tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 7 juli 2012

Nieuwsbrief 7 juli 2012

   


 


Jubileumweekend 2012
Het was een geweldig jubileumweekend! Dankzij de sponsoren, de commissie, maar vooral ook dankzij jullie, die in groten getale bij alle onderdelen aanwezig waren. 
Het jubileumboek ziet er geweldig uit: vijfentwintig jaar heden en verleden van tc Atalanta. Velen hebben het al gezien en hun naam op de bestellijst gezet. Wil je ook een boek hebben, stuur dan een mail naar: . Binnenkort info over de wijze hoe we het verspreiden. Het boek alvast zien? Het ligt ter inzage in het clubhuis.
De loterij: de prijzen zijn getrokken. Kijk op de site van Atalanta of je iets gewonnen hebt!!

Nog een keer de sponsoren
HEINEKEN 
TAPPERIJ DE ZWIJGER
DE GRAAF & PARTNERS
KWALITARIA
DE KRUYF TENTEN 
DE VERSHOF: 
PETER ULTEE GROENTEN EN FRUIT 
KEURSLAGERIJ STOKMAN
DE BRINK BUSINESS BLOEMIST
ROVITECH PROJECTS
BEACH TENNIS HOLLAND
GO RENTAL SOUND, LIGHT & VISION
LOEF BROMFIETSEN
THE PHONE HOUSE
RESTAURANT COCO PAZZO
BIKE STORE HOUTEN
TJINGO, DE VAKANTIEMASTER
HOENSON THUISKANTOOR

Foto’s
van het lustrum vind je op www.tc-atalanta.nl. Daar zijn ook heel veel foto’s uit voorgaande jaren te zien!

Overgebleven muntjes kunnen nog gebruikt worden tijdens het slotweekend van de clubkampioenschappen

Barbezetting
Het gaat niet goed met de bardiensten. Ruim 250 leden hebben zich vorig jaar aangemeld om bardienst te doen, maar ongeveer de helft daarvan heeft zich niet aangemeld via Jiba om die dienst ook daadwerkelijk te doen. In de komende dagen gaan we deze mensen telefonisch benaderen om toch hun toezegging waar te maken, zodat de bar in ieder geval tot en met de clubkampioenschappen bemenst wordt. Tijdens de najaarscompetitie wordt van de deelnemende teams weer verwacht dat zij hun steentje bijdragen. Zij krijgen hier apart bericht over. Daarna wordt het rustiger. We denken de doordeweekse diensten dan wel bezet te krijgen.
Onze voorlopige conclusie is dat we de bar niet goed kunnen bemensen via facultatieve inschrijving. Het lijkt te vrijblijvend. Voor het tweede jaar moet er steeds fors gelobbyd worden en moeten er noodoplossingen gevonden worden om de bar open te houden. Uit de vorig jaar gehouden enquête werd ‘verplicht bardienst’ door veel leden als alternatief genoemd. Daar gaan we de komende maanden serieus over nadenken.
Het bestuur

Rabobank Open Jeugdtoernooi
Deze week vindt ons open Jeugdtoernooi plaats. Tot en met zaterdag kun je dus veel spannende wedstrijden bekijken!

Clubkampioenschappen 2012

Met het jubileum hebben we een groots evenement achter de rug. En het volgende grootse evenement komt er alweer aan!!! Van 1 t/m 16 september. Denk, met het oog op de vakanties, aan de uiterste inschrijfdatum! 26 augustus voor de jeugd en 24 augustus voor de senioren!! Klik hier voor meer informatie.

Vanaf 11 augustus inschrijven clubkampioenschappen jeugd 
Ook dit jaar worden tegelijkertijd met de senioren de clubkampioenschappen voor de jeugd georganiseerd. Wie worden de opvolgers van Elja en Mathijs en mogen de prachtige wisselbekers in ontvangst nemen? Jij doet toch zeker ook (weer) mee? Met allerlei leuke activiteiten op het tennispark gaan we er met zijn allen weer twee gezellige weken van maken. Dat mag je niet missen! Net als voorgaande jaren plannen we op de woensdagmiddagen uren in voor de mini’s waarin zij op speciale veldjes kunnen spelen.  Ze spelen alleen enkelpartijen van 20 minuten met speciale ballen op een klein veld. Inschrijven is dit jaar mogelijk vanaf 11 augustus tot uiterlijk 26 augustus 2012. We hebben hiervoor gekozen, omdat veel kinderen nu nog niet weten wanneer ze verhinderd zijn. Je hebt nu nog geen rooster van school en ook weet je nog niet wanneer je moet sporten, trainen of naar muziekles moet. Graag inschrijven met een login. Voordeel hiervan is, dat je tot aan de sluitingsdatum zelf verhinderingen kunt wijzigen via internet. Alle jeugdleden van tc Atalanta kunnen deelnemen. Er wordt gespeeld van 1 t/m 16 september, doordeweeks van 15.30 tot 18.30 uur, op de woensdagmiddag vanaf 13.30 tot 18.30 uur en in de weekenden de hele dag tot circa 19.00 uur. Voor verdere informatie over de onderdelen waarvoor je kunt inschrijven zie www.toernooi.nl.

Senior Plus 50+ Toernooi
Dit jaar organiseren wij het Senior 50+ toernooi  op dinsdag 14 augustus a.s. Wij hopen op een zonnige dag  met veel  tennisplezier. Ontvangst vanaf  9.30 uur met koffie /thee en cake, tussendoor een lunch en de prijsuitreiking  om 16.30 uur.    
Daarna is er nog gelegenheid om gezellig  na te kletsen. Het inschrijfformulier staat hier. Sluitingsdatum 31 juli.
Ed, Govert en Marion

Ride for the Hospice
Vorig jaar hebben we binnen tc Atalanta veel geld bijeen gebracht voor het Hospice. Het jaar daarvoor fietsten we voor Alpe d’HuZes. Dit jaar kunnen we deze acties combineren. Op zaterdag 22 september wordt namelijk in het kader van de Week voor het Hospice door onze buren, de WielerToerclub Houten een fietstocht georganiseerd: de Ride for the Hospice. We willen aan deze tocht gaan meedoen met een flinke groep Atalanta-leden. Je kunt kiezen voor een tocht van 40 km  (gewone fiets) of 70 km (racefiets) Doe je mee? Geef je dan op via . Voor de kosten (€6 p.p.) hoef je het niet te laten

Rackets bespannen
In een vorige Digitale Vlinder hebben we gemeld bij welke leden van tc Atalanta je terecht kunt om je racket te laten bespannen. Aan dat lijstje kun je ook Gerard Vermeer toevoegen, 030-6362550.

Facebook
Voeg tc Atalanta toe aan je vrienden en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws.

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...