tc Atalanta

U bent hier: Home › Nieuwsbrief Maart 2011 - 2

Nieuwsbrief Maart 2011 - 2

  


Groot onderhoud
Als het weer zo zacht blijft kunnen we op donderdag 17 maart starten met het groot onderhoud van de groene banen. Dit betekent ophogen van de lijnen en daarna egaliseren van deze banen zodat de kuilen verdwenen zijn. Na een aantal dagen walsen, gaan de netten er weer op en kan er weer gespeeld worden. Het groot onderhoud duurt ongeveer 4 à 5 werkdagen. Zie de website voor het laatste nieuws hierover.

Pasjesavonden
Op 22 en 24 maart kunnen tussen 19.00 en 20.30 uur de nieuwe ledenpassen opgehaald worden, mits de contributie betaald is of een machtiging is afgegeven. Vragen hierover kunnen gestuurd worden naar ledenadministratie@tcatalanta.nl
Als het pasje opgehaald wordt, wordt ook € 5 terugbetaald die anders gebruikt wordt voor de verzending per post.

Op de pasjesavonden gebeurt er nog veel meer:

Elektronische toegang
Leden kunnen een elektronische toegangskaart aanschaffen. Hiermee kan het toegangshek en de deur naar het voorste deel van het clubhuis worden geopend. Lichtschakelaar, toiletten, kleedkamers zijn zo dus bereikbaar. Voor deze kaart wordt een borg van € 10 gevraagd. Leden die eerder borg hebben betaald voor een parksleutel kunnen die sleutel gratis omruilen voor een kaart.

Inschrijven voor bardiensten met het Jiba afhangbord systeem.
Dit seizoen gaan we gebruik maken van de Jiba bardienstplanner, dat onderdeel is van het Jiba Afhangbord systeem. Voordeel is dat iedereen zijn eigen tijden kan indelen en altijd een actueel overzicht heeft van de barplanning. Inschrijven voor een bardienst is eenvoudig en je ontvangt altijd een herinnering per e-mail.
Tot 17 maart kunnen alleen competitiespelers hun bardiensten plannen. Daarna wordt de inschrijving voor alle leden opengezet.
Inloggen: Ga naar http://www.jiba-afhangbord.nl, log in met je bondsnummer of e-mailadres en je wachtwoord.
Wachtwoord vergeten? Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op de tekst “wachtwoord vergeten?” Je vult simpelweg je e-mail adres én bondsnummer in en je ontvangt direct een e-mail bericht met je wachtwoord. Als je geen e-mail ontvangt, dan staat er een verkeerd e-mailadres in de afhangborddatabase. Competitiespelers kunnen dan een mail sturen naar barcommissaris@tcatalanta.nl met het e-mailadres waarop je je wachtwoord wilt ontvangen. De inloggegevens worden per e-mail naar je gestuurd.
Inschrijven: Kies voor [Bardienst] in het linkermenu en selecteer een maand in het rooster. Klik op een dag naar keuze. Dan zie je de tijdstippen die beschikbaar zijn. Door op [+ Inschrijven] te klikken wordt jouw naam aan die tijd verbonden. Klaar!
Iedereen moet voor zichzelf inschrijven. Je kunt niet voor een ander inschrijven!

Kassa
We gaan over op elektronisch betalen via pinpas. Maar je kunt ook de KNLTB-pas gebruiken. Het is mogelijk om tijdens de pasjesavonden via een pintransactie een bedrag op dat pasje te zetten. Zeker gemakkelijk voor kinderen!

Vrijwilligers
Een club als tc Atalanta kan niet zonder de inzet van veel leden. We hopen dus op veel aanmeldingen van vrijwilligers. Vooral voor de bardiensten geldt dat vele handen licht werk maken. Verder zijn we op zoek naar enkele leden of ouders van jeugdleden die het onderhoud van de speelgelegenheden op zich willen nemen. Je kunt je op 22 en 24 mart aanmelden.

