tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 29 oktober 2012

Nieuwsbrief 29 oktober 2012

   


 


Doe jij ook mee aan de Voorjaarscompetitie 2013?
De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2013 is zowel voor jeugd als voor de senioren al enkele weken geopend. Op dit moment hebben zich al 160 senior- en 40 jeugdleden ingeschreven. Indien je je nog niet hebt ingeschreven en toch wilt deelnemen, dan heb je tot uiterlijk woensdag 1 november a.s. de kans om de Technische Commissie te laten weten dat jij ook van de partij wilt zijn. Overleg even met je vrienden / vriendinnen of zij ook willen meedoen. Via onderstaande links kom je direct op de juiste plek om in te schrijven.
Jeugd:
http://www.tcatalanta.nl/default.aspx?PageID=63
Senioren:
http://www.tcatalanta.nl/default.aspx?PageID=61

Automatische incasso
De jaarlijkse contributie-inning is altijd een hele klus voor de ledenadministratie. Een paar jaar geleden zijn wij daarom gestart met automatische incasso. Een behoorlijk aantal leden heeft al hiervoor gekozen. Wij willen deze groep groter maken en uiteindelijk naar een automatische incasso voor alle leden. Voor nieuwe leden is automatische incasso inmiddels verplicht gesteld.
Automatische incasso biedt voordelen aan de leden:
·  incasso gaat in twee gelijke termijnen eind maart en eind mei.
·  vergelijk: bij zelf overmaken moet de gehele betaling al op 1 maart binnen zijn.
·  geen onduidelijkheid of er al dan niet al betaald is bij het afhalen van de pasjes: een lid met een automatische incasso krijgt altijd het pasje verstrekt.
Ga snel naar www.tcatalanta.nl (Algemene informatie)  en download het incassoformulier. Print het uit, vul het in en onderteken het. Daarna kan het per post opgestuurd worden of de gescande versie per E-mail aan .
Weet je niet meer of je al een automatische incasso hebt afgegeven? Geen probleem: binnenkort ontvangen alle leden die nog niet gekozen hebben voor het automatische incasso een E-mail met het incassoformulier.
Doe mee en lever zo een bijdrage aan de vermindering van de administratieve lastendruk!

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap van tc Atalanta loopt van 1 januari t/m 31 december en zal zonder opzegging automatisch voor het volgend jaar verlengd worden. Een eventuele beëindiging gaat in per 1 januari. Om ook de administratieve verwerking bij de KNLTB tijdig te laten plaatsvinden dienen opzeggingen voor 1 december bij de ledenadministratie binnen te zijn. Opzeggingen dienen derhalve voor  1 december 2012 schriftelijk, bij voorkeur per e-mail ()  bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Nieuwe pasfoto op het ledenpasje
Leden die de pasfoto op hun pasje van 2012 willen laten vernieuwen, met name geldt dit voor juniorleden, is het mogelijk dit kosteloos te regelen. Stuur je nieuwe originele pasfoto voor 1 december 2012 naar de ledenadministratie (Varenmos 14, 3994 KD Houten), onder vermelding van je naam en bondsnummer. Wanneer je na 1 december de pasfoto indient zal er € 10,00 in rekening gebracht moeten worden omdat dan ook een nieuw ledenpasje aangevraagd moet worden.

Een ander lidmaatschap
Wil je een andere vorm van lidmaatschap, bijvoorbeeld omzetting van volledig lidmaatschap naar dalurenlidmaatschap voor het volgend jaar, dan s.v.p. schriftelijk bij voorkeur per e-mail  voor 1 december 2012 wijziging doorgeven aan de ledenadministratie.
** U – pas: Maak je gebruik van de zogenaamde U-pas regeling of wil je hier gebruik van maken voor de contributie voor 2013, stuur dan voor 1 december 2012 een kopie van je geldige U-pas naar de ledenadministratie, Varenmos 14, 3994 KD Houten onder vermelding van je naam en bondsnummer.
** Studenten: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het studentenlidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd.
** Medisch lidmaatschap: Leden kunnen onder bepaalde voorwaarden het lopende contributiejaar hiervan gebruik maken. Het medisch lidmaatschap moet voor ieder contributiejaar opnieuw voor 1 januari worden aangevraagd.
Meer informatie over lidmaatschappen is te vinden in A-Z of op www.tcatalanta.nl 

Up date lidgegevens
Periodiek wordt er een nieuwsbrief per e-mail verstuurd.
Hierin staat data van belangrijke evenementen die plaatsvinden en overige informatie. Zorg er daarom voor dat je juiste e-mail adres, maar ook andere lidgegevens up to date zijn door in te loggen op:  www.tcatalanta.nl ; ga naar tc Atalanta, wijzig lidgegevens. Je moet daarvoor wel eerst inloggen. Een wachtwoord kan aangevraagd worden met het bij ons bekende mailadres.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...