tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 29 mei 2012

Nieuwsbrief 29 mei 2012

   


 


Davis Cup sfeer in slotweekend bij tc Atalanta?
Het slotweekend van de voorjaarscompetitie belooft zowel op zaterdag als zondag zeer interessant te worden.
Zondag
Ons eerste Mixed team kan a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen Meppel alle steun van het Atalanta-publiek gebruiken. Bij een 6-2 overwinning kan behoud in de landelijke 2e klassen op eigen kracht veilig gesteld worden. Na de sensationele winst met 6-2 uit bij de Blauwe Reiger op speeldag 6 behoort dit zeker tot de mogelijkheden.  Heren 2 - 35+ en het derde jeugdteam op zondag hebben kampioenskansen. Het herenteam speelt op de slotdag thuis tegen Hambaken en het jeugdteam speelt uit bij TV Oudegein. Dames 1 heeft minimaal een 5-1 overwinning nodig op de slotdag om de klasse te kunnen behouden. Mixed twee en drie en heren 1 plus vele andere teams gaan op de sportieve en strijdvaardige manier de competitie afsluiten.
Zaterdag
Mixed 1 doet bovenin mee in de Eredivisie en het tweede heeft komende zaterdag nog enkele punten nodig om dezelfde klasse veilig te stellen. Heren 1 (met Mike, Melchior, Roy, Edwin en Lennart) heeft een goede competitie gespeeld en kan met een ruime overwinning tegen Vreeswijk en een gunstige uitslag van de wedstrijd Loenen – Vinkeveen de kroon op de competitie zetten. Meisjes 1 heeft de titel reeds op zak. Verschillende andere teams kunnen nog kampioen worden of strijden tegen de degradatie. De huldiging van de kampioenen vindt op beide dagen plaats in ons clubhuis:
- 19.00 uur  JEUGD
- 20.30 uur  SENIOREN
Zorg dat je erbij bent!

Staat het al in je agenda?? Het Jubileumweekend! Hier nogmaals het programma

Vrijdagavond 29 juni
Na de feestelijke opening rond 19.30 uur is er een combi van tossen en een reünie. Probeer zoveel mogelijk (oud)leden naar het park te krijgen, waar we kunnen tennissen en de verhalen van vroeger en nu de revue laten passeren. Inschrijven hoeft niet!! Als je niet wilt tennissen, ook goed. De horeca deze avond wordt verzorgd door het oude team van het Racketcentrum.
Zaterdagmiddag 30 juni
Die is voor de jeugd t/m 13 jaar. Met beachtennis, gewoon tennis, allerlei leuke spelattributen en als afsluiting een uur lang Alains Knotsgekke Spelshow. Uiteraard hoort daar ook een drietje bij. Start om 13.00 uur en einde rond 18.00 uur. Je moet je wel inschrijven via de lijst in het clubhuis of via een mailtje aan .
Zaterdagavond 30 juni
Het klapstuk van het weekend: de feestavond in een grote, waanzinnige tent op de banen 5 en 6. Aanvang is om 21.00 uur. Inschrijven hoeft niet, Neem wel je KNLTB-pasje mee; er kan om gevraagd worden. Introducé? Geen probleem, maar moet dus wel met een Atalantalid mee komen. Muziek van de Heineken Music Band, een super coverband, die werkelijk alles speelt. Vanaf 14 jaar mag je naar binnen (14 en 15 wel o.l.v. ouder of verzorger). En als je wat even rust wilt pakken, dan ga je naar het terras of het clubhuis.
Zondagmiddag 1 juli
Dan mogen de "grote" mensen hun sportieve kunsten vertonen op het park. Vanaf 1300 uur ongeveer hetzelfde wat de jeugd op zaterdag heeft uitgevoerd, maar dan uiteraard aangepast aan een andere leeftijd!! Dus ook beachtennis en gewoon tennis. Vanaf 14 jaar kun je meedoen. Inschrijven is wel noodzakelijk via de lijst in het clubhuis of via een mail aan . Na afloop samen een soort barbecue (apart voor inschrijven!!) en de trekking van de lustrumloterij. Die is rond 1700 uur. En als Nederland de finale haalt van het EK, dan kijken we die met z’n allen in de grote tent. Zo niet, dan sluiten we het lustrumweekend rond 2000 uur.

Racket bespannen?
Snaar gesprongen? Bespanning slap en aan vernieuwing toe? Dan kun je prima terecht bij enkele leden van tc Atalanta die je graag voor een schappelijke prijs van dienst zijn:
Frank Folkers: 030-6340101
Martijn klerks: 030-6340712
Gert Rietveld: 06-21863080
Dave Vijfvinkel: 06-13039293

EK tennistoernooi voor middelbare schooljeugd - incl. eten in clubhuis!
Op vrijdagavond 15 juni van 17.30 tot 20.30 uur organiseert de jeugdcommissie een EK tennistoernooi speciaal voor de middelbare schooljeugd, inclusief eten in het clubhuis.
Samen met vijf anderen speel je in een landenteam, b.v. Nederland, Portugal of Denemarken. Je gaat in rondes van 20 minuten diverse wedstrijden spelen tegen de andere landenteams. Het land dat de meeste gamepunten behaalt. wordt de EK-winnaar. Daarna, rond 19.30 uur, eten we met z'n allen in het clubhuis.
Geef je bij voorkeur op via www.toernooi.nl of stuur een mail naar . Je kunt bij inschrijving aangeven bij wie je graag in een landenteam wilt. Schrijf je in vóór 10 juni.

Verbeterde samenwerking met Fysiotherapie De Molen
De bestaande samenwerking tussen Fysiotherapie praktijk De Molen en tc Atalanta is op een aantal punten verbeterd. 
1. Leden van TC Atalanta kunnen gegarandeerd binnen 24 uur terecht voor een consult. Het lid neemt hiervoor het initiatief.
2. Tijdens de voorjaarscompetitie 2012 levert De Molen sportmedische begeleiding aan onze selectieteams senioren mix 1-2-3 en heren 1. Op de eerste twee speeldagen is een sportfysiotherapeut van De Molen ’s middags op de club aanwezig; op de overige speeldagen op afroep door hoofdtrainer Ewan Watson.
3. De trainers verwijzen bij blessures van lessers actief door naar De Molen.
Op onderstaande foto ziet u sportfysiotherapeut Iris van den Berg met een gedeelte van de tc Atalanta–selectie.
Sportfysiotherapeut Iris van den Berg

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...