tc Atalanta

U bent hier: Home › Jubileum 25 jaar, Programma

Jubileumprogramma

PROGRAMMA JUBILEUMWEEKEND

Jubileumweekend: daar moet je bij zijn

Het weekend van 29/6, 30/6 en 1/7 staat bol van de activiteiten, voor iedereen. In dit weekend vieren we het zilveren jubileum van onze mooie tennisvereniging tc Atalanta.

Vrijdagavond: Reünietossen

Voor ereleden, relaties, sponsoren en prominenten starten we vrijdagnamiddag met een besloten receptie. Daarna starten we om 19.30 uur met een feestelijke opening. Op vrijdagavond gaan we reünietossen. Vraag iedereen die ooit lid is geweest om die avond naar het park te komen. En kom zelf ook natuurlijk. We zien elkaar op en naast de baan. Een oude folklore wordt weer even in ere hersteld: vis happen! Verzorgd door het oude barteam van het Racket Centrum.

Zaterdagmiddag: Jeugdspektakel met beachtennis en Alain’s Spetterende Spelshow

De jeugd kan zaterdag meedoen aan een spelstrijd met opblaaskussens en (tennis)spellen. Baan 9 zal worden omgetoverd tot twee beachtennisvelden in een zomerse setting. Verder strijden de teams tegen elkaar in de Bungeerun, het Mega Dart Spel en diverse andere knotsgekke spellen. De middag wordt afgesloten met Alain’s Knotsgekke Spelshow. Schrijf je in via .

Zaterdagavond: Jubileumfeest met de Heineken Coverband

Houd zaterdagavond 30 juni vrij voor een fantastisch feest. Op baan 5 en 6 treedt in een stijlvol ingerichte feesttent de Heineken Music Live Band op. 7-koppig en een garantie voor een spetterend feest in de sfeervol aangeklede feesttent op baan 5 en 6. Thema van het feest: Zilver. Neem gerust een introducee mee!
Het clubhuis is op de feestavond ook gewoon open voor degenen die van wat meer rust houden.

Zondagmiddag: Toppers-van-toen-toernooi

Zondagmiddag kunnen de senioren in een Toppers-van-toen-toernooi uitmaken wie de beste topper van 25 jaar geleden was. De teams komen ook uit op de beachtennisvelden. Je kan je voor dit gezellige middagtoernooi individueel aanmelden. Inschrijven: .

Zondagavond: Jubileumloterij

We sluiten het jubileumweekend af met de jubileumloterij op zondag 1 juli om 17.30 uur. Heb jij al een lot? Koop er dan (nog) een en maak kans op een Scooter, een Fiets, een iPad, een weekendje Maastricht en een diner voor 4 personen.
 
Je kunt loten kopen tijdens het Open Toernooi van 16 tot en met 24 juni en natuurlijk ook in het Jubileumweekend. De opbrengst van de Jubileumloterij gaat naar het Fonds Gehandicaptensport. Jubileumleaflet

Jubileumleaflet

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...