tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 3 oktober 2012

Nieuwsbrief 3 oktober 2012

   


 


Vacature barcommissaris
Onno Clous heeft helaas moeten besluiten om de functie van barcommissaris neer te leggen omdat hij te weinig tijd beschikbaar heeft naast het opzetten van zijn eigen bedrijf. De lopende zaken zijn geregeld via de andere bestuursleden, zodat de leden niet of nauwelijks iets zullen merken.
Het bestuur gaat op zoek naar een opvolger voor komend jaar. Tips zijn welkom!

Opgeven voor de voorjaarscompetitie
De ene competitie is nog niet afgelopen of de volgende komt er al weer aan. Vanaf 10 oktober kun je gaan aanmelden voor de voorjaarscompetitie. Er wordt gespeeld op allerlei verschillende dagen en op allerlei verschillende niveaus, door zowel  jeugd als volwassenen.
Alle informatie vind je volgende week hier. Daar staan ook de digitale inschrijfformulieren klaar. Denk erom dat je je vóór 1 november moet opgeven!!

De doeken gaan eraf
Op zaterdag 20 oktober gaat een groepje vrijwilligers de winddoeken verwijderen, zodat de hekken de winterstormen zullen weerstaan. Als je tussen 10 uur en 12 uur even mee wilt helpen dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan via .

Diner bij Coco Pazzo
In het kader van het lustrum hebben we loten verkocht voor het Fonds Gehandicaptensport. Tot nu toe is de eigenaar van lot nr 00097 nog niet gevonden. Die heeft een diner bij Coco Pazzo gewonnen. Als de eigenaar zich niet vóór 15 oktober meldt bij , dan wordt de prijs op een andere manier verloot.

Jeugdactiviteit: Storm en Wind
Deze stormachtige herfst-tennisactiviteit is bedoeld voor de jeugd van de basisschool en vindt plaats op zondagmiddag 21 oktober van 14.00 uur tot ongeveer 17.30 uur. Je wordt ingedeeld in groepjes op niveau, ook kinderen met weinig ervaring kunnen meedoen. De bedoeling van deze sportieve en vooral gezellige tennismiddag is om met en tegen elkaar te tennissen in een soort van tenniscircuit
waarbij verschillende spellen of oefeningen gedaan worden. Ook de trainers van BTA zijn van de partij. We sluiten daarna de middag af met gezamenlijk eten in het clubhuis.
Het inschrijfgeld bedraagt 2,50. Inschrijven kan nog tot vrijdag 12 oktober op www.toernooi.nl
Voor vragen:
Extra hulp van ouders is gewenst. Wil je meehelpen met deze activiteit, geef het dan aan bij opmerkingen als je inschrijft via www.toernooi.nl of stuur ons een mailtje.

Barbezetting
De bar blijft in ieder geval tot eind november open van maandag t/m donderdag. Voor die periode staan er nog enkele bardiensten open. Vrijwilligers kunnen intekenen via www.afhangbord.nl.

www.tcatalanta.nl wordt veiliger
Vanaf 17 oktober is onze website veiliger geworden door het gebruik van een zogenaamd SSL-certificaat. Voor de mensen die niet op de site inloggen verandert er helemaal niets.
Mensen die wel inloggen zullen zien dat het adres (http://www.tcatalanta.nl) nu aangevuld is met een 's': https://www.tcatalanta.nl. Dit betekent dat de verbinding beveiligd is. Ook is er in de meeste browsers een slotje te zien, links in de adresbalk. Apple Safari zet het slotje helemaal rechts in de adresbalk. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd een mailtje naar sturen.
 
Klaverjassen
Je hoeft je behendigheid, je sportiviteit, je briljante tactieken en je conditie niet alleen op de tennisbaan van Atalanta zichtbaar te maken. Deze kwaliteiten kun je ook laten zien aan de klaverjastafel! Het komende winterseizoen gaan Cor de Rooij en Herberd Prinsen zes klaverjasavonden in ons eigen (warme)clubhuis organiseren. Je wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met een zoetigheid en tijdens de drie klaverjasronden worden er koude en warme hapjes geserveerd. De kosten voor een avondje gezelligheid zijn vijf euro. Er zijn elke klaverjasavond drie prijzen te winnen en aan het einde op 27 maart zijn er nog drie extra prijzen te winnen. Deze gaan naar hen die minimaal 5 keer zijn geweest. Als je alle zes keren komt dan wordt je slechtste avond weggestreept.
De data zijn:  31 oktober, 28 november, 19 december, 23 januari, 27 februari en 27 maart.
We starten telkens om 20 uur.
Om er voor te zorgen dat we het komende klaverjasseizoen elke bijeenkomst met meer dan twee tafels spelen, vragen wij jou om deze data direct met hoofdletters in je agenda te zetten.
Wij verheugen ons er op jou tijdens de klaverjasavonden te ontmoeten

Organiseer mee aan het Sportgala Houten
Het Sportpunt Houten organiseert voor de tweede keer het Sportgala met o.a. verkiezingen van de beste Houtense sporters, sportvrijwilliger en sportvereniging. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken op het gebied van communicatie, sponsoring, marketing, media & entertainment en dans & muziek. Voor informatie en aanmelden kun je mailen met . Misschien iets voor een student in een van de genoemde richtingen?
 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...