehaald hebben kregen die toegestuurd via de post. Ons jaarboek, A t/m Z, is vanwege de kosten niet meegestuurd. Heb je A t/m Z nog niet, dan kun je een exemplaar meenemen uit het clubhuis.

Toegangspas
Als er niemand op het park is, kun je het toegangshek en het clubhuis toch in als je een elektronisch toegangspasje hebt. Dit is te bestellen via een mail aan . Je krijgt dan tegen betaling van € 10 borg een pasje.

Strippenkaart voor de jeugd
Wie afgelopen jaar mee heeft gedaan aan onze jeugdactiviteiten heeft ongetwijfeld een strippenkaart met stempels erop. Iedereen met 4 stempels of meer kan deze inleveren voor een leuk cadeautje.
Wie de strippenkaart nog niet heeft ingeleverd op het olieballentoernooi kan dit nog doen tot zondag 7 april, op één van de volgende 4 adressen:
  1. Brenda Vial, Centraalspoor 24, 3994 VC Houten
  2. Ria Fielmich, Vuurvlinderberm 62, 3994 WJ  Houten
  3. Daphne van Nuys, Vijverwater 9, 3991 ML Houten
  4. Léonie van der Maale, Goudmos 28, 3994 KM Houten
Mocht er een stempel ontbreken op je strippenkaart bij een activiteit waaraan je wel hebt meegedaan, schrijf dat er dan op! Dan kijken we het na en kun je toch je cadeautje ontvangen bij 4 stempels.

Het tennisseizoen staat weer voor de deur, vul de vragenlijst in en win leuke tennisprijzen!
Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar het communicatiegedrag van de 35-plus tennisser bij de aankoop van een nieuw tennisracket. Bent u 35 jaar of ouder en vind u tennis ook zo’n leuke sport, dan ben ik opzoek naar u!
Het invullen van de vragenlijst  duurt ongeveer 8  minuten. Onder de respondenten worden leuke prijzen verloot zoals een tennisracket, tennistas en rugzak. Klik op deze link: http://www.thesistools.com/web/?id=329424 Of plak deze link in een nieuw tabblad om de vragenlijst te openen. Alvast bedankt.
Laura van Schaik


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...