tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 20 mei 2012

Nieuwsbrief 20 mei 2012

   


 


Jubileumweekend: daar moet je bij zijn!!!


Juni wordt een geweldige maand!! Eerst het slotweekend van de competitie op 2 en 3 juni met leuke muziek en lekker eten. Mixed 1 zondag (2e klasse!!) speelt de laatste thuiswedstrijd  op 3 juni. Daarna het Open Toernooi van 16 t/m 24 juni. (finales op zondag 24) en tot slot het klapstuk: het lustrumweekend!!
Het weekend van 29/6, 30/6 en 1/7 staat bol van de activiteiten, voor iedereen.
In dit weekend vieren we 25-jarig bestaan van tc Atalanta. In deze nieuwsbrief een eerste indruk van het programma. Iedere dag top en voor ieder wat wils.

Op vrijdagavond starten we rond 19.30 uur met een feestelijke opening. Daarna gaan we (reünie)tossen voor senioren. Vraag iedereen, die ooit lid is geweest om die avond naar het park te komen!! Als je dus oud-leden kent, bel of mail ze!!  En kom zelf ook natuurlijk.
We zien elkaar op en naast de baan. Wil men niet tennissen, geen probleem!!
Een oude folklore wordt weer even in ere hersteld: Vis happen! De "oude crew" van het Racketcentrum (Bob, Beeuwke, Nel, Tino, etc.) zal deze avond verzorgen. Nostalgie ten top!

De jeugd t/m 13 jaar kan op zaterdag vanaf 13.00 uur meedoen aan het jeugdspektakel: een spelstrijd met (tennis)spellen, beachtennis en andere spectaculaire  spelvormen. Baan 9 wordt voor dit weekend omgetoverd in 2 beachtennisvelden in een zomerse setting. De middag wordt afgesloten met een geweldige jeugdact Alain’s Knotsgekke Spelshow en een frietje. Meer info en aanmeldmogelijkheid binnenkort in de volgende nieuwsbrief, op de website en in het clubhuis.

Het klapstuk van het weekend: op zaterdagavond 30 juni een fantastische feestavond vanaf 21.00 uur. Op baan 5 en 6 treedt in een spectaculair aangeklede feesttent (zie foto!) de Heineken Musicband op. Uiteraard is ook het clubhuis open, waar het ook goed toeven is. Bij (hopelijk) mooi weer kunt lekker genieten op ons eigen terras of dat naast de tent.

Zondagmiddag zijn we weer wakker. Vanaf 13.00 uur kunnen de senioren in een Toppers-van-toen-toernooi uitmaken wie de beste topper van 25 jaar geleden was. De teams komen ook uit op het beachtennisveld. Meer info en aanmeldmogelijkheid, ook individueel, binnenkort in de nieuwsbrief, op de website en in het clubhuis.

We sluiten het weekend af met een barbecue en … de trekking van de Jubileumloterij. Loten kopen? Bestel via jubileumcommissie@tcatalanta.nl (€ 5 per lot). Zie de website en de informatie in het clubhuis voor de mooie prijzen. De opbrengst is voor het Fonds Gehandicaptensport.

Tot slot de sluiting van het lustrumweekend rond 20.00 uur. Maar………..als Nederland de finale haalt, gaan we nog even door. Dan kijken we met z’n allen in de grote tent. 

Al ingeschreven voor het Open Toernooi?
Tot 4 juni kun je je nog inschrijven voor ons Open Toernooi dat van 16 t/m 24 juni gehouden wordt. Iedereen kan meedoen, van beginner tot topper: single, dubbel of mixed van categorie 2 t/m 8.

EK tennistoernooi voor middelbare schooljeugd  - incl. eten in clubhuis!
Op vrijdagavond 15 juni van 17.30 tot 20.30 uur organiseert de jeugdcommissie een EK tennistoernooi speciaal voor de middelbare schooljeugd, inclusief eten in het clubhuis.
Samen met vijf anderen speel je in een landenteam, b.v. Nederland, Portugal of Denemarken. Je gaat in rondes van 20 minuten diverse wedstrijden spelen tegen de andere landenteams. Het land dat de meeste gamepunten behaalt. wordt de EK-winnaar. Daarna, rond 19.30 uur, eten we met z'n allen in het clubhuis.
Geef je bij voorkeur op via www.toernooi.nl of stuur een mail naar . Je kunt bij inschrijving aangeven bij wie je graag in een landenteam wilt. Schrijf je in vóór 10 juni.

Positoos
Heb je al een Positoos-pas aangevraagd? Via deze pas krijg je korting bij een groot aantal Houtense winkeliers. En tegelijk spaar je voor een zelf te kiezen club, natuurlijk tc Atalanta.

Rackets bespannen
We weten dat er meerdere leden van tc Atalanta bereid zijn om tegen een redelijke vergoeding rackets van medeleden te bespannen. In een volgende Digitale Vlinder willen we daar aandacht aan besteden. Als je bereid bent om rackets te bespannen dan kun je je aanmelden via

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...