tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2013 › Nieuwsbrief 25 februari 2013

Nieuwsbrief 25 februari 2013

   


 


Agenda
In de komende weken barst het nieuwe seizoen weer los. De volgende activiteiten staan op het programma:
-  tot 1 maart: inschrijven voor training
-  zaterdag 16 maart: bijeenkomst voor nieuwe leden
-  maandag 18 en dinsdag19 maart: uitreiking pasjes
-  donderdag 21 maart: infoavond jeugdselectie
-  zaterdag 23 maart: competitietraining
-  zondag 24 maart: openingstoernooi voor jeugd en senioren
-  maandag 25 maart: open tennisdagen
-  donderdag 21 maart: uitreiking competitiespullen voor jeugd en senioren
-  zondag 30 maart en maandag 1 april: training voor selectieteams
Hieronder vind je informatie over een aantal van de genoemde activiteiten.

Inschrijven voor training
Wil je deze zomer nog training krijgen? Dan kun je je tot 1 maart nog inschrijven via de website van de tennisschool BTA: www.balance-tennis.com

Schrijf je nu in voor het openingstoernooi voor senioren op zondag 24 maart 2013
Op zondagmiddag 24 maart tussen 13.00 - 17.00 uur trappen we het seizoen voor de senioren officieel af met het Openingstoernooi.
Misschien heb je de hele winter niet getennist? Kom dan deze middag het stof van je racket spelen. Heb je in de winter wel getennist? Dan kun je deze middag je vooruitgang testen in de buitenlucht en het Atalantagevoel een boost geven. Je speelt een paar partijen in wisselende dubbelcombinaties.
Voor nieuwe leden is het helemaal de middag om goed te starten. We helpen je zowel op als buiten de baan je weg te leren vinden.
Praktische Informatie Openingstoernooi.
Wanneer ? Zondag 24 maart van 13.00 - 17.00 uur.
Voor wie ?         Voor alle seniorleden van alle niveau's
Kosten ? Geen.
Inschrijven?  Mail uiterlijk 15 maart naar  en vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, je mailadres en speelsterkte. Ben je nieuw lid? Zet dat er dan even bij.
Namens de Commissie Recreatieve Toernooien, Quint en Hanneke

Kick Off Event voor alle jeugdleden
ZONDAG 24 maart VAN 9.00 – 12.30 UUR
Ook weer zo’n zin om lekker buiten te tennissen? Op zondag 24 maart 2013 organiseert de Jeugdcommissie het ATALANTA KICK OFF EVENT 2013!
De bedoeling is om een aantal ‘dubbel partijtjes’ te tennissen, met verschillende partners!
Je kunt zo weer een beetje wennen aan de buitenbanen. Ieder jeugdlid van Atalanta kan meedoen!
Je kunt je opgeven in verschillende categorieën
•  miniveld
•  driekwart veld
•  hele baan t/m 11 jaar
•  hele baan 12 t/m 17 jaar
Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met speelsterkte en leeftijd. Iedereen kan meedoen!
Je kunt je inschrijven tot 17 maart a.s., het liefst via toernooi.nl. Indien dat niet lukt stuur dan een mailtje aan
Bij slechte weersomstandigheden kan het toernooi worden afgelast, kijk hiervoor op de site van Atalanta. Wilt u als ouder onze jongste jeugdleden begeleiden bij dit event, meldt u dan aan bij de opmerkingen.
Namens de Jeugdcommissie: Daphne van Nuys & Joris Teunissen

Pasjes ophalen
De factuur voor de contributie is op 22 februari per e-mail aan u toegestuurd. Op het afhangbord zijn de 2011 pasje t/m 31 maart nog te gebruiken.
Wanneer nieuwe leden voor het uitreiken van de pasjes willen tennissen kunnen zij bij de coördinator Digitaal Afhangsysteem Ada van Goor een tijdelijke pas aanvragen via
De pasjes kunnen worden opgehaald in het clubhuis op maandag 18 en dinsdag 19 maart a.s. van 19.00 tot 20.30 uur. Er wordt dan € 5,00 per volledig lidmaatschap terugbetaald. Pasjes welke niet worden opgehaald worden, nadat de contributie is voldaan, per post opgestuurd. U ontvangt dan géén € 5,00 retour.
Alleen aan leden die betaald hebben of via incasso betalen worden de pasjes uitgereikt.
Nieuwe leden kunnen hun pasje ook ophalen op de kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe leden (zie onder)
Wanneer u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan ledenadministratie:

