tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 2 december 2012

Nieuwsbrief 2 december 2012

   


 


Nieuwjaarsreceptie
We nodigen alle leden van tc Atalanta van harte uit op vrijdag 4 januari vanaf 20.30 uur het glas te heffen op het nieuwe jaar. Nadere informatie volgt.

Reanimatie/AED cursus
Op 18 en 20 december zal er weer een reanimatie/AED cursus gegeven worden door Sander Komijn. Tijdens deze cursus leert u hoe u iemand herkent die reanimatie behoeftig is, hoe te reanimeren en hoe een AED te gebruiken. Op de oproep eerder dit jaar hebben zich al twaalf leden gemeld. Er is nu nog plaats voor 8 leden. Mochten er meer inschrijvingen zijn dan volgt een extra avond in januari. De leden die zich al eerder opgegeven hebben krijgen nog persoonlijk  bericht.
Opgeven kan op het volgende e-mailadres:
. De cursus duurt vier uur en zal om 19 uur beginnen.

Toegangspasjes
Tot voor kort was er een probleem met het aanmaken van nieuwe pasjes voor de electronische toegang tot het park en het clubhuis. Die problemen zijn verholpen en het is weer mogelijk een pasje aan te schaffen tegen betaling van een borg van € 10. Omdat in de winterperiode lang niet altijd iemand op het park aanwezig is, is zo'n pasje geen overbodige luxe. Je kunt een pasje bestellen via .

Slepen van Canada Tenn banen
We merken dat niet iedereen na afloop van het spelen de groene banen sleept. Dat is wel heel belangrijk om de kwaliteit te behouden! Dus ook als je maar kort gespeeld hebt, dan graag toch even slepen.

Oliebollentoernooi voor alle jeugdleden (in Kerstvakantie)
Wil je in de Kerstvakantie meedoen aan een gezellige tennisactiviteit? Meld je dan aan voor het Oliebollen-toernooi op vrijdag 28 december a.s. van 13.00-17.00 uur in het Racketcentrum in Houten. Je speelt dan korte single wedstrijden op tijd en neemt deel aan een leuke clinic onder leiding van onze trainster Stephanie Rottier. Er wordt gespeeld op mini-, driekwart- en heel veld. En natuurlijk is er ook een lekkere oliebol en wat te drinken voor je. 
Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Van ouders van de jongste jeugd wordt verwacht dat ze tellen bij de wedstrijdjes van hun kind. Je kunt je tot zondag 23 december aanmelden via
www.toernooi.nl ('Oliebollentoernooi Jeugd Atalanta 2012') of stuur een mail naar .

Vooraankondiging Open Jeugd Toernooi tc Atalanta 2013
Nu voor velen het plannen van de zomervakantie 2013 aanbreekt, willen we jullie alvast attenderen op het Open Jeugd Toernooi. Zoals ieder jaar wordt dit gehouden in de 1e week van de zomervakantie van de basisschool; dit is 22 - 27 juli 2013. 
Waarschijnlijk zal ook in het voorweekend, 20 en 21 juli, gespeeld worden. Er zal tijdens het toernooi in vijf leeftijdscategorieën worden gespeeld: t/m 8, 10, 12, 14 en 17 jaar en er kan ingeschreven wordt voor enkel, dubbel en mixed.
Beste jeugdleden: wij hopen dat jullie ook in 2013 weer meedoen. Ook jullie tennisvrienden die lid zijn van een andere tennisvereniging zijn van harte welkom om deel te nemen.
Paula, Irene, Hetty, Mathijs, Hans en Silvia. Open Jeugd Toernooicommissie.


Jip Rottier vertegenwoordigt tc Atalanta bij kwalificatie toernooi ABN AMRO Tournament 
De KNLTB heeft sinds dit jaar haar formule voor het Nederlands clubkampioenschap voor clubkampioenen vernieuwd. Deze formule biedt de winnaar de mogelijkheid om de officiële  kwalificatie van het ABN AMRO Toernooi te bereiken via een “wildcard”. Onze clubkampioen Jip Rottier heeft deze uitdaging opgepakt en onze club vertegenwoordigd door zaterdag 17 en zondag 18 november in Roosendaal mee te doen aan één van de vier kwalificatietoernooien. Tijdens deze voorronde streden 32 spelers voor 2 plaatsen voor de grote finaledag waar de wildcard te verdienen was. Op zaterdag wist Jip de eerste 2 rondes vrij soepel door te komen met 6-3, 6-2 en 6-3 6-0 winst. De 3e ronde op zondag trof Jip de nummer 72 van de Nederlandse ranglijst. Na goede start en een snelle break voorsprong ging deze set toch met 3-6 verloren. Met deze set in de rug kwam Jip’s tegenstander nog beter op stoom en moest Jip met zijn felicitaties na afloop erkennen dat zijn tegenstander die dag sterker was. Commentaar van Jip: “Leuk om een keer mee gedaan te hebben aan dit evenement, waar de KNLTB echt wat leuks van heeft gemaakt. Grappig ook om na 20 jaar wedstrijdtennis voor het eerst met nieuwe ballen te moeten spelen aan het begin van een nieuwe set”. 

Eindopbrengst Lustrumactie
In het kader van onze lustrumviering hebben we actie gevoerd voor het Fonds Gehandicaptensport. Het eindbedrag van de loterij bedraagt maar liefst € 2145. We willen alle lotenkopers danken voor hun bijdrage. En een speciaal woord van dank voor Cor de Rooij en de overige lotverkopers.

Gratis naar de Masters?
We hebben twee vrijkaartjes beschikbaar voor de strijd om de Mastertitels, waar de hele Nederlandse top aanwezig zal zijn. De wedstrijden worden gespeeld van 11 t/m 15 december in Rotterdam. Meer informatie en met name de aanvangstijden kun je vinden op www.knltb.nl/tennismasters. Heb je belangstelling, stuur dan een berichtje aan . De kaartjes worden verloot onder de aanmelders.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...