tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 7 maart 2013

Nieuwsbrief 7 maart 2013

   


 


Agenda
In de vorige Digitale Vlinder is wat verwarring ontstaan over de data van de diverse activiteiten. Daarom nu nog eens de correcte planning:
-  zaterdag 16 maart, 15 uur: bijeenkomst voor nieuwe leden
-  maandag 18 en dinsdag 19 maart, 19-20.30 uur: uitreiking pasjes
-  donderdag 21 maart : infoavond jeugdselectie
-  zaterdag 23 maart: competitietraining
-  zondag 24 maart: openingstoernooi voor jeugd (9-13 uur) en senioren (13-17 uur)
-  maandag 25 maart: open tennisdag voor potentiële nieuwe leden
-  donderdag 28 maart: uitreiking competitiespullen voor jeugd (19 uur) en senioren (20.30 uur)
-  zondag 30 maart en maandag 1 april: training voor selectieteams

Baanonderhoud
Vanaf woensdag 6 maart vindt het jaarlijkse groot onderhoud van de Canada Tenn-banen plaats. Alleen de ARC banen zijn beschikbaar. De verwachting is dat er maandag weer op (een deel van) de groene banen gespeeld kan gaan worden. Dit hangt wel af van de weersomstandigheden! Je kunt op de website zien of de banen weer beschikbaar zijn.

Bardienst
Deze week vinden er gesprekken plaats met een potentiële pachter. We hopen dat we op korte termijn afspraken kunnen vastleggen. Tot die tijd moeten we op de oude voet doorgaan: vrijwillige diensten.
We hopen dat enkele leden een bardienst willen doen tijdens de hier boven genoemde activiteiten. Ook voor de avonden tot 1 april zijn vrijwilligers welkom, vooral voor de woensdagavond. Wil je ons helpen dan graag een mailtje naar secretaris@tatalanta.nl

Start voorjaarscompetitie
Op zaterdag 6 april barst het competitie-geweld weer los. Op deze zaterdag een vol programma met veel wedstrijden. Zondag 7 april moet je zeker in uw agenda noteren. Op deze eerste dag van de competitie spelen de mixedteams 1 t/m 7 (!!) allemaal thuis en ook nog een herenteam. Kun je meteen zien, wat Atalanta momenteel in huis heeft. Dat betekent dit jaar iedere zondag een volle bak, want er zijn 2 teams meer dan in 2012. Maar dat is wel zo gezellig op het park en in het clubhuis. Uniek in de historie van Atalanta: mixed 1 én 2 spelen in de tweede klasse! Kom genieten van toptennis op ons eigen park. Als je verhinderd bent, noteer dan 21 april en 12 mei, want dan is het bovengenoemde programma ook van kracht. En op de andere zondagen spelen dus de andere zondagteams, waaronder heren 1 en enkele jeugdteams. Op zaterdag 13 april spelen mixed 1 zaterdag (eredivisie) en heren 1 zaterdag voor de eerste keer thuis. Kortom, ieder weekend een erg leuk programma met leuke wedstrijde n en vele bekenden. En nu maar hopen op mooi weer!
Voor wat betreft het vrije spelen op deze dagen: er is gelegenheid, maar er is geen vaste vrije baan. Meld je bij de dienstdoende VCL en hij/zij gaat je een baan toewijzen. Dan kun je spelen op het moment, dat er een baan vrij komt.

Herinnering: Openingstoernooi voor de jeugd
Ook weer zo’n zin om lekker buiten te tennissen? Op zondagochtend 24 maart 2013 organiseert de Jeugdcommissie het OPENINGSTOERNOOI VOOR DE ALLE JEUGDLEDEN
De bedoeling is om een aantal ‘dubbel partijtjes’ te tennissen, met verschillende partners!
Je kunt zo weer een beetje wennen aan de buitenbanen. Ieder jeugdlid van Atalanta kan meedoen! Voor de mini’s die net lid zijn geworden hebben we verschillende balvaardigheidsspelletjes.
Je kunt je opgeven in verschillende categorieën;
·  beginnende mini’s (net lid)
·  mini’s met ervaring
·  driekwart veld
·  hele baan t/m 11 jaar
·  hele baan 12 t/m 17 jaar
Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met speelsterkte en leeftijd.
Iedereen kan meedoen!
Let op! Je kunt je inschrijven tot 17 maart a.s. Het liefst via toernooi.nl.
Indien dat niet lukt stuur dan een mailtje aan
Bij slechte weersomstandigheden kan het toernooi worden afgelast, kijk hiervoor op de site van Atalanta.
Van ouders bij de jongste jeugd (mini en driekwart) wordt verwacht dat ze tellen bij hun kinderen. Bij de beginnende mini’s hebben we wat hulp nodig van ouders om een groepje te begeleiden.  Wilt u als ouder onze jongste jeugdleden begeleiden, meldt u dan aan bij de opmerkingen.
Namens de Jeugdcommissie: Daphne van Nuys: 030 – 65 75 269 en Joris Teunissen: 030 – 25 40 298

Sportives
Bij de vorige Digitale Vlinder was een bijlage gevoegd van Sportives, de sportzaak van onze sponsor David Hofman. Deze bijlage was niet te lezen door en te lage resolutie. Daarom nu een nieuwe poging.De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...