tc Atalanta

U bent hier: Home › Digitale Vlinders › 2012 › Nieuwsbrief 6 april 2012

Nieuwsbrief 6 april 2012

De Digitale Vlinder 


 


De competitie is weer  begonnen!
Deze week zijn de eerste wedstrijden van de  voorjaarscompetitie al weer gespeeld. De Technische Commissie heeft er voor gezorgd dat heel veel teams er
zeven weken tegenaan kunnen. We wensen alle  teams veel plezier en succes!

Vraag  de gratis Positoos pas aan en spaar voor jezelf en voor tc  Atalanta
PositoosPositoos is een spaarsysteem waarmee je in Houten eenvoudig  en makkelijk kunt sparen voor jezelf en voor onze verenigi ng. Je moet dan wel tc  Atalanta als vereniging kiezen tijdens de pas aanvraag. Vraag je persoonlijke  Positoos-pas aan via www.positoos.nl en activeer je pas direct na ontvangst. Met deze pas kun je Positoos sparen bij  de aangesloten lokale ondernemers. De Positoos worden automatisch bijgeschreven  op de pas. Van iedere 10 Positoos die je spaart, gaan er 4 Positoos naar tc Atalanta. De Positoos kunnen weer bij de deelnemende winkels besteed worden. Via houten.positoos.nl kan het spaarsaldo worden opgevraagd en kun je acties en aanbiedingen van de lokale ondernemers bekijken. Op de website vind je ook het overzicht van de deelnemende winkeliers. Daarbij ook tc Atalanta-sponsoren als Thuiskantoor Hoenson, Bike Store Houten,  Optiek van de Vecht en, Van Dordt Wijnspecialist. Steun de lokale Houtense ondernemer, ontvang zelf Positoos en laat tc Atalanta meeprofiteren van het voordeel. Doen!
 
Bardiensten
Heb  je je nog niet aangemeld als barvrijwilliger en wil je ons helpen, mail dan naar   en we nemen je op in de nog steeds groeiende groep. Ben je al vrijwilliger en heb je je diensten nog niet gepland ga dan naar www.jiba-afhangbord.nl  om dat wel te doen.

Fysio  De Molen steunt tc Atalanta
Fysiotherapiepraktijk De Molen is een van de trouwe sponsoren van tc Atalanta. Regelmatig brengt zij informatie over (het  voorkomen) van tennisblessures onder onze aandacht. De samenwerking wordt in de komende tijd verder uitgebreid: onze hoogste drie teams krijgen tijdens de voorjaarscompetitie sportmedische begeleiding door een van de ervaren therapeuten van De Molen.
Voor de overige leden blijft de dienstverlening optimaal: als je een afspraak wil maken, dan kan die in principe altijd binnen 24 uur ingepland worden. Je wordt dus snel geholpen en des te sneller ben je van je blessure af. Klik hiervoor de website van Fysio De Molen.

Slepen!!
We willen iedereen er nog eens op wijzen dat het slepen van de banen na het tennissen echt noodzakelijk is om de kwaliteit van de banen te handhaven. Het
zorgt er tevens voor dat de baanonderhoudsgroep minder werk heeft en het bespaart ook onderhoudskosten.

Toegangspas wordt echt  nodig
Het wordt steeds verstandiger om een toegangspas aan te  schaffen, zeker al je wel eens op incourante tijden speelt. Als je geen pas hebt, dan loop je het
risico dat iemand het hek sluit terwijl jij nog aan het spelen bent. Je kunt dan het park niet meer af!! Vraag dus een pas aan tegen een borg van € 10 bij

Rabobank Open  Jeugdtoernooi tc Atalanta (7-14 juli)
Over ongeveer drie maanden begint de zomervakantie. En deze begint, net als de vorige jaren, met het Open Jeugd Toernooi bij onze eigen vereniging. Wil jij
er (weer) bij zijn? Vul dan vast in je agenda van 7 t/m 14 juli  in dat jij te vinden bent op onze tennisbanen. Zaterdag 7 en zondag 8 juli is het voorweekend.
De finales worden op zaterdag 14 juli gespeeld. Er zal tijdens het OJT 2012 in vijf categorieën worden gespeeld: t/m 8, 10, 12, 14 en 17 jaar. Je kunt je
inschrijven voor enkel, dubbel en mixed. Dit doe je via www.toernooi.nl. Vanaf half april kun  je ons toernooi daar vinden.
Speciaal voor de ouders van onze jeugdleden (maar ook andere leden zijn welkom): deze week is het in het clubhuis altijd extra gezellig. Wil je bijdragen aan deze gezelligheid door mee te helpen achter de bar, geef je dan op voor een bardienst via www.jiba-afhangbord.nl.  Aarzel daarbij niet te lang want: vol is vol.

Tenniskampen
Tennisschool  BTA, de school die voor ons de trainingen verzorgd, organiseert in de zomervakantie diverse activiteiten voor de jeugd. Zie Tennis & Sport & funkampen. Als je  belangstelling hebt, denk dan wel dat we van 7 t/m 14 juli ons eigen Open Jeugd Toernooi hebben en op 17 en 18 augustus ons slaapfeestje. Dat wordt vast nóg  leuker dan een tenniskamp!

KNLTB-app
Je actuele rating bekijken? Dat kan nu altijd en overal met de nieuwe, gratis app: MijnKNLTB. Met deze officiële KNLTB-app krijgt je niet alleen toegang tot je  eigen rating en resultaten maar ook die van vrienden en (on)bekenden. Na het invullen van je bondsnummer verschijnt gelijk een overzicht van uw actuele  informatie en alle resultaten van competitie- en toernooiwedstrijden. Kortom, een onmisbare App voor iedere tennisser! Deze app is beschikbaar voor Apple en  Android

Bondstraining bij tc  Atalanta
Vanaf de zomerseizoen  worden er op ons park trainingen in het kader van de  Bonds Jeugd  Opleiding(BJO) verzorgd door onze eigen hoofdtrainer Ewan Watson. De BJO is de  tennisopleiding van de KNLTB die als doel heeft talentvolle kinderen op te  leiden en te begeleiden naar de top (Jong Oranje). Kinderen krijgen  bondstraining in hun eigen regio. De BJO kent verschillende niveaus:
  • Instroomniveau: voor kinderen uit (basisschool)groep 4 en lager, maximaal 400  kinderen;
  • Basisniveau A: voor kinderen uit (basisschool)groep 5 en 6, maximaal 300  kinderen;
  • Basisniveau B: voor kinderen uit (basisschool)groep 7 en 8, maximaal 150  kinderen;
  • LOOT-niveau (1 t/m  4): voor kinderen uit de eerste vier klassen van het voortgezet onderwijs, maximaal 30 kinderen per leerjaar.
Zoals je ziet: hoe hoger je komt, des te minder kinderen er mee mogen doen. Dat betekent dat er aan het eind van elk jaar  gekeken wordt of je mag blijven trainen bij de bond. Bij tc Atalanta komt een groep Basis komt trainen, één van de maar 6 groepen uit de provincie Utrecht en Gelderland. De groep heeft
2x 2,5 uur per week tennis- en  coördinatietraining. Daarnaast hebben ze nog hun eigen training bij hun club of  tennisschool.
Mocht je het leuk vinden om jonge talentvolle kinderen aan het tennissen te zien, dan kan dat op de dinsdag en donderdag van 16.00-18.30u.


De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...