tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 21 maart 2013

Nieuwsbrief 21 maart 2013

   


 


Alweer een Digitale Vlinder?
Bij het begin van een nieuw seizoen is er van alles te melden. Vooral al er zaken anders lopen dan je gedacht hebt, zoals rond de baansituatie. Een ook als er goed nieuws is, in dit geval over de verpachting van het clubhuis. Vandaar nu alweer een Digitale Vlinder.

Slecht weer
Het zit de baanonderhoudscommissie niet mee! Door de weersomstandigheden zijn de groene Canada Tenn-banen zó zacht dat er niet gewalst kan worden. Ze zijn dus nog steeds niet bespeelbaar en dat kan, gezien de voorspellingen nog wel tot komende woensdag duren. Op de website is te zien of er wel of niet gespeeld kan worden.
Het groot onderhoud van baan 1 t/m 4 is nog niet uitgevoerd. Die banen worden wel z.s.m. speelklaar gemaakt, maar ergens na Pasen zullen ze even niet beschikbaar zijn.
De rode ARC-banen zijn wel bespeelbaar.

Gaan de activiteiten door?
Door de baanproblemen wordt de competitietraining van a.s. zaterdag aangepast. Aanvoerders hebben hierover bericht gekregen.
De openingstoernooien gaan zondag ook door! De jeugd wordt om half 10 verwacht, de senioren beginnen om 13 uur. De G-tennissers spelen niet.
Maandag a.s. kunnen potentiële leden kennis maken met tc Atlanta in het kader van de Open Tennisdagen. Belangstellenden kunnen deelnemen aan een clinic o.l.v. Stephanie Rottier of meedoen met het tossen.

Goed nieuws: pachter gevonden
Het bestuur is verheugd dat zij kan melden dat de zoektocht naar een pachter geslaagd is. Afgelopen week is overeenstemming bereikt met Roelie en Richard Plomp. Momenteel wordt dit uitgewerkt tot een formeel contract, dat per 1 april zal ingaan.
Het zal duidelijk zijn dat dit tot een aantal veranderingen zal gaan leiden. De details hiervan zullen binnenkort gecommuniceerd worden.

Toptennis in de voorjaarscompetitie bij tc Atalanta
In het weekend van 6 en 7 april start de voorjaarscompetitie bij de drie tennisverenigingen in Houten. Tc Atalanta doet mee met maar liefst 55 competitieteams. Het belooft dus een mooi seizoen te worden. Zeker omdat tc Atalanta met twee mixed teams in de 2e klasse op zondag een primeur heeft. Op 7 en 14 april en op 5 mei spelen beide teams thuis. De aanvangstijd is 10.30 uur.
Op zaterdag speelt tc Atalanta ook op niveau met het eerste mixed team in de eredivisie en het eerste herenteam in de hoofdklasse. Zij spelen op 13 en 27 april beiden thuis vanaf 13.30 uur.
Kom dus eens op zaterdag of zondag een kijkje nemen als je van dichtbij tennis op hoog niveau wilt zien. Je bent van harte welkom op ons park.De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...