tc Atalanta

U bent hier: Home › Nieuwbrief 10-10-2011

Nieuwbrief 10-10-2011

  


Enquête bar open: laat je stem horen vóór 14 oktober
Nog niet actief voor de vereniging als vrijwilliger? TC Atalanta zoekt 250 barmannen en barvrouwen en 5 barcoördinatoren. Stuur een email naar barcommissaris@tcatalanta.nl of vrijwilligers@tcatalanta.nl.
Het bestuur van de club wil graag weten hoe jij denkt over het open houden van de bar in het clubhuis. Laat daarom je stem horen, vul de digitale vragenlijst in. Het kan nog tot en met 14 oktober. Klik hier om de enquête te openen. Ruim 150 leden gingen je al voor.

Afsluiting seizoen
Noteer alvast in jullie agenda: zaterdag 12 november FEESTAVOND!!!
Als afsluiting van het zomerseizoen organiseert de Activiteitencommissie een gezellige avond met fantastische live-muziek.
Een niet te missen avond! Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom in ons clubhuis. Graag tot dan!

Inschrijven voorjaarscompetitie 2012 senioren
Hierbij nodigt de Technische Commissie u uit om in te schrijven voor de Voorjaarscompetitie 2012. Nieuw dit jaar is dat leden digitaal kunnen inschrijven en dat IEDEREEN dat individueel dient te doen! Wel kan de voorkeur voor teamgenoten worden aangeven en de TC probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Op basis van de inschrijvingen is het uiteindelijk de Technische Commissie die de indeling van de teams vaststelt.
De competitiemogelijkheden zijn in 2012 ruimer door de volgende nieuwe competitievormen:
- Gemengd dubbel recreanten 25+ op zondag en op zaterdagavond
- Dames op dinsdag: 2 enkels en 2 dubbels met een minimum aantal van drie speelsters
- De leeftijdsgrens voor de vrijdagavond is verlaagd van 25+ naar 17+ en ook de leeftijdsgrens van de 18+ - competitievormen is verlaagd naar 17+
De teambijdrage wordt bepaald door de prijs voor inschrijven van een team (€ 37,-) plus de kosten van de ballen. Deze teambijdrage komt voor rekening van de spelers in een team. Tijdens de competitie biedt de club iedere speeldag alle spelers (thuis en bezoekend) een rondje koffie / thee aan bij ontvangst.
Inschrijven: Klik hier en je komt direct bij het digitale inschrijfformulier voor de SENIOREN. De technische commissie ziet volledig ingevulde formulier die vóór 31 oktober a.s.  binnen zijn als geldige inschrijvingen. Op basis van de inschrijvingen wordt een concept-indeling gemaakt. De speeldata zijn te vinden op www.tcatalanta.nl.
Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met onze hoofd Verenigings Competitie Leider: Monique Heij via 06-20617379.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2012 junioren
Een groot aantal van jullie spelen op dit moment Najaarscompetitie of zijn net gestart met de wintertraining. Toch vraag ik je aandacht voor de Voorjaarscompetitie 2012. Je kunt vanaf nu inschrijven! Het overzicht met de competitiedata vind je op www.tcatalanta.nl waar je automatisch uitkomt na invullen van het formulier. Nieuw dit jaar is dat je je digitaal kunnen inschrijven en dat IEDEREEN dat individueel dient te doen! Jeugdselectiespelers zijn verplicht om competitie te spelen. Je kunt hierbij de voorkeur voor je teamgenoten vermelden en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het indelen van de teams. Op basis van de inschrijvingen is het uiteindelijk de Technische Commissie die de indeling van de teams vaststelt.
Begeleiding, scholing en aanvoerder
Graag even met je ouders overleggen over het invullen. Ieder ouder is namelijk verplicht om (minimaal) 1 keer mee te gaan als begeleider. De TC biedt de mogelijkheid om ter voorbereiding mee te doen aan de cursus Jeugdteambegeleider. De TC wijst binnen ieder team een aanvoerder aan die t.z.t. wordt uitgenodigd voor de captains-avond.
Inschrijven: klik hier en je komt direct bij het digitale inschrijfformulier voor de JEUGD.
Het inschrijfgeld voor de jeugdteams wordt betaald door de club. Indien je het formulier vóór 31 oktober a.s.  volledig invult dan ben je op tijd.
Op basis van de inschrijvingen wordt een concept-indeling gemaakt.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze hoofd Verenigings Competitie Leider: Monique Heij via 06-20617379.