Samenwerking met Intersport biedt kansen!
Tijdens onze pasjesavond is ook onze nieuwe sponsor Intersport Megastore Houten vertegenwoordigd. Zij bieden deze avond alle leden de mogelijkheid om:
- hun verenigingspas te activeren die recht geeft op 10% korting
- bij activeren van de pas een voucher te ontvangen die recht geeft op het laten bespannen van uw tennisracket voor slechts € 7,50 (incl. materiaal en bespanloon)
- een greep uit het tennisassortiment voor komende zomer te zien en bij interesse aan te schaffen.
Activeer uw verenigingspas deze avond en help tc Atalanta. Hoe meer leden hun pas activeren, des te groter wordt de sponsorbijdrage.

A-Z
Het bekende informatieboekwerk met alle gegevens over tc Atalanta wordt binnenkort bij alle leden thuis bezorgd.

Even voorstellen … Onno Clous
Op 28 januari 2011 hebben de leden mij hun vertrouwen gegeven door mij te benoemen tot bestuurslid van tc Atalanta. Voor mij is dat een grote eer en een groot plezier. Ik kijk ernaar uit om in mijn functie als vice-voorzitter de vereniging te vertegenwoordigen. Met de voorzitter vertegenwoordig ik de vereniging richting gemeente, KNLTB en andere (sport)organisaties. Persoonlijk kijk ik uit naar het 25-jarige jubileum van tc Atalanta in 2012. Iets om ons allemaal nu al op te verheugen en er met de vereniging een feestelijk jaar van te maken. De jubileumcommissie is samengesteld en komt binnenkort bij elkaar. De voorpret begint al in 2011.
Eerder ben ik betrokken geweest bij de voorbereiding van de uitbreiding van het tennispark in de Kruisboogcommissie. En onlangs, nu nog eigenlijk, heb ik in de adviescommissie barsystematiek de verbeterde barsystematiek voorbereid. Het is tamelijk uniek, dat we geen verplichte bardiensten hebben en toch een goede en betaalbare barservice hebben. Alle lof voor de grote groep barvrijwilligers.
Voor de geïnteresseerden een beetje persoonlijke achtergrond. Leeftijd 37 jaar. Opgegroeid in Uden (Noord-Brabant) en vanaf mijn tiende actief tennisser. Ik ben getrouwd met Julie (37). Harm (4) en Veerle (6) zijn onze kinderen. Julie tennist ook bij tc Atalanta, Harm en Veerle nog even niet, misschien later als ze willen. Zelf speel ik zaterdagcompetitie, eredivisie met gemengd 1.
Mede door mijn functie als staffiscalist van de grootste beroepsvereniging voor belastingadviseurs van Nederland, het Register Belastingadviseurs, weet ik dat actieve leden een vereniging laten bloeien. Daaraan heeft tc Atalanta  geen gebrek. Voor het bestuur is het zaak om iedereen die wil de kans te geven zijn steentje te laten bijdragen. Van jong tot oud, voor ieder wat wils en voor ieder die wil. En alles voor het tennis en de leut.

Toernooi SV Odijk
Eind maart en begin april vindt traditiegetrouw het Open Kromme Rijn toernooi plaats van tennisvereniging SV Odijk. Voor veel tennissers de ideale gelegenheid om vlak voor het begin van de tenniscompetitie nog een paar wedstrijden te spelen. Het toernooi begint op zaterdag 26 maart en eindigt op zondag 3 april. Er wordt gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8, in zowel het heren-, dames- als gemengddubbelspel. Inschrijven kan tot en met donderdag 17 maart en kan via www.toernooi.nl Voor meer informatie kunt u terecht bij Paul Middelwijk. Email: openkrommerijn@hotmail.com .

 

De groene banen bespeelbaar.
De rode banen zijn bespeelbaar 
Zoek in site:
Kalender:
« Juli 2018 »
M D W D V Z Z
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Loginstatus:
Voorwoord
Statuten en beleidsplan
Privacy
Clubgeschiedenis
Donaties
Club van 50
Ereleden
Lidmaatschappen & contributies
Tennislessen
Vrijwilligerswerk
Blessures
Baanindeling en afhangen
Baanreglement
Contact en Route
Clubkampioenen
Foto's
Nieuwsarchief

Ogenblik a.u.b. ...