Nieuws vanuit de Technische Commissie
1.  Eerste weekend van maart: de indelingen van de competitie staan op de site van de KNLTB. (district en landelijk)
2.  Donderdag 21 maart: info-avond voor leden en ouders van de (jeugd)selectie. Info volgt.
3.  Zaterdag 23 maart: de traditionele teamtrainingen. Inschrijven via de captain, die daar de info over krijgt. Denk er dus vast over na of je dit wilt. Gewoon een uur trainen en daarna onder het genot van een drankje even over de komende competitie brainstormen. Je kunt een uur “bespreken” met of zonder trainer.
4.  Donderdag 28 maart: uitdelen van de competitie-mappen. De aanvoerders moeten er zeker zijn, maar de anderen zijn ook welkom. De jeugd graag zoveel mogelijk aanwezig.
     Aanvang jeugd: 19.00 uur (einde ongeveer 20.00 uur)
     Aanvang senioren: 20.30 uur.
5.  Weekend Pasen: op zaterdag 30 maart en maandag 1 april oefenwedstrijden (jeugd) selectie op enkele banen.
6.  Weekend 6 en 7 april de start van de competitie.

KICI
Bij de ingang van het park staat een container waarin we oude kleding verzamelen. De opbrengst hiervan gaat naar diverse goede doelen. Ook tc Atalanta krijgt een deel van de opbrengst. Gooi je oude kleding dus niet weg, maar breng die naar het park. Neem bijvoorbeeld bij de pasjesavond eens een zak kleding mee!

Sportives
David Hofman, speler van Mixed 1 en (kleding)sponsor van tc Atalanta biedt 10% korting op aankopen in zijn sportwinkel. Daarnaast heeft hij binnenkort een aantal extra acties. Zie hiervoor de bijlage.

Bijeenkomst voor nieuwe leden
Het bestuur nodigt alle nieuwe leden van harte uit voor een kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 17 maart van 15.00 tot 16.30 uur.
Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over allerlei aspecten van tc Atalanta zoals training, afhangen, vrijwilligerswerk, competities en toernooien.
Het is ook mogelijk om op die middag een elektronische toegangspas in ontvangst te nemen (nodig om het park en het clubhuis te kunnen betreden) tegen een borg van € 10.
Als je zo'n pas wenst, dan graag vooraf een bericht aan zodat de pas aangemaakt kan worden.
We hopen alle nieuwe senioren en junioren te mogen verwelkomen.

Open Tennisdagen
De KNLTB organiseert dit jaar opnieuw een landelijke ledenwerfactie onder de naam "Open Tennisdagen". Dit jaar zijn die gepland in de laatste week van maart. Omdat de weekenden dan gevuld zijn met competitievoorbereidingen hebben we gekozen voor een "open tossavond" op maandag 25 maart, gecombineerd met een clinic door Stephanie Rottier.
We kunnen nog best wat nieuwe leden gebruiken, dus we roepen onze leden op om op die avond eens een vriend(in), buurman/vrouw, collega of familielid mee te nemen naar het park om eens samen het plezier van het tennissen te ervaren. Wie zich die avond aanmeldt als nieuw lid, hoeft geen inschrijfgeld te betalen! Zie ook www.opentennisdagen.nl.

Vacatures
De meeste commissies binnen tc Atalanta zijn goed gevuld. Maar er zijn toch nog enkele vacatures. Zo zoekt de Commissie Recreatief Tennis nog hulp bij de organisatie van het Openingstoernooi, van het Eéndagstoernooi voor 50+-ers en van de Clubkampioenschappen. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die de uitgifte van de elektronische toegangspassen op zich wil nemen. Aanmelden kan via of bij een van de bestuursleden.
De TC zoekt een competitieleider voor de najaarscompetitie. Atalanta heeft nu 1 VCL, maar dat wordt teveel werk voor 1 persoon. De CL najaar kan zijn/haar werk (globaal vanaf begin september tot eind oktober) grotendeels (90%) thuis vanachter de PC doen. De najaarscompetitie duurt 5 weken. Het betreft vooral een stuk administratieve voorbereiding. Aanwezigheid op het park tijdens de competitie is niet noodzakelijk. Informatie en/of interesse? Neem contact op met de huidige VCL, Gerco Wicherson: .

Vertrouwenspersoon
In een vorige Digitale Vlinder hebben we gevraagd of er iemand bereid zou zijn om op te gaan treden als vertrouwenspersoon. Felice van Leeuwen heeft zich breid getoond om deze taak op zich te nemen. Als je ooit binnen tc Atalanta geconfronteerd wordt met ongewenst (seksueel) gedrag, dan kun je vertrouwelijk contact met haar opnemen viaBijlagen


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...