Zondagmiddag 23 oktober: Storm en wind
Deze stormachtige herfst tennisactiviteit is bedoeld voor de jeugd van de basisschool en vindt plaats op zondagmiddag 23 oktober van 14.00 uur tot ongeveer 17.30 uur. Je wordt ingedeeld in groepjes op niveau, dus ook kinderen met weinig ervaring kunnen prima meedoen. De bedoeling van deze sportieve en vooral gezellige tennismiddag is om met en tegen elkaar te tennissen in een soort van tenniscircuit, waarbij verschillende spellen of oefeningen gedaan zullen worden. Ook de trainers van BTA zijn van de partij. We sluiten daarna de middag af met gezamenlijk eten in het clubhuis. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50. Inschrijven kan nog tot zondag 16 oktober op www.toernooi.nl Voor vragen: stormenwind@hotmail.nl
Extra hulp van ouders is gewenst. Wil je meehelpen met deze activiteit, geef het dan aan bij opmerkingen als je inschrijft via www.toernooi.nl of stuur ons een mailtje.

Uitnodiging deelname wintercompetitie
Net als vorig jaar organiseert tc De Doordraaiers ook dit jaar weer een of meerdere dubbel-competities in de blaashal.  Iedereen van elke vereniging kan meedoen. Uitgangspunt is dat je een keer in de 2 weken een wedstrijd speelt van ca 1,5 uur tegen een ander koppel van ongeveer dezelfde speelsterkte.De vrijdagavond was een groot succes en wordt uiteraard gewoon gecontinueerd. Maar… op zaterdagmiddag is er ook nog ruimte genoeg en wat dacht u van zondagavond? Denk niet dat er dan niemand komt want in het racketcentrum is de zondagavond een top avond. Heeft u zin in een dubbel-competitie om de winter door te komen schrijf u nu dan in. Dat kan via deze inschrijflink om digitaal in te schrijven. De kosten zullen 104 euro (senioren) per persoon (junioren 50 euro) zijn en daar speelt u om de week 1,5 uur een leuke pot voor. De bar is vaak zelfbediening; dat werkte op de vrijdag avond perfect. 

Actie voor Hospice Kromme Rijnstreek groot succes
Tijdens de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen heeft onze voorzitter een cheque overhandigd aan het Hospice Kromme Rijnstreek (zie bijgevoegde foto) We ontvingen de volgende bedankbrief:
De bestuursleden van onze stichting, die gisteren de afsluiting van de Atalanta clubkampioenschappen bijwoonden, waren zeer blij verrast door het enorme bedrag van € 4.500 waarvoor een cheque werd overhandigd. Dit bedrag zal worden besteed aan de opleiding en training van onze vele vrijwilligers. Het was hartverwarmend te ervaren, dat het bestuur en de leden van t.c. Atalanta ons hospice zo’n warm hart toedragen. Wij zijn u hiervoor zeer dankbaar en wij hopen van harte, dat wij u als buren nog in lengte van jaren tot onze vrienden mogen blijven rekenen.
A.C. Bosboom, secretaris Bestuur Stichting Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek.

Kledinginzameling
Sinds vorige week staat bij de ingang van ons park een container voor gebruikte kleding. De opbrengst gaan naar de gehandicaptensport en tc Atalanta profiteert er ook een beetje van. Een mooie plek dus om je gebruikte zomergarderobe te dumpen!

En dan nog dit
29 juni, 30 juni en 1 juli vieren we ons 25 jarig bestaan. Noteer nu al de data!

